- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.301
Canım benim 4.5 yaşında oğlum var tüp bebek . normal de yapıyorlar ama kıymetli gebelik deniyor tüp bebeklere doktorlar sezaryen yapıyorlar genelde. Benim de oğlum sezaryen oldu ama normal doğum diye yola çıktık. Çatı muayenesi yapıldı çatım dardı ve bebek 3.750 kilosu vardı. Doktor kararı bana bıraktı bende sezaryen seçtim . İyi ki sezaryen olmuşum 4.160 gram doğdu çünkü.göbeğim çok belli değil ama 2 kilo almışım çok da yemiyorum . Bu arada folik asit kesti doktor. Başka bir vitamin verdi .Biz normal doğum yapabiliyoruz değil mi bana tüp bebek yaptıran bir arkadaşım normal yapamıyoruz demişti. Bir de belirtileriniz ne durumda göbişiniz birazcık çıktı mı
Ay ben de 5.200 normal doğmuşum aklıma geldiCanım benim 4.5 yaşında oğlum var tüp bebek . normal de yapıyorlar ama kıymetli gebelik deniyor tüp bebeklere doktorlar sezaryen yapıyorlar genelde. Benim de oğlum sezaryen oldu ama normal doğum diye yola çıktık. Çatı muayenesi yapıldı çatım dardı ve bebek 3.750 kilosu vardı. Doktor kararı bana bıraktı bende sezaryen seçtim . İyi ki sezaryen olmuşum 4.160 gram doğdu çünkü.göbeğim çok belli değil ama 2 kilo almışım çok da yemiyorum . Bu arada folik asit kesti doktor. Başka bir vitamin verdi .
Amin canım inşallahAy ben de 5.200 normal doğmuşum aklıma geldiAllah bagışlasın oglunu canım Allah karnımızdakileride sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Aslında normal doğum yapılabiliyormuş ama riske atmamak için hastalar daha çok sezaryen tercih ediyormuş diye duymuştum canım sabah minicik bi göbek var gibi bendeBiz normal doğum yapabiliyoruz değil mi bana tüp bebek yaptıran bir arkadaşım normal yapamıyoruz demişti. Bir de belirtileriniz ne durumda göbişiniz birazcık çıktı mı
Ben de kilo almadım bu bir sorun mu bunu benimde canım sıkıldı suan. Benim hafif karnın çıktı ama tartıda kilo yok.Kızlarr ben sürekli yatıyorum zorunda olduğum için (kanama alanım var) ve inanın öyle böyle kilo almadım
Moralim çok bozuk
Bu hafta acil çözüm gebe diyetisyenine başlıyorum
Olur valla sen aç canım biz geliriz arkandan. 11 . Haftadayız fetal DNA yaptırdınız mı ben verdim kan inşallah her şey yolunda çıkarKızlar nasılsınız herkes iyi mi kimler ne kadarlık oldu kendimize yeni başlık mı açsak temmuz 2025te tüp bebekle hamile kalanlar diye acaba
Selam canım 11+2 oldum. Mide bulantısı sabahları devam, enerjim yok . Böyle bir grup güzel olur.Kızlar nasılsınız herkes iyi mi kimler ne kadarlık oldu kendimize yeni başlık mı açsak temmuz 2025te tüp bebekle hamile kalanlar diye acaba
Ben de 11+2 oldum canım en son 10+2 de gitmiştim dolayısıyla fetal DNA yaptırmadım şuan için . Özel yapılıyor sanırım çok yaptıran var gerekli mi bilmiyorum doktora gittiğimde yaptır derse yaptırırımOlur valla sen aç canım biz geliriz arkandan. 11 . Haftadayız fetal DNA yaptırdınız mı ben verdim kan inşallah her şey yolunda çıkar
Kilo kaybedenler var canım kilo almaman gayet güzel bence ben şimdiden 2 kilo almışımBen de kilo almadım bu bir sorun mu bunu benimde canım sıkıldı suan. Benim hafif karnın çıktı ama tartıda kilo yok.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum Cem Çelik harika bi doktor süreçte baştan sona kadar ilgileniyor kart ile ödeme mevcut biz hepsini kart ile ödedik sadece glue için nakit ödeme yaptık %5 fark alınıyor bu zaten en baştan söyleniyor finansal tüm işlemler şeffaf en başta ne söylendiyse 1 TL fazlasını ödemedik diğer merkezlere göre pahalı evet ama inanın başka yerlerde sürünmektense o parayı ödeyip hakkını almak daha az yıpratıcı başka merkezde tüp bebek tecrübem var ona dayanarak yazıyorum. Cem Çelik hemşirelerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz en büyük avantaj bu Labortuar kalitesine diyecek hiç bir şeyim yok canı gönülden tavsiye ederim bize olmaz denileni mümkün kıldırlar çok başarılılar önce Allah’a sonra onlara emanet ederek gittik ve pozitif sonuç aldık binlerce kez şükürler olsun dilerim herkes bu sevinci yaşarKızlar herkese selam,
Beni soranlar olmuş, şükürler olsun iyiyim. Evde yatak istirahati devam ediyor, kanama alanım olduğu için hâlâ riskli bir süreçteyim.
Bu yorumu görünce cevap vermek istedim. Nisan ayından beri Cem Çelik’in hastasıyım. Doktorum hakkında yazılan olumsuz yorumlara sessiz kalmak istemedim, çünkü sürecimin en başından bugüne kadar bizzat kendisi ilgilendi.
Ücretler konusunda kimse bir şey gizlemiyor. Evet, diğer merkezlere göre daha pahalı olabilir ama bunu bilerek kabul ediyoruz. Bana “kürtaj olman gerekiyor” dendiğinde, Cem Hoca ertesi gün beni çağırıp detaylı şekilde anlatarak rahatlattı.
Muayene süreleri uzun değil ama ben bugüne kadar hem hocamdan hem hemşirelerinden tüm sorularıma yanıt alabildim. Açıkçası bana güven vermesi, muayenenin süresinden çok daha önemliydi.
Bu kadar başarılı bir hekimin, birçok hastasını etkileyen bir platformda olumsuz yorumlara maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Çünkü benim mutluluğuma vesile olan bir hekim kendisi.
Herkesin deneyimi farklıdır, ama benim için en önemli şey güven oldu. Sizlerin de içinize sinen bir hekimle, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.
Vallahi canım bence o kadar da gerekli değil aslında ama 2 li ve 3 lü taramanın yanılma payı oldugu için doktor kafa rahatlıgı için öneriyor bir yerde yoksa zaten geçmişi de çok yok ama doktor yaptırmanızı istiyorum dedi bizde baştacı dedik napalımBen de 11+2 oldum canım en son 10+2 de gitmiştim dolayısıyla fetal DNA yaptırmadım şuan için . Özel yapılıyor sanırım çok yaptıran var gerekli mi bilmiyorum doktora gittiğimde yaptır derse yaptırırım
Amin güzel çıksın, ben de geriliyorum yaptırayım istiyorum bir an önce birkaç güne kan vericem, hangi firmaya yaptırdın?Olur valla sen aç canım biz geliriz arkandan. 11 . Haftadayız fetal DNA yaptırdınız mı ben verdim kan inşallah her şey yolunda çıkar
Burada Cem Hoca’ya giden, tedavi görenlere enayi denildi ben de dahil.Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum Cem Çelik harika bi doktor süreçte baştan sona kadar ilgileniyor kart ile ödeme mevcut biz hepsini kart ile ödedik sadece glue için nakit ödeme yaptık %5 fark alınıyor bu zaten en baştan söyleniyor finansal tüm işlemler şeffaf en başta ne söylendiyse 1 TL fazlasını ödemedik diğer merkezlere göre pahalı evet ama inanın başka yerlerde sürünmektense o parayı ödeyip hakkını almak daha az yıpratıcı başka merkezde tüp bebek tecrübem var ona dayanarak yazıyorum. Cem Çelik hemşirelerine 7/24 ulaşabiliyorsunuz en büyük avantaj bu Labortuar kalitesine diyecek hiç bir şeyim yok canı gönülden tavsiye ederim bize olmaz denileni mümkün kıldırlar çok başarılılar önce Allah’a sonra onlara emanet ederek gittik ve pozitif sonuç aldık binlerce kez şükürler olsun dilerim herkes bu sevinci yaşarCem hoca yoğun fakat hastasını hiç bekletmiyor hiç ihmal etmiyor işini yapıyor ve çıkıyor odadan emin olun yalakalık yapıp gereksiz işlem yapan doktorları gördükten sonra Cem hoca kocaman sarıldım hayatımızdaki en kibar ve güvenilir doktor iyi ki iyikiiiiii 5+4 te kanamam oldu Progestan dex 3 e çıkarıldı 6.haftada kese gördükten sonra estrofemi kestik 7+5 de kanamam oldu Progestan iğneyi sabah öğle akşam olarak yine 3 e çıkardı coraspini kesti şuan 8 hafta içerisindeyim 9 da kontrole gideceğim inşallah.12 haftaya kadar Progestan iğne fitil ve oksapara devam edeceğim oksapar için perinatoloji ile görüşme sonrası kullanıp kullanmamaya karar verilecekmiş
Panorama canım Amerika menşeliAmin güzel çıksın, ben de geriliyorum yaptırayım istiyorum bir an önce birkaç güne kan vericem, hangi firmaya yaptırdın?
Ben de onu seçtim en güvenilir o diye düşünürken doktorum da bu firmayı önerince tamam dedimPanorama canım Amerika menşeli
Kızlar 11+5 teyim bugün inanılmaz tuvalete giriyorum ama çok az yapıyorum yanma filan yok ama devamlı afedersiniz çişim var Sistit mi oldum yoksa hamilelik baskısı mı bilemedimKilo kaybedenler var canım kilo almaman gayet güzel bence ben şimdiden 2 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?