Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Biz normal doğum yapabiliyoruz değil mi bana tüp bebek yaptıran bir arkadaşım normal yapamıyoruz demişti. Bir de belirtileriniz ne durumda göbişiniz birazcık çıktı mı
Canım benim 4.5 yaşında oğlum var tüp bebek . normal de yapıyorlar ama kıymetli gebelik deniyor tüp bebeklere doktorlar sezaryen yapıyorlar genelde. Benim de oğlum sezaryen oldu ama normal doğum diye yola çıktık. Çatı muayenesi yapıldı çatım dardı ve bebek 3.750 kilosu vardı. Doktor kararı bana bıraktı bende sezaryen seçtim . İyi ki sezaryen olmuşum 4.160 gram doğdu çünkü.göbeğim çok belli değil ama 2 kilo almışım çok da yemiyorum . Bu arada folik asit kesti doktor. Başka bir vitamin verdi .

Ay ben de 5.200 normal doğmuşum aklıma geldi Allah bagışlasın oglunu canım Allah karnımızdakileride sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Biz normal doğum yapabiliyoruz değil mi bana tüp bebek yaptıran bir arkadaşım normal yapamıyoruz demişti. Bir de belirtileriniz ne durumda göbişiniz birazcık çıktı mı
Aslında normal doğum yapılabiliyormuş ama riske atmamak için hastalar daha çok sezaryen tercih ediyormuş diye duymuştum canım sabah minicik bi göbek var gibi bende akşamları kocaman hale geliyor

Kızlarr ben sürekli yatıyorum zorunda olduğum için (kanama alanım var) ve inanın öyle böyle kilo almadım
Moralim çok bozuk
Bu hafta acil çözüm gebe diyetisyenine başlıyorum

Kızlar nasılsınız herkes iyi mi kimler ne kadarlık oldu kendimize yeni başlık mı açsak temmuz 2025te tüp bebekle hamile kalanlar diye acaba

Kızlarr ben sürekli yatıyorum zorunda olduğum için (kanama alanım var) ve inanın öyle böyle kilo almadım
Moralim çok bozuk
Bu hafta acil çözüm gebe diyetisyenine başlıyorum
Ben de kilo almadım bu bir sorun mu bunu benimde canım sıkıldı suan. Benim hafif karnın çıktı ama tartıda kilo yok.

Kızlar nasılsınız herkes iyi mi kimler ne kadarlık oldu kendimize yeni başlık mı açsak temmuz 2025te tüp bebekle hamile kalanlar diye acaba
Olur valla sen aç canım biz geliriz arkandan. 11 . Haftadayız fetal DNA yaptırdınız mı ben verdim kan inşallah her şey yolunda çıkar

Selam canım 11+2 oldum. Mide bulantısı sabahları devam, enerjim yok . Böyle bir grup güzel olur.

Olur valla sen aç canım biz geliriz arkandan. 11 . Haftadayız fetal DNA yaptırdınız mı ben verdim kan inşallah her şey yolunda çıkar
Ben de 11+2 oldum canım en son 10+2 de gitmiştim dolayısıyla fetal DNA yaptırmadım şuan için . Özel yapılıyor sanırım çok yaptıran var gerekli mi bilmiyorum doktora gittiğimde yaptır derse yaptırırım

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum Cem Çelik harika bi doktor süreçte baştan sona kadar ilgileniyor kart ile ödeme mevcut biz hepsini kart ile ödedik sadece glue için nakit ödeme yaptık %5 fark alınıyor bu zaten en baştan söyleniyor finansal tüm işlemler şeffaf en başta ne söylendiyse 1 TL fazlasını ödemedik diğer merkezlere göre pahalı evet ama inanın başka yerlerde sürünmektense o parayı ödeyip hakkını almak daha az yıpratıcı başka merkezde tüp bebek tecrübem var ona dayanarak yazıyorum. Cem Çelik hemşirelerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz en büyük avantaj bu Labortuar kalitesine diyecek hiç bir şeyim yok canı gönülden tavsiye ederim bize olmaz denileni mümkün kıldırlar çok başarılılar önce Allah’a sonra onlara emanet ederek gittik ve pozitif sonuç aldık binlerce kez şükürler olsun dilerim herkes bu sevinci yaşar Cem hoca yoğun fakat hastasını hiç bekletmiyor hiç ihmal etmiyor işini yapıyor ve çıkıyor odadan emin olun yalakalık yapıp gereksiz işlem yapan doktorları gördükten sonra Cem hoca kocaman sarıldım hayatımızdaki en kibar ve güvenilir doktor iyi ki iyikiiiiii 5+4 te kanamam oldu Progestan dex 3 e çıkarıldı 6.haftada kese gördükten sonra estrofemi kestik 7+5 de kanamam oldu Progestan iğneyi sabah öğle akşam olarak yine 3 e çıkardı coraspini kesti şuan 8 hafta içerisindeyim 9 da kontrole gideceğim inşallah.12 haftaya kadar Progestan iğne fitil ve oksapara devam edeceğim oksapar için perinatoloji ile görüşme sonrası kullanıp kullanmamaya karar verilecekmiş

Vallahi canım bence o kadar da gerekli değil aslında ama 2 li ve 3 lü taramanın yanılma payı oldugu için doktor kafa rahatlıgı için öneriyor bir yerde yoksa zaten geçmişi de çok yok ama doktor yaptırmanızı istiyorum dedi bizde baştacı dedik napalım maliyetli de zira.

Ben de bu hafta kan vericem fetal dna için, erken gibi ama doktorum çıkmazsa bi daha verirsin bişey olmaz dedi. İkili üçlü testten daha güvenilir bunu yaptırmalısın dediği için ben sorgulamadım. Temiz sonuç alalım önemli olan o

Burada Cem Hoca’ya giden, tedavi görenlere enayi denildi ben de dahil.
Çok üzücü ben artık bu konuda konuşmuyorum.
Benim Cem Hoca ile tedavim bitti. Üzülerek ayrıldım hocamdan.
Darısı isteyen herkese inşallah
Umarım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…