Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Sen hiç güçsüz değilsin sadece zor bir dönemden geçiyorsun. Ve inan bana buradaki herkes bu dönemlerden fazlasıyla geçiyor sadece çok fazla dramatize edip kendini doldurma sil gözyaşlarını kuşan boyalarını savaşa devam et hep dua et hep rabbine sığın ve asla isyan etme. Rabbim gönlündekini verecektir sen yeterki pes etme. Mesela % 55 çok iyi bir rakam ne güzel buna tutun arkamda emriyon var buna tutun. Benimkide 6. Gün emriyosuydu Rabbim ol dedi. İnşallah Sanada diyecektir yıllarca uğraşanlar var 10 kere transfer olanı okudum ben burda 5 opu olup bir yumurta bulamayanları hepsi sonunda muradına kavuştu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde bizide

Allah razı olsun çok iyi geldi bunaldıkça okuyacağım bu yazıyı. Rabbime sığınıyorum kalbim sıkıştıkça bazen yanlış konuşuyorum sonra ona ayrı üzülüp pişman oluyorum imtihanı kayıp mı ettim acaba diye. çok sevindim senin de 6. gün tutmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine. burdaki herkes için ayrı dua ediyorum gerçekten kolay değil inşallah hepimiz anneliği tadarız bunca sıkıntıya değer.

Kızlar Günaydın nasılsınız,herşeyin yolunda olmasını diliyorum. Size bir sorum olacak. Aranızda denize giren var mı bu süreçte tatile giden? Doktora sordum sorun olmaz dedi size de danışayım dedim
Merhaba canım. Ben havuza da denize de girdim valla doktor sakıncası yok dedi. Hatta 1 hafta kadar otelde kaldık. Havuzdan hiç çıkmadım desem yeridir. Sadece yanıma 3 tane bikini altı almıştım havuzdan çıktığım zaman altımı değiştirdim ıslak oturmak istemedim başka bişeye de dikkat etmedim. Bi kaç hafta önce idrarda bakteri vardı tek kullanımlık antibiyotik vermişti Dr otelden sonra tekrar tahlil verdim şükür hiç birşey çıkmadı

Allah sağlık versin canım. Benim de ilk transferim de 10. Haftaya kadar hep kanamam oldu senin gibi sonra birden kesildi herşey düzeldi ayaklandım. Bu transferimde leke vs olmadı biraz kafa dağıtayım dedim
Ah bal damlıyo ağzından inşallah benimde biter
Kanamam olmuyo şükür ama kahverengi akıntı asla bitmiyo buda sanki kanama alanı bitmedi gibi geliyor üzülüyorum çok
Hep yatıyorum sağlıklı olsun yatarım elbet
Ama bunaldım çok
Seninde kahverengi akıntın devam etti mi birden mi kesildi sonra

Amin canım benim Allah razı olsun

Kızlarrr
Sonunda ben bi kese bi de kalp atışı görüp geldim Rabbime bin şükür.
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çok büyütmüşsün 7.5 haftalık olmuş bile dedi Biraz geciktik hocam dedim
Her şey yolundaymış.İğneyi kesti çok şükür. Progestan dex kullanıyordum.

Sadece günde 3 adet fitilim kaldı. 3-4 hafta sonra kontrol verdi.

Ayy canım sevindim bu habere bende pazartesi gidiyorum inşallah otele. Doktor banada sakıncası yok dedi , güneş kremi sordum farketmez dedi. Bende mustela aldım. Bende yanıma fazladan bikini altı alayım söylediğin iyi oldu.

İnşallah bitecek canım, benim 3 defa kırmızı kanamam oldu her seferinde bebek düştü sandım hatta işimden ayrıldım. Sonra kahverengi akıntıya döndü kahverengi akıntı bir süre devam etti ve bitti. Hiç üzülme sende inan geçecek bu günler biraz daha sabret 3 aydan sonra ayaklanırsın

Ben Lorache posay güneş kremi kullanıyordum malesef yüzüm berbat oldu oğluma hamileyken de çıkmıştı bu saçma lekeler. Doktora sordum hamilelikte çok sık oluyormuş. Umarım senin olmaz. Bikini altı en az 3 tane al benden sana tavsiye

Kızlar kanama yaşayan oldu mu
Bugün 6+2 deyim sabah yatarken birşey aktığını hissettim ne ağrı ne bi bişey olmadan kanamam oldu bir anda çamaşırıma falan geçti avuç içinin yarısı kadar oldu sonra gelmedi silindikçe geldi
Hemen doktoruma gittim keseyi 5-6 gün önce görnüştüm zaten 3 gün sonra falan kalp atışına gidecektim. Doktorum vajinal baktı hemen kese daha da büyümüştü bebekte oluşmaya başlamış dedi derinden kalp atışını da dinletti ama az geldi tabi perşembe gşdeceltim perşembe tekrar çağırdı net duymak için promesteri her güne çevirdi kan sulandırıcıyı kesti kanamam da hemen hemen durdu silindikçe kahverengi su gibi var sadece yaşayan problem olmadan atlatam var mı geçen seneden kaybım var korkuyorum

Kızlar kanama yaşayan oldu mu
Bugün 6+2 deyim sabah yatarken birşey aktığını hissettim ne ağrı ne bi bişey olmadan kanamam oldu bir anda çamaşırıma falan geçti avuç içinin yarısı kadar oldu sonra gelmedi silindikçe geldi
Hemen doktoruma gittim keseyi 5-6 gün önce görnüştüm zaten 3 gün sonra falan kalp atışına gidecektim. Doktorum vajinal baktı hemen kese daha da büyümüştü bebekte oluşmaya başlamış dedi derinden kalp atışını da dinletti ama az geldi tabi perşembe gşdeceltim perşembe tekrar çağırdı net duymak için promesteri her güne çevirdi kan sulandırıcıyı kesti kanamam da hemen hemen durdu silindikçe kahverengi su gibi var sadece yaşayan problem olmadan atlatam var mı geçen seneden kaybım var korkuy

Çok geçmiş olsun. Transferin 10.günü bende yaşadım kanama. Promester iğne kullandım 5 gün. Bir daha olmadı çok şükür şimdi 11.haftadayım herşey yolunda gidiyor endişelenmeyin kanama yaşayan çok fazla kişi oluyor birşeycik olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…