- 16 Ekim 2024
- 1.735
- 1.119
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.221
Dondurma çok yer çok severdim şimdi ne tatlı ne tuzlu canım tek bi şey istemiyor duygularım alınmış gibi ayyNormal. Aynisiyim. Hiçbir tatlı ürünü yiyemiyorum.Dondurma bile...
Yok ayy bnm gözümün göresi yok normalde severim geçen dedim ki kendi kendime kek filan canım istese de yapsam ama istemiyorİtiraf ediyorum: çiğ köfte asmr'lerine dadandımyeme konusunda kendime yasakladım çiğ köfteyi ama aşırı canım çekiyor. Olacak iş değil.
Aynen dimi sanki sifonu var midenin basıyolar mide boşalıyorYalnız olmadığımı görmek ne güzelBende aynı ya aşırı aşırı bulantı var. Yiyorum bişiler sanki yediklerimi midemden biri 1 saat içinde çekiyor bomboş kaliyor yeniden bulaniyor açlıktan gibi çok tuhaf. Sıvı şeyler asla tüketemiyorum. Dediğiniz bulantı ilacının faydasını görürseniz mutlaka söyleyin kızlar bende ondan yazdırırım
Kesinlikle bende aynı görmeye söylemeye tahammülüm yok neredeyseAynen dimi sanki sifonu var midenin basıyolar mide boşalıyorBakalım ben içicem yatarken ilacı inşallah yarın daha iyi olur bence o his giderse insan daha istekli olabilir yiyecek çeşitlerine şu an soğumuş durumdayım yemekten içmekten
Hayırlısı olsun inşallah evet ara ara ağrılar gidip gelebiliyor, normal sayılıyor.Merhaba arkadaşlar benim transferin 3. Günü taze transfer oldum 3. Gün embiryosu iki adet bel ve kasık ağrısı çok normal mi sizce
Belirti de aramak istemiyorum zaten belirti için erken diye düşünüyorumHayırlısı olsun inşallah evet ara ara ağrılar gidip gelebiliyor, normal sayılıyor.
Canım sen doktora gittin miHayırlısı olsun inşallah evet ara ara ağrılar gidip gelebiliyor, normal sayılıyor.
Bel ağrısı bende yaşamıştım çok normal bence deMerhaba arkadaşlar benim transferin 3. Günü taze transfer oldum 3. Gün embiryosu iki adet bel ve kasık ağrısı çok normal mi sizce
Yok maalesef eşim işini ayarlayamadı sanırım cumartesi gideceğiz ilk kontrol olduğundan birlikte olmak istiyoruz olumlu ya da olumsuz durumdada yanımda olsunCanım sen doktora gittin mi
Yok maalesef eşim işini ayarlayamadı sanırım cumartesi gideceğiz ilk kontrol olduğundan birlikte olmak istiyoruz olumlu ya da olumsuz durumdada yanımda olsun
Sizin sonuç pozitif miBel ağrısı bende yaşamıştım çok normal bence de
17 temmuzda oldum doktorum zaten 7. Hafta tamamlandığında gel demişti. Bugün yarın gitmem lazım normalde artık bir kaç gün rötarlı olacak gibiCanım sen hala kalp atışı duymadın mı transfer tarihin ne zamandı ? Ben de cumartesi ya da salı gideyim diyorum 29 temmuzda transfer oldum ama zor heralde kalp atışı için erken değil mi
17 temmuzda oldum doktorum zaten 7. Hafta tamamlandığında gel demişti. Bugün yarın gitmem lazım normalde artık bir kaç gün rötarlı olacak gibi
İşte bende son kanımı 5 binlerde gördüm doktorumda bilerek geç çağırdı kesin görmek için sanırım, daha hiç girmedim ultrasona umarım herşey yolundadır. Yolunda olmasa doktorumda 7. Haftada çağırmaz diye umut ede ede bekliyorumGözün aydın kuzum inş miniğinin kalp atışını duyarsın darısı basıma 3 kez kan verdim son değerim 1748 di geçen çarşamba . Haftaya salı gidicem ben de kese için inş her şey yolundadır merak ediyorum
Valla hepimiz seni bekliyoruz artıkYok maalesef eşim işini ayarlayamadı sanırım cumartesi gideceğiz ilk kontrol olduğundan birlikte olmak istiyoruz olumlu ya da olumsuz durumdada yanımda olsun
Evet çok şükürSizin sonuç pozitif mi
Darısı başımıza inşallahEvet çok şükür
İnşallah canımDarısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?