Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda ayaklandigin sağlıklı günler gelsin inşallah

Çok sevindim canım kalp atışı levelınıda atlattın
Bende salı gideceğim inşallah heyecanlıyım
İlk zaman böyle fark normalmiş sanırım sonradan dengeleniyormuş.

Benim 8.haftada kalçadan progesteron iğne olayı bitiyor sadece fitil 12.haftaya kadar devam bir de duphaston sizde de öyle olsaydı keşke
Dupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?

Oldu. Doktorun dediği doğru ama. Ultrason gelişimine göre söylüyor. Bana da ona göre haftasını söylüyor.

Dupshatonu ben de alıyorum. Ama hocam kalçadan iğneyi tam 12 haftada bıraktıracak. Fitili de 12 haftadan sonra azaltarak devam ettirecek. Dupshaton sana fayda sağladı mi?
Ben de fitil ve duphaston 12.haftaya kadar devam iğne bitiyor ama yani sağlıyordur heralde bilmiyorum ki plasenta oluşana kadar yardımı oluyordur diye biliyorum

Ben de fitil ve duphaston 12.haftaya kadar devam iğne bitiyor ama yani sağlıyordur heralde bilmiyorum ki plasenta oluşana kadar yardımı oluyordur diye biliyorum
Sanki bana fayda sağladı ya. İğneyi bugün Pembe uçla vuruldum. Rahat ettim. Kalın iğne imiş. Böyle yağlı iğnelerde kullanıyormuş. Tabi kilot biraz kan oluyor ama ilaç çok güzel yayılıyor. Ulaan hemşireler sırf tembellikten basıyor yeşili. Bugün bir hemşire açıklama yaparak pemveyi vurunca ayıktım

Bu ücret muayene ücreti mi? 12 hafta full kullanılmıyor. Azaltarak bırakıyorsun o da 8-8.5 haftalık gebeliğe denk geliyor. Fitil ,12 haftadan sonra azaltılarak gidiyor.

O hangi iğne promester mi

Hangi yakada oturuyorsun?

Selam canım Avrupa yakası.Memorial Şişli den randevu aldım heralde kadın doğumcu bana ilaçları takip edip söyler diye düşünüyorum.Zaten merkezde baska doktorla devam edebilirsin artık dediler en azından alerji için belki ilaç değişikliği yaparlar ya da net ne zamana kadar kullanacağımı söylerler onu bilirim

İnsalaallah iyi sonuç alırsın. Bundan sonraki sürecin de önemli. Yeni bir doktor vs. doktoru sevmek de önemli. Alerjin de en kısa zamanda geçer inşallah

Bu ücret muayene ücreti mi? 12 hafta full kullanılmıyor. Azaltarak bırakıyorsun o da 8-8.5 haftalık gebeliğe denk geliyor. Fitil ,12 haftadan sonra azaltılarak gidiyor.

Ultrason ücreti imiş.Transfer sonrası ultrasona girerken ödeme yapıyormuşsun baska doktora da gidebilirsin dediler.Şansımı deneyip başka doktora gidicem kendi doktorum aşırı yoğun hemşireler de direk 12 hafta kullanacaksın protokol bu cildiyeye git dediler.kısmet olursa doğumu da memorial da yapmak istiyordum zaten orada devam etmeye karar verdim.

Soygunculuk resmen. 8500 nedir ? Boşansın da semerini yesin. Benim doktorum doçent. Muayene ücreti 2625 TL. Bu insan değil mi? Bu doktor değil mi? Üstelik doç. Neymiş bu ötüyor muymuş? Sihir mi yapıyormuş? Doğru yapmışsın. Para kolay mı kazanılıyor? Kazancım iyi olsa vermem ( ki mühendisim ) asla vermem. Keriz yerine koymasınlar insanı.

İnşallah canım çok teşekkür ederim alerji gerçekten yordu tüm vücuduma yayıldı sürekli duşa girip çıkıyorum.
Çok sıkıntı alerji. Başıma geldi biliyorum. Hem psikolojik hem görüntü olarak insanı çok yoruyor. Umarım tamamen geçer. İğneyi bıraksan geçer. Etken maddesi yan etki yapıyor.

Merkezin sistemi böyleymiş vs hayır süre o kadar kısa ki tamam vereyim ama benim sorunumu çözün.O yüzden eşim vermek istemedi kart almıyorlar vs tamam basında kabul ettik ama transfer sonrası ultrason için ödeme yapmak gerçekten saçma bundan sonra her gidiş ödemeliymiş.Çok şükür bizim de durumumuz iyi ama enayi değiliz dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…