- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.161
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda ayaklandigin sağlıklı günler gelsin inşallahKızlar herkese selam,
Beni soranlar olmuş, şükürler olsun iyiyim. Evde yatak istirahati devam ediyor, kanama alanım olduğu için hâlâ riskli bir süreçteyim.
Bu yorumu görünce cevap vermek istedim. Nisan ayından beri Cem Çelik’in hastasıyım. Doktorum hakkında yazılan olumsuz yorumlara sessiz kalmak istemedim, çünkü sürecimin en başından bugüne kadar bizzat kendisi ilgilendi.
Ücretler konusunda kimse bir şey gizlemiyor. Evet, diğer merkezlere göre daha pahalı olabilir ama bunu bilerek kabul ediyoruz. Bana “kürtaj olman gerekiyor” dendiğinde, Cem Hoca ertesi gün beni çağırıp detaylı şekilde anlatarak rahatlattı.
Muayene süreleri uzun değil ama ben bugüne kadar hem hocamdan hem hemşirelerinden tüm sorularıma yanıt alabildim. Açıkçası bana güven vermesi, muayenenin süresinden çok daha önemliydi.
Bu kadar başarılı bir hekimin, birçok hastasını etkileyen bir platformda olumsuz yorumlara maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Çünkü benim mutluluğuma vesile olan bir hekim kendisi.
Herkesin deneyimi farklıdır, ama benim için en önemli şey güven oldu. Sizlerin de içinize sinen bir hekimle, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Çok sevindim canım kalp atışı levelınıda atlattınBugün kalp atışını vajinal ultrasonda gördüm çok şükür kızlarAma aklımı karıştıran şey SAT a göre bugün 7+2 oluyorum ama doktor 6+3 hafta dedi. sizde de böyle bı fark oluştu mu acaba ?
Çok şükür ya Salı günü senden de aynı güzel haberi bekliyoruz inşallahÇok sevindim canım kalp atışı levelınıda atlattın
Bende salı gideceğim inşallah heyecanlıyım
İlk zaman böyle fark normalmiş sanırım sonradan dengeleniyormuş.
Dupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?Benim 8.haftada kalçadan progesteron iğne olayı bitiyor sadece fitil 12.haftaya kadar devam bir de duphaston sizde de öyle olsaydı keşke
Oldu. Doktorun dediği doğru ama. Ultrason gelişimine göre söylüyor. Bana da ona göre haftasını söylüyor.Bugün kalp atışını vajinal ultrasonda gördüm çok şükür kızlarAma aklımı karıştıran şey SAT a göre bugün 7+2 oluyorum ama doktor 6+3 hafta dedi. sizde de böyle bı fark oluştu mu acaba ?
Ben de fitil ve duphaston 12.haftaya kadar devam iğne bitiyor ama yani sağlıyordur heralde bilmiyorum ki plasenta oluşana kadar yardımı oluyordur diye biliyorumDupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?
Sanki bana fayda sağladı ya. İğneyi bugün Pembe uçla vuruldum. Rahat ettim. Kalın iğne imiş. Böyle yağlı iğnelerde kullanıyormuş. Tabi kilot biraz kan oluyor ama ilaç çok güzel yayılıyor. Ulaan hemşireler sırf tembellikten basıyor yeşili. Bugün bir hemşire açıklama yaparak pemveyi vurunca ayıktımBen de fitil ve duphaston 12.haftaya kadar devam iğne bitiyor ama yani sağlıyordur heralde bilmiyorum ki plasenta oluşana kadar yardımı oluyordur diye biliyorum
Bu ücret muayene ücreti mi? 12 hafta full kullanılmıyor. Azaltarak bırakıyorsun o da 8-8.5 haftalık gebeliğe denk geliyor. Fitil ,12 haftadan sonra azaltılarak gidiyor.Alıyorlar canım 8500 tl o da çok saçma hadi verelim de en azından bana bilgi versinler ilacı değişecek miyim vs direk hemşire 12 hafta kullanacaksın aynı ilaçları dedi. E herkes belli bir süre sonra estrofemi bırakmış ben günde 4 tane alıyorum su an 3 fitil 2 iğne 1 aspirin.12 hafta hiç mi düşmez ilaç sayısı bide neye göre muayene olmadan o tuhaf geldi
O hangi iğne promester miSanki bana fayda sağladı ya. İğneyi bugün Pembe uçla vuruldum. Rahat ettim. Kalın iğne imiş. Böyle yağlı iğnelerde kullanıyormuş. Tabi kilot biraz kan oluyor ama ilaç çok güzel yayılıyor. Ulaan hemşireler sırf tembellikten basıyor yeşili. Bugün bir hemşire açıklama yaparak pemveyi vurunca ayıktım
Evet..O hangi iğne promester mi
Hangi yakada oturuyorsun?Valla İstanbul da tavsiyelere açığım kızlar benim durum maalesef böyle saçma sapan bir hal aldı kaşınmaktan ölüyorum zaten
Evet bazen ucunu değiştiriyorlar gerçekten çok farkediyor bir kadın var hele vurup vurmadığı belli olmuyor Allah razı olsunEvet..
Hangi yakada oturuyorsun?
İnsalaallah iyi sonuç alırsın. Bundan sonraki sürecin de önemli. Yeni bir doktor vs. doktoru sevmek de önemli. Alerjin de en kısa zamanda geçer inşallahSelam canım Avrupa yakası.Memorial Şişli den randevu aldım heralde kadın doğumcu bana ilaçları takip edip söyler diye düşünüyorum.Zaten merkezde baska doktorla devam edebilirsin artık dediler en azından alerji için belki ilaç değişikliği yaparlar ya da net ne zamana kadar kullanacağımı söylerler onu bilirim
Bu ücret muayene ücreti mi? 12 hafta full kullanılmıyor. Azaltarak bırakıyorsun o da 8-8.5 haftalık gebeliğe denk geliyor. Fitil ,12 haftadan sonra azaltılarak gidiyor.
İnsalaallah iyi sonuç alırsın. Bundan sonraki sürecin de önemli. Yeni bir doktor vs. doktoru sevmek de önemli. Alerjin de en kısa zamanda geçer inşallah
Soygunculuk resmen. 8500 nedir ? Boşansın da semerini yesin. Benim doktorum doçent. Muayene ücreti 2625 TL. Bu insan değil mi? Bu doktor değil mi? Üstelik doç. Neymiş bu ötüyor muymuş? Sihir mi yapıyormuş? Doğru yapmışsın. Para kolay mı kazanılıyor? Kazancım iyi olsa vermem ( ki mühendisim ) asla vermem. Keriz yerine koymasınlar insanı.Ultrason ücreti imiş.Transfer sonrası ultrasona girerken ödeme yapıyormuşsun baska doktora da gidebilirsin dediler.Şansımı deneyip başka doktora gidicem kendi doktorum aşırı yoğun hemşireler de direk 12 hafta kullanacaksın protokol bu cildiyeye git dediler.kısmet olursa doğumu da memorial da yapmak istiyordum zaten orada devam etmeye karar verdim.
Çok sıkıntı alerji. Başıma geldi biliyorum. Hem psikolojik hem görüntü olarak insanı çok yoruyor. Umarım tamamen geçer. İğneyi bıraksan geçer. Etken maddesi yan etki yapıyor.İnşallah canım çok teşekkür ederim alerji gerçekten yordu tüm vücuduma yayıldı sürekli duşa girip çıkıyorum.
Soygunculuk resmen. 8500 nedir ? Boşansın da semerini yesin. Benim doktorum doçent. Muayene ücreti 2625 TL. Bu insan değil mi? Bu doktor değil mi? Üstelik doç. Neymiş bu ötüyor muymuş? Sihir mi yapıyormuş? Doğru yapmışsın. Para kolay mı kazanılıyor? Kazancım iyi olsa vermem ( ki mühendisim ) asla vermem. Keriz yerine koymasınlar insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?