Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Çok sıkıntı alerji. Başıma geldi biliyorum. Hem psikolojik hem görüntü olarak insanı çok yoruyor. Umarım tamamen geçer. İğneyi bıraksan geçer. Etken maddesi yan etki yapıyor.

Evet dayanabildiğim kadar dayanıcam inş kese ve kalp atışını da bir duysam içim rahatlayacak gerçekten inş her şey yolundadır

Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.

Herkesin farklı bir deneyimi oldu.Ben maalesef sorularıma yanıt bulamadım
Kart niye kabul etmiyor çünkü vergi kesiliyor. Banka hareketinde görünmesin diye. Bir şikayette mahkemelik olmasınlar diye. Ticarete dönmüş.

Bir çok yer böyle bence insanlar da mecburen katlanıyor sonuncu da kabul etmedim kartla ödedim zorla o da.Neyse inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız bunlar gelmiş geçmiş olur.Süreç çok zor ve yıpratıcı maddi manevi

Benim anladığım, her doktor her anne adayının durumuna göre belirliyor ilaçların bitişini veya ne zaman azaltmaya gidileceğini. Aslında birbirimizle bunları kıyaslamak bu noktada doğru sonuç vermez. Hem hekim görüşleri zaman zaman farklı olabiliyor hem de kişiye özel tedavi uygulanabiliyor. Hepimiz sağlıkla sürecimizi geçirelim de gerisi çözülür

Katılıyorum herkesin deneyimi farklı elbette ama farklı doktor benim psikolojimi yerle bir ederken Cem Hoca beni kendime getirdi
Bu sebeple de Cem Hocanın burada bahsedildiği kadar olmadığını dile getirdim
Umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ve içine sinen hekimini bulur
Ben mesela 12. Haftadan sonra (Cem Hoca 12.haftaya kadar bakıyor) ne yapacağımı bilmiyorum özellikle yüksek riskli grupta olduğum için
Rabbim hepimizin yolunu kolaylaştırsın, hepimizi sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun

Ayrıca doktor seçimi herkesin kendi tercihidir arkadaşlar ben bu ücreti veriyorum diye enayi değilim! Lütfen yorum yaparken o merkeze giden ve o ücreti veren kişileride baz alın.
Ya da bu tarz eleştirilerinizi birbirinize özelden mesaj olarak atın.

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez!

Son düzenleme:
Sevgili kızlar günaydın, gününüz güzel geçsin inşallah sindirim sistemi durumlarının ne alemde? Ben artık saldım; bir gün öyle bir gün böyle diyeyim. Bulantılarım birkaç gündür hafifledi epey, akşamları biraz belirginleşiyor. Uyuyup uyandıktan sonra çok kalmamış oluyor. Fakat bir de boğazım ağrıyor, hafif üşütmüşüm sanırım. 1 haftadır geçmedi. İlaç da kullanmadım. Bakalım.

Dupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?
Merhaba, benim doktorum da eğer gebelik oluşursa 12 haftaya kadar iğne kullanırsın dedi. Hesaplayinca 90 tane kadar iğne yapıyor. Bu normal bi süreç mi? Kimi doktorlar gebelik olunca normal kadın doğuma yönlendiriyor. Onlarda genelde çoğu iğneyi hapı biraktiriyor. Benim kafam karıştı bu duruma..

Benim doktorum da ilk başta gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar kullanacağız demişti. Takibim başka doktor tarafından yapılıyor dün kalp atışını duyduk bugün de tüp Bebek doktorumla görüştüm 10. Hafta dolunca hepsini bırakıyoruz dedi. 10+1 de artık kullanmayacağız dedi.

Tabiki normal bir sürek özellikle progestan beneği besleyen çok önemli bir iğne. Normal jinekologunuzda tüp bebek olduğunu bilerek yaklaşıp ona göre karar mesela ben artık normal jinekologuma gidiyorum fakat ilaçlara tüp bebek doktorum karar veriyor.

Ya benim midem çok
ya benim midem çok kötü kızlar bulantı değil yanma ve küçük gaz çıkarmaları ama her an her zaman ufacık bir şey yediğimde su içtiğimde hiç farketmez midem çok kötü.

Ya benim midem çok

ya benim midem çok kötü kızlar bulantı değil yanma ve küçük gaz çıkarmaları ama her an her zaman ufacık bir şey yediğimde su içtiğimde hiç farketmez midem çok kötü.
Tuzlu bir şeyler yemeyi denedin mi? Ufak ufak az az gün içinde öğünler yapabilirsin canım. Benim bulantılar devam... Her gün şiddetli değil ama devam.

Ya benim midem çok

Canım benim de midem baya kötü kusmuyorum ama bişeyler yemek içmek çok zorlaştı. Bugün doktorum prilam yazdı akşamları iki tane içebilirsin dedi faydasını görürüm umarım, çünkü gece üçte bile uyandırıyor bulantı

Tuzlu bir şeyler yemeyi denedin mi? Ufak ufak az az gün içinde öğünler yapabilirsin canım. Benim bulantılar devam... Her gün şiddetli değil ama devam.
Yiyorum hayatım zaten canım genelde tuzlu baharatlı istiyor lakin benimki bulantı değil. Bulantım ara ara çok az oluyor sonra o bulantının arkasında afedersi bir sürü minik minik gazlar çıkarıyorum. Bin şükür verdiği her zorluğa bu yolda her şey başımın tacı şikayet değil ama ne yapabilirim diye düşünüyorum sadece bir de benim gibi mide yanması ve mide gazı olan var mı merak ediyorum

Benimde mide yanmam ve gaz problemim var hazımsızlıkta haşıyorum. yediğim şeyleri sindiremiyorum gibi hissediyorum günde bi tane maden suyu içiyorum rahatlatıyor

Şöyle ki benim tüp bebek doktorum aynı zamanda benim kadın doğumcum. Başından sonuna kadar nasipse kendisi takip edecek. Kalçadan promester iğnesini 12 hafta kullandırıyor. Diğer ilaçlarda 8. haftada bitti. Fitil ve iğne 12 hafta.

Onca ilaç kullandık onlar mı yaptı hamilelikten mi bilmiyorum sabah ve akşam hattatta kalmak için yiyorum o kadar su da çok içemiyorum
Ben de öyle. Aç kalmamak için yiyorum. Su içince midem bulanıyor. Bir de bazı şeyleri hiç yiyemiyorum. Pirinç ,bulgur pilavı, makarna,muz ( ki çok severdim) tatlı yiyecekler. Hiç birini yemiyorum. Çorba çeşitlerinden de sadece yoğurtlu olanlar. Halsizlik,yorgunluk,mide bulantısı ikindiye kadar pert bir şekilde yatış. Sonra gözüm ışıyor.

Ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…