Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Çok sıkıntı alerji. Başıma geldi biliyorum. Hem psikolojik hem görüntü olarak insanı çok yoruyor. Umarım tamamen geçer. İğneyi bıraksan geçer. Etken maddesi yan etki yapıyor.

Evet dayanabildiğim kadar dayanıcam inş kese ve kalp atışını da bir duysam içim rahatlayacak gerçekten inş her şey yolundadır

Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.

Herkesin farklı bir deneyimi oldu.Ben maalesef sorularıma yanıt bulamadım
Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.

Bir çok yer böyle bence insanlar da mecburen katlanıyor sonuncu da kabul etmedim kartla ödedim zorla o da.Neyse inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız bunlar gelmiş geçmiş olur.Süreç çok zor ve yıpratıcı maddi manevi

Benim anladığım, her doktor her anne adayının durumuna göre belirliyor ilaçların bitişini veya ne zaman azaltmaya gidileceğini. Aslında birbirimizle bunları kıyaslamak bu noktada doğru sonuç vermez. Hem hekim görüşleri zaman zaman farklı olabiliyor hem de kişiye özel tedavi uygulanabiliyor. Hepimiz sağlıkla sürecimizi geçirelim de gerisi çözülür

Katılıyorum herkesin deneyimi farklı elbette ama farklı doktor benim psikolojimi yerle bir ederken Cem Hoca beni kendime getirdi
Bu sebeple de Cem Hocanın burada bahsedildiği kadar olmadığını dile getirdim
Umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve içine sinen hekimini bulur
Ben mesela 12. Haftadan sonra (Cem Hoca 12.haftaya kadar bakıyor) ne yapacağımı bilmiyorum özellikle yüksek riskli grupta olduğum için
Rabbim hepimizin yolunu kolaylaştırsın, hepimizi sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun

Ayrıca doktor seçimi herkesin kendi tercihidir arkadaşlar ben bu ücreti veriyorum diye enayi değilim! Lütfen yorum yaparken o merkeze giden ve o ücreti veren kişileride baz alın.
Ya da bu tarz eleştirilerinizi birbirinize özelden mesaj olarak atın.

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…