Kızlar herkese selam,
Beni soranlar olmuş, şükürler olsun iyiyim. Evde yatak istirahati devam ediyor, kanama alanım olduğu için hâlâ riskli bir süreçteyim.
Bu yorumu görünce cevap vermek istedim. Nisan ayından beri Cem Çelik’in hastasıyım. Doktorum hakkında yazılan olumsuz yorumlara sessiz kalmak istemedim, çünkü sürecimin en başından bugüne kadar bizzat kendisi ilgilendi.
Ücretler konusunda kimse bir şey gizlemiyor. Evet, diğer merkezlere göre daha pahalı olabilir ama bunu bilerek kabul ediyoruz. Bana “kürtaj olman gerekiyor” dendiğinde, Cem Hoca ertesi gün beni çağırıp detaylı şekilde anlatarak rahatlattı.
Muayene süreleri uzun değil ama ben bugüne kadar hem hocamdan hem hemşirelerinden tüm sorularıma yanıt alabildim. Açıkçası bana güven vermesi, muayenenin süresinden çok daha önemliydi.
Bu kadar başarılı bir hekimin, birçok hastasını etkileyen bir platformda olumsuz yorumlara maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Çünkü benim mutluluğuma vesile olan bir hekim kendisi.
Herkesin deneyimi farklıdır, ama benim için en önemli şey güven oldu. Sizlerin de içinize sinen bir hekimle, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.