Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kuzum bişey sorucam
Benim zaten full yatmalı kanama alanım var riskliyim falan
Şuan için kahverengi lekelenmelerim devam
Ama benim tedavim günde 3 fitil ve 3 göbekten iğne
Ama göbeğim o kadar şiş ve sert ki önceden acımayan iğneler artık çok yakıyo canımı
Sizinde böyle mi

Canım ben göbekten progestan dex sadece iğne vurduracak kimse bulamazsam ve evden çıkasım yoksa bir sabah bir akşam vuruyorum. Zira aynı şey birebir aynı içerik göbekten olan 25 mg kalçadan olan 50 mg tek fark bu o yüzden sen neden göbekten yapıyorsun bir göbekten bir kalçadan yapsan olmaz mıymış kalkmamak için mi hep göbekten yapıyorsun? Yani böyle maddi manevi zor göbeğinde hal kalmamıştır

Çok sevindim canım. Sakin kalıp dikkat etmeye devam.

Kuzum benim devamlı yatmam gerekiyor
Göbeğim şiş ve sert artık katlanılamıcak halde

Bu yorumum yüzünden ban yedim. Evet yine diyorum. Bu bir soygunculuk. Yine ban atacaksanız atın. Kim şikayet etti ise de akıl fikir diliyorum. Kimin ne yaşadığını elbette ki Allah bilir. Madem öyle tüp bebek tedavisi gören insanlari doktorlar çok düşünüyorsa bu soygunculuğu yapmayacak. İnsanlar zor durumda diye bu astronomik rakamları almayacak. İnsanların zor günlerinden faydalanılmaz. Doktorlar elinde sihirli değnek taşımıyor. Yine diyorum yine diyorum. Atsın bani Yönetim. Soygunculuk. Herkesin mesleği kendine göre. Kazancı kendine göre. Mesleğinde başarılı diye kimse kimseye bu fiyatları dayatamaz. Bunu savunanlar daha çok para vermeye mahkum olsun o zaman. Bu insanlar ne yoldan geçiyor. Kolay mı öyle. Kendimizi savunurken bile ban yiyoruz? Kime hakaret var burada Mune . Ne biçim kurallarınız var. Ver banı. Takip edecegim. Sonra üyelik iptali yapacağım. Herkese kolaylık diliyorum. Saçma kurallarınızı da size havale ediyorum. Yeter beee.

Hakaretten değil üsluptan banlandınız, bir hastaneyi bir doktoru eleştirebilirsiniz ama eleştiriyle üslupsuzluğu birbirine karıştırmamalısınız.
Muayene ücretlerini pahalı bulabilirsiniz, bahse konu doktora gitmek istemeyebilirsiniz ve bunları dile getirebilirsiniz ama “boşalsın da semerini yesin” gibi cümleler kuramazsınız, ki üslup cezası verilen mesajınızın doktorla davalık olmanıza sebep olabileceğini düşünmeden yazdığınızı zannediyorum.

Kurallara uymak istemeyebilirsiniz o vakit üyelik iptal etme hakkınız var.

İyi günler. Her şeye ban atmaya devam edin siz. Bir değil iki değil. Artık patladım. İşinize geldiği gibi kişiye göre kural koymaya devam edin. Bu arada boşansın da semerini yesin cümlesi atasözüdür. Davalık olsam bile bunu mahkeme neye göre hakaret kabul edecek. Doktorla davalık olma durumu sizi de ilgilendirmez. Atasözleri ne zamandan beri hakaret oldu? Gündelik hayatta kullanmıyorsunuz galiba. Bunun üslupla alakası da yoktur. Saçma sapan kurallarınızdan dolayı severek üyelik iptalimi yapıyorum.

Hakaretten değil üsluptan banlandınız,

Davalık olsam bile bunu mahkeme neye göre hakaret kabul edecek.

okuduğunu anlamayan, "boşan da semerini ye" kaba söylemini atasözü sanan birine neden açıklama yapıyorsun ki Mune ?

Aybalahanim şimdi git atasözleri sözlüğünü aç çalış geldiğinde soracağım. 1.5 senede bir üyelik alıyorsun geçen seferde benzer sebeple gitmişsin. mutlaka çalış!

Son düzenleme:
Haklısın senelerdir açıklamayla anlatabilirim zannederek kendimi kandırıyorum.

Hanımefendi atasözü kullanmıyor musunuz demiş, evet günlük hayatımda ben de atasözü ve deyimleri kullanıyorum ama yerinde ve ölçülü bir şekilde.

Doktor ücretlerini yüksek bulmak ayrı bir konudur; ancak o doktora giden insanlara “keriz, enayi” gibi ifadeler kullanmak kesinlikle kabul edilemez. Bu tür bir dilin burada yeri yoktur. Prof. Dr. Cem Çelik’in takipli hastası olduğumu defalarca belirtmeme rağmen, yapılan saygısızlığı göz ardı etmem mümkün değil.

Lemonhaze’nin açtığı konuda yaşananlar da işin ne kadar ileri gidebileceğini ortaya koydu.
Ayrıca, Cem Hoca hastasının arkasından konuştuğunu da bilmesi gerektiğini de düşünüyorum.

Bu çok hassas bir konu; kime, ne zaman ihtiyaç duyulacağı hiç belli olmaz. lemonhaze

Bu tarz tartışmaların kişisel hakaret boyutuna taşınması doğru değildir.

Konuya adil bir şekilde müdahale ettikleri için Mune ve Kazen ayrıca teşekkür ederim.

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum
Bazen progestan fitili uyguladıktan sonra akıntısı geliyor ya biraz dışarı kahverengi kum tanesi gibi şeyler geliyor ince minik iplik gibi tane az miktarda ilk aktığında oluyor sonra temiz geliyor kanama lekelenme vs yaşamadım çok şükür 5+6 dayım
Gün boyu vs hiç olmuyor sadece arada fitilin ilk akıntısında oluyor. Bazen fitili atarken zorlanıyorum artık muhtemelen mukozayı tahriş ettim dye düşündüm.

Olabilir canım bende de bazen oluyor doktorum içme suyunda fitili ıslat öyle koy dedi

Kızlar Günaydın nasılsınız,herşeyin yolunda olmasını diliyorum. Size bir sorum olacak. Aranızda denize giren var mı bu süreçte tatile giden? Doktora sordum sorun olmaz dedi size de danışayım dedim

Kızlar Günaydın nasılsınız,herşeyin yolunda olmasını diliyorum. Size bir sorum olacak. Aranızda denize giren var mı bu süreçte tatile giden? Doktora sordum sorun olmaz dedi size de danışayım dedim
Yok canım girmiyorum valla. Geçen çok az lekelenmem gibi bir şey oldu o da yarım gün filan doktora gittim yine ne olur nolmaz diye o zamanda söyledi deniz havuz yok diye dedim zaten girmiyorum. Hatta ben sahil kasabasında yaşıyorum evimin önü havuz hemen karşımız deniz buna rağmen hiç girmedim havuz zaten dağlara taşlarada çok pis denizlerde artık eskisi kadar temiz değil. Ne yapalım bu yılda böyle olsun çok şükür her şeye değer.

Anladım canım çok şükür gerçekten ben bir kaç gün kaçmak istiyorum Ankaradayım, çok bunaldım . Havuza girmem de belki denize girerim dedim.

kızlar bu durumu defalarca yaşayanlar var biliyorum ama ben çok yoruldum devamlı ağlıyorum adetten de olabilir ama 2. transferi görüşmek için gittim bugün fiyatlara güncelleme gelmiş 60 küsür sadece transfer bunun bir de embriyo dondurma ücreti varmış ki belki bir ay bile kalmayacak bu embriyolar yine de beş yıllık ücret istendi. gerideki embriyom da 6. gün doktor %55 ihtimal dedi.maddi manevi bu kadar çabalayıp sonuç alamamak çok acıtıyor kalbimi bilmiyorum kolum delik deşik oldu devamlı kan vermekten ilaçlara rağmen üç gündür regl ağrısı geçmedi. ya ben çok güçsüzüm ya bu imtihan çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun lütfen bana da dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…