- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.261
Kuzum bişey sorucamne güzel dedin Rabbim bizi 2. Trimestere ordan 3. Trimestere ordan doğuma ulaştır yarabbim
Ben bugün lekem için gittim doktor çok normal bu zamanda ne lekeler kanamalar olabiliyor evham yapma dedi bebeğimde iyiymiş çok şüküryine iki doz progestan vurdu bana tedbiren.
Canım ben göbekten progestan dex sadece iğne vurduracak kimse bulamazsam ve evden çıkasım yoksa bir sabah bir akşam vuruyorum. Zira aynı şey birebir aynı içerik göbekten olan 25 mg kalçadan olan 50 mg tek fark bu o yüzden sen neden göbekten yapıyorsun bir göbekten bir kalçadan yapsan olmaz mıymış kalkmamak için mi hep göbekten yapıyorsun? Yani böyle maddi manevi zor göbeğinde hal kalmamıştırKuzum bişey sorucam
Benim zaten full yatmalı kanama alanım var riskliyim falan
Şuan için kahverengi lekelenmelerim devam
Ama benim tedavim günde 3 fitil ve 3 göbekten iğne
Ama göbeğim o kadar şiş ve sert ki önceden acımayan iğneler artık çok yakıyo canımı
Sizinde böyle mi
Çok sevindim canım. Sakin kalıp dikkat etmeye devam.ne güzel dedin Rabbim bizi 2. Trimestere ordan 3. Trimestere ordan doğuma ulaştır yarabbim
Ben bugün lekem için gittim doktor çok normal bu zamanda ne lekeler kanamalar olabiliyor evham yapma dedi bebeğimde iyiymiş çok şüküryine iki doz progestan vurdu bana tedbiren.
Kuzum benim devamlı yatmam gerekiyorCanım ben göbekten progestan dex sadece iğne vurduracak kimse bulamazsam ve evden çıkasım yoksa bir sabah bir akşam vuruyorum. Zira aynı şey birebir aynı içerik göbekten olan 25 mg kalçadan olan 50 mg tek fark bu o yüzden sen neden göbekten yapıyorsun bir göbekten bir kalçadan yapsan olmaz mıymış kalkmamak için mi hep göbekten yapıyorsun? Yani böyle maddi manevi zor göbeğinde hal kalmamıştır
İşte ben de o yüzden bir kalçadan bir göbekten vurulsan en azından biraz göbeğin dinlenir diyorum. Gelip vurabilecek kimse yok mu sana ?Kuzum benim devamlı yatmam gerekiyor
Göbeğim şiş ve sert artık katlanılamıcak halde
Bu yorumum yüzünden ban yedim. Evet yine diyorum. Bu bir soygunculuk. Yine ban atacaksanız atın. Kim şikayet etti ise de akıl fikir diliyorum. Kimin ne yaşadığını elbette ki Allah bilir. Madem öyle tüp bebek tedavisi gören insanlari doktorlar çok düşünüyorsa bu soygunculuğu yapmayacak. İnsanlar zor durumda diye bu astronomik rakamları almayacak. İnsanların zor günlerinden faydalanılmaz. Doktorlar elinde sihirli değnek taşımıyor. Yine diyorum yine diyorum. Atsın bani Yönetim. Soygunculuk. Herkesin mesleği kendine göre. Kazancı kendine göre. Mesleğinde başarılı diye kimse kimseye bu fiyatları dayatamaz. Bunu savunanlar daha çok para vermeye mahkum olsun o zaman. Bu insanlar ne yoldan geçiyor. Kolay mı öyle. Kendimizi savunurken bile ban yiyoruz? Kime hakaret var buradaSoygunculuk resmen. 8500 nedir ? Boşansın da semerini yesin. Benim doktorum doçent. Muayene ücreti 2625 TL. Bu insan değil mi? Bu doktor değil mi? Üstelik doç. Neymiş bu ötüyor muymuş? Sihir mi yapıyormuş? Doğru yapmışsın. Para kolay mı kazanılıyor? Kazancım iyi olsa vermem ( ki mühendisim ) asla vermem. Keriz yerine koymasınlar insanı.
Hakaretten değil üsluptan banlandınız, bir hastaneyi bir doktoru eleştirebilirsiniz ama eleştiriyle üslupsuzluğu birbirine karıştırmamalısınız.Bu yorumum yüzünden ban yedim. Evet yine diyorum. Bu bir soygunculuk. Yine ban atacaksanız atın. Kim şikayet etti ise de akıl fikir diliyorum. Kimin ne yaşadığını elbette ki Allah bilir. Madem öyle tüp bebek tedavisi gören insanlari doktorlar çok düşünüyorsa bu soygunculuğu yapmayacak. İnsanlar zor durumda diye bu astronomik rakamları almayacak. İnsanların zor günlerinden faydalanılmaz. Doktorlar elinde sihirli değnek taşımıyor. Yine diyorum yine diyorum. Atsın bani Yönetim. Soygunculuk. Herkesin mesleği kendine göre. Kazancı kendine göre. Mesleğinde başarılı diye kimse kimseye bu fiyatları dayatamaz. Bunu savunanlar daha çok para vermeye mahkum olsun o zaman. Bu insanlar ne yoldan geçiyor. Kolay mı öyle. Kendimizi savunurken bile ban yiyoruz? Kime hakaret var buradaMune . Ne biçim kurallarınız var. Ver banı. Takip edecegim. Sonra üyelik iptali yapacağım. Herkese kolaylık diliyorum. Saçma kurallarınızı da size havale ediyorum. Yeter beee.
İyi günler. Her şeye ban atmaya devam edin siz. Bir değil iki değil. Artık patladım. İşinize geldiği gibi kişiye göre kural koymaya devam edin. Bu arada boşansın da semerini yesin cümlesi atasözüdür. Davalık olsam bile bunu mahkeme neye göre hakaret kabul edecek. Doktorla davalık olma durumu sizi de ilgilendirmez. Atasözleri ne zamandan beri hakaret oldu? Gündelik hayatta kullanmıyorsunuz galiba. Bunun üslupla alakası da yoktur. Saçma sapan kurallarınızdan dolayı severek üyelik iptalimi yapıyorum.Hakaretten değil üsluptan banlandınız, bir hastaneyi bir doktoru eleştirebilirsiniz ama eleştiriyle üslupsuzluğu birbirine karıştırmamalısınız.
Muayene ücretlerini pahalı bulabilirsiniz, bahse konu doktora gitmek istemeyebilirsiniz ve bunları dile getirebilirsiniz ama “boşalsın da semerini yesin” gibi cümleler kuramazsınız, ki üslup cezası verilen mesajınızın doktorla davalık olmanıza sebep olabileceğini düşünmeden yazdığınızı zannediyorum.
Kurallara uymak istemeyebilirsiniz o vakit üyelik iptal etme hakkınız var.
Hakaretten değil üsluptan banlandınız,
Davalık olsam bile bunu mahkeme neye göre hakaret kabul edecek.
Haklısınokuduğunu anlamayan, "boşan da semerini ye" kaba söylemini atasözü sanan birine neden açıklama yapıyorsun kiMune ?
Aybalahanim şimdi git atasözleri sözlüğünü aç çalış geldiğinde soracağım. 1.5 senede bir üyelik alıyorsun geçen seferde benzer sebeple gitmişsin. mutlaka çalış!
Olabilir canım bende de bazen oluyor doktorum içme suyunda fitili ıslat öyle koy dediKızlar sizlere bir şey sormak istiyorum
Bazen progestan fitili uyguladıktan sonra akıntısı geliyor ya biraz dışarı kahverengi kum tanesi gibi şeyler geliyor ince minik iplik gibi tane az miktarda ilk aktığında oluyor sonra temiz geliyor kanama lekelenme vs yaşamadım çok şükür 5+6 dayım
Gün boyu vs hiç olmuyor sadece arada fitilin ilk akıntısında oluyor. Bazen fitili atarken zorlanıyorum artık muhtemelen mukozayı tahriş ettim dye düşündüm.
Yok canım girmiyorum valla. Geçen çok az lekelenmem gibi bir şey oldu o da yarım gün filan doktora gittim yine ne olur nolmaz diye o zamanda söyledi deniz havuz yok diye dedim zaten girmiyorum. Hatta ben sahil kasabasında yaşıyorum evimin önü havuz hemen karşımız deniz buna rağmen hiç girmedim havuz zaten dağlara taşlarada çok pis denizlerde artık eskisi kadar temiz değil. Ne yapalım bu yılda böyle olsun çok şükür her şeye değer.Kızlar Günaydın nasılsınız,herşeyin yolunda olmasını diliyorum. Size bir sorum olacak. Aranızda denize giren var mı bu süreçte tatile giden? Doktora sordum sorun olmaz dedi size de danışayım dedim
Anladım canım çok şükür gerçektenYok canım girmiyorum valla. Geçen çok az lekelenmem gibi bir şey oldu o da yarım gün filan doktora gittim yine ne olur nolmaz diye o zamanda söyledi deniz havuz yok diye dedim zaten girmiyorum. Hatta ben sahil kasabasında yaşıyorum evimin önü havuz hemen karşımız deniz buna rağmen hiç girmedim havuz zaten dağlara taşlarada çok pis denizlerde artık eskisi kadar temiz değil. Ne yapalım bu yılda böyle olsun çok şükür her şeye değer.
Tabi canım kesin kaç hiç denize havuza girmesen bile dinlenirsin hava değişikliği olur iyi gelirAnladım canım çok şükür gerçektenben bir kaç gün kaçmak istiyorum Ankaradayım, çok bunaldım . Havuza girmem de belki denize girerim dedim.
Kuzum benimki yasakladı. 3 ay yasak dedi 3 aydan sonra zaten kışKızlar Günaydın nasılsınız,herşeyin yolunda olmasını diliyorum. Size bir sorum olacak. Aranızda denize giren var mı bu süreçte tatile giden? Doktora sordum sorun olmaz dedi size de danışayım dedim
Allah sağlık versin canım. Benim de ilk transferim de 10. Haftaya kadar hep kanamam oldu senin gibi sonra birden kesildi herşey düzeldi ayaklandım. Bu transferimde leke vs olmadı biraz kafa dağıtayım dedimKuzum benimki yasakladı. 3 ay yasak dedi 3 aydan sonra zaten kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?