- 3 Eylül 2020
- 864
- 426
- 103
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.181
Çok sıkıntı alerji. Başıma geldi biliyorum. Hem psikolojik hem görüntü olarak insanı çok yoruyor. Umarım tamamen geçer. İğneyi bıraksan geçer. Etken maddesi yan etki yapıyor.
Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.Merkezin sistemi böyleymiş vs hayır süre o kadar kısa ki tamam vereyim ama benim sorunumu çözün.O yüzden eşim vermek istemedi kart almıyorlar vs tamam basında kabul ettik ama transfer sonrası ultrason için ödeme yapmak gerçekten saçma bundan sonra her gidiş ödemeliymiş.Çok şükür bizim de durumumuz iyi ama enayi değiliz dediğiniz gibi.
Kızlar herkese selam,
Beni soranlar olmuş, şükürler olsun iyiyim. Evde yatak istirahati devam ediyor, kanama alanım olduğu için hâlâ riskli bir süreçteyim.
Bu yorumu görünce cevap vermek istedim. Nisan ayından beri Cem Çelik’in hastasıyım. Doktorum hakkında yazılan olumsuz yorumlara sessiz kalmak istemedim, çünkü sürecimin en başından bugüne kadar bizzat kendisi ilgilendi.
Ücretler konusunda kimse bir şey gizlemiyor. Evet, diğer merkezlere göre daha pahalı olabilir ama bunu bilerek kabul ediyoruz. Bana “kürtaj olman gerekiyor” dendiğinde, Cem Hoca ertesi gün beni çağırıp detaylı şekilde anlatarak rahatlattı.
Muayene süreleri uzun değil ama ben bugüne kadar hem hocamdan hem hemşirelerinden tüm sorularıma yanıt alabildim. Açıkçası bana güven vermesi, muayenenin süresinden çok daha önemliydi.
Bu kadar başarılı bir hekimin, birçok hastasını etkileyen bir platformda olumsuz yorumlara maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Çünkü benim mutluluğuma vesile olan bir hekim kendisi.
Herkesin deneyimi farklıdır, ama benim için en önemli şey güven oldu. Sizlerin de içinize sinen bir hekimle, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.
Katılıyorum herkesin deneyimi farklı elbette ama farklı doktor benim psikolojimi yerle bir ederken Cem Hoca beni kendime getirdiBenim anladığım, her doktor her anne adayının durumuna göre belirliyor ilaçların bitişini veya ne zaman azaltmaya gidileceğini. Aslında birbirimizle bunları kıyaslamak bu noktada doğru sonuç vermez. Hem hekim görüşleri zaman zaman farklı olabiliyor hem de kişiye özel tedavi uygulanabiliyor. Hepimiz sağlıkla sürecimizi geçirelim de gerisi çözülür
Merhaba, benim doktorum da eğer gebelik oluşursa 12 haftaya kadar iğne kullanırsın dedi. Hesaplayinca 90 tane kadar iğne yapıyor. Bu normal bi süreç mi? Kimi doktorlar gebelik olunca normal kadın doğuma yönlendiriyor. Onlarda genelde çoğu iğneyi hapı biraktiriyor. Benim kafam karıştı bu duruma..Dupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?
Tabiki normal bir sürek özellikle progestan beneği besleyen çok önemli bir iğne. Normal jinekologunuzda tüp bebek olduğunu bilerek yaklaşıp ona göre karar mesela ben artık normal jinekologuma gidiyorum fakat ilaçlara tüp bebek doktorum karar veriyor.Merhaba, benim doktorum da eğer gebelik oluşursa 12 haftaya kadar iğne kullanırsın dedi. Hesaplayinca 90 tane kadar iğne yapıyor. Bu normal bi süreç mi? Kimi doktorlar gebelik olunca normal kadın doğuma yönlendiriyor. Onlarda genelde çoğu iğneyi hapı biraktiriyor. Benim kafam karıştı bu duruma..
Ya benim midem çokBenim doktorum da ilk başta gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar kullanacağız demişti. Takibim başka doktor tarafından yapılıyor dün kalp atışını duyduk bugün de tüp Bebek doktorumla görüştüm 10. Hafta dolunca hepsini bırakıyoruz dedi. 10+1 de artık kullanmayacağız dedi.
ya benim midem çok kötü kızlar bulantı değil yanma ve küçük gaz çıkarmaları ama her an her zaman ufacık bir şey yediğimde su içtiğimde hiç farketmez midem çok kötü.Sevgili kızlargünaydın, gününüz güzel geçsin inşallah sindirim sistemi durumlarının ne alemde? Ben artık saldım; bir gün öyle bir gün böyle diyeyim. Bulantılarım birkaç gündür hafifledi epey, akşamları biraz belirginleşiyor. Uyuyup uyandıktan sonra çok kalmamış oluyor. Fakat bir de boğazım ağrıyor, hafif üşütmüşüm sanırım. 1 haftadır geçmedi. İlaç da kullanmadım. Bakalım.
Tuzlu bir şeyler yemeyi denedin mi? Ufak ufak az az gün içinde öğünler yapabilirsin canım. Benim bulantılar devam... Her gün şiddetli değil ama devam.Ya benim midem çok
ya benim midem çok kötü kızlar bulantı değil yanma ve küçük gaz çıkarmaları ama her an her zaman ufacık bir şey yediğimde su içtiğimde hiç farketmez midem çok kötü.
Canım benim de midem baya kötü kusmuyorum ama bişeyler yemek içmek çok zorlaştı. Bugün doktorum prilam yazdı akşamları iki tane içebilirsin dedi faydasını görürüm umarım, çünkü gece üçte bile uyandırıyor bulantıYa benim midem çok
ya benim midem çok kötü kızlar bulantı değil yanma ve küçük gaz çıkarmaları ama her an her zaman ufacık bir şey yediğimde su içtiğimde hiç farketmez midem çok kötü.
Yiyorum hayatım zaten canım genelde tuzlu baharatlı istiyor lakin benimki bulantı değil. Bulantım ara ara çok az oluyor sonra o bulantının arkasında afedersi bir sürü minik minik gazlar çıkarıyorum. Bin şükür verdiği her zorluğa bu yolda her şey başımın tacı şikayet değil ama ne yapabilirim diye düşünüyorum sadece bir de benim gibi mide yanması ve mide gazı olan var mı merak ediyorumTuzlu bir şeyler yemeyi denedin mi? Ufak ufak az az gün içinde öğünler yapabilirsin canım. Benim bulantılar devam... Her gün şiddetli değil ama devam.
Benimde mide yanmam ve gaz problemim var hazımsızlıkta haşıyorum. yediğim şeyleri sindiremiyorum gibi hissediyorum günde bi tane maden suyu içiyorum rahatlatıyorYiyorum hayatım zaten canım genelde tuzlu baharatlı istiyor lakin benimki bulantı değil. Bulantım ara ara çok az oluyor sonra o bulantının arkasında afedersi bir sürü minik minik gazlar çıkarıyorum. Bin şükür verdiği her zorluğa bu yolda her şey başımın tacı şikayet değil ama ne yapabilirim diye düşünüyorum sadece bir de benim gibi mide yanması ve mide gazı olan var mı merak ediyorum
Şöyle ki benim tüp bebek doktorum aynı zamanda benim kadın doğumcum. Başından sonuna kadar nasipse kendisi takip edecek. Kalçadan promester iğnesini 12 hafta kullandırıyor. Diğer ilaçlarda 8. haftada bitti. Fitil ve iğne 12 hafta.Merhaba, benim doktorum da eğer gebelik oluşursa 12 haftaya kadar iğne kullanırsın dedi. Hesaplayinca 90 tane kadar iğne yapıyor. Bu normal bi süreç mi? Kimi doktorlar gebelik olunca normal kadın doğuma yönlendiriyor. Onlarda genelde çoğu iğneyi hapı biraktiriyor. Benim kafam karıştı bu duruma..
Benim midem de aynıYa benim midem çok
Al benden de o kadarBenim midem de aynıZorla yiyorum canım hiçbir şey istemiyor bir de
Onca ilaç kullandık onlar mı yaptı hamilelikten mi bilmiyorum sabah ve akşam hattatta kalmak için yiyorum o kadarAl benden de o kadar
Ben de öyle. Aç kalmamak için yiyorum. Su içince midem bulanıyor. Bir de bazı şeyleri hiç yiyemiyorum. Pirinç ,bulgur pilavı, makarna,muz ( ki çok severdim) tatlı yiyecekler. Hiç birini yemiyorum. Çorba çeşitlerinden de sadece yoğurtlu olanlar. Halsizlik,yorgunluk,mide bulantısı ikindiye kadar pert bir şekilde yatış. Sonra gözüm ışıyor.Onca ilaç kullandık onlar mı yaptı hamilelikten mi bilmiyorum sabah ve akşam hattatta kalmak için yiyorum o kadarsu da çok içemiyorum
Ben deBen de öyle. Aç kalmamak için yiyorum. Su içince midem bulanıyor. Bir de bazı şeyleri hiç yiyemiyorum. Pirinç ,bulgur pilavı, makarna,muz ( ki çok severdim) tatlı yiyecekler. Hiç birini yemiyorum. Çorba çeşitlerinden de sadece yoğurtlu olanlar. Halsizlik,yorgunluk,mide bulantısı ikindiye kadar pert bir şekilde yatış. Sonra gözüm ışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?