- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.561
Ben kullanıyorum canım yatmadan önce içiyorum ağzıma aldığım gibi yutmaya çalışıyorumBen de bekliyorumne zor beklemek yahu. Ya kızlar imom multivitamin kullanan var mı? Midemi bulandırıyor ne zaman içsem. Sanırım içindeki balık yağı yüzünden
Yaa ben de dün yazdım biz de göremiyoruz maalesef falan dedi bugün o yüzden bişey yazmadım yarın yazayım olmazsa yine, cumartesi de gelen sonuç olmuş yarın da gelebilir belki beklemek çok zor yaaBenim tam 9. Gün geldi aşkım ama sana bildirecek olan aradaki firma yetkilisini biraz darla. Ben darladım
Ben de mi öyle denesem acaba yani gerçekten gün içinde çok kötü bulandırıyorBen kullanıyorum canım yatmadan önce içiyorum ağzıma aldığım gibi yutmaya çalışıyorum
Çarşamba kan verdim benden sonra kargo gitti bakalım benimki ne zaman çıkarÜfff kızlar hala çıkmadı fetal dna sonucu, bugün 9. Gün
Hadi inşallah çıksın, ben de çarşamba vermiştim, sen de beklemedesin demek inşallah sonuçlarımız temiz çıksınÇarşamba kan verdim benden sonra kargo gitti bakalım benimki ne zaman çıkarsenin bence yarın çıkar
Dene istersen belki daha iyi hissedersin bana iyi geldiBen de mi öyle denesem acaba yani gerçekten gün içinde çok kötü bulandırıyor
Bir Ben kaldım yaptırmayan sanırım acaba diyorum yaptırsam mıÇarşamba kan verdim benden sonra kargo gitti bakalım benimki ne zaman çıkarsenin bence yarın çıkar
Evet bana da iki gün oldu inşallah hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar gelsin canımHadi inşallah çıksın, ben de çarşamba vermiştim, sen de beklemedesin demek inşallah sonuçlarımız temiz çıksın
Sağ olasın canımDene istersen belki daha iyi hissedersin bana iyi geldi
Valla canım genetikli olmasına rağmen öneriyorum kesinlikle dedi gittiğim doktor ben de yaptırayım dedim yaptırmayanlar da var ama bir arkadaş tüp bebek genetikli transfer oldu fetal DNA yaptırmadı ikili üçlü test bile yaptırmadı genelde onu yaptırmayanlar ikili üçlüyü yaptırıyor ya bana göre şöyle neye para vermedik ki şimdiye kadar inşallah sağlıklı gelirBir Ben kaldım yaptırmayan sanırım acaba diyorum yaptırsam mı
Peki kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğiz. Şimdi bir de onun gerginliği sardı beniValla canım genetikli olmasına rağmen öneriyorum kesinlikle dedi gittiğim doktor ben de yaptırayım dedim yaptırmayanlar da var ama bir arkadaş tüp bebek genetikli transfer oldu fetal DNA yaptırmadı ikili üçlü test bile yaptırmadı genelde onu yaptırmayanlar ikili üçlüyü yaptırıyor ya bana göre şöyle neye para vermedik ki şimdiye kadar inşallah sağlıklı gelir25500 e bunu mu vermycz dedim
Ona çok var canım 20.haftada diye hatırlıyorumPeki kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğiz. Şimdi bir de onun gerginliği sardı beni
O zaman bir iki hafta sonra strese gireyim çok erken girmişimOna çok var canım 20.haftada diye hatırlıyorum
Canım transfer öncesi prolaktin hormon kaçtı kav olmaso gerekiyorBende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum
EvetO zaman bir iki hafta sonra strese gireyim çok erken girmişim
Ah nergis ahhh hem de nasıl her an bir endişe ve şükür hali iç içe. Mesela kontrolle gidiyorum her şey yolunda daha ertesi gün başlıyorum iyi mi acaba bir sorun var mıdır iyi midir hapşırdım, üşüdüm, karnım ağrıdı ay vajinam mı yandı?… burnum kaşındi Parmağım ağrıdı…. Allahım bunlar bebeğime zarar mı verdiAnne olmak, bu yolda olmaya çalışmak ne kadar zorlu bir süreçmiş kızlar. Psikolojik olarak hakikaten önceliğimiz hemen bebeğimiz oluyor, her hareketimizde her yaptığımızda vs... Hem çok güzel bir duygu hem de hiç bitmeyen bir telaş hâli... Her gün şükrediyorum bugünler için...
Hakikaten çok garip bir süreç canım. Hem bedenini hem kendini yeniden tanıyorsun. Ultrasonda görene kadar binbir acaba oluyor. Görüp de iyi şeyler duyunca bir rahatlama ama ertesi gün dediğin gibi yine meraklanmalar başlıyor. Doktorum benden yılacak gibi geliyor bazenAh nergis ahhh hem de nasıl her an bir endişe ve şükür hali iç içe. Mesela kontrolle gidiyorum her şey yolunda daha ertesi gün başlıyorum iyi mi acaba bir sorun var mıdır iyi midir hapşırdım, üşüdüm, karnım ağrıdı ay vajinam mı yandı?… burnum kaşındi Parmağım ağrıdı…. Allahım bunlar bebeğime zarar mı verdiRabbim sağlıkla kucağımıza almamızI nasip etsin
Evet ya o an herşey çok iyi oluyor, doktorun yanından eve gelince hemen acabaya dönüyor insan, geçen şey düşündüm en azından hareketleri hissetmeye başladığımız döneme gelsek ordan bir işaret alırız hareket edince gerçi bu sefer de hareket etti etmedi olurHakikaten çok garip bir süreç canım. Hem bedenini hem kendini yeniden tanıyorsun. Ultrasonda görene kadar binbir acaba oluyor. Görüp de iyi şeyler duyunca bir rahatlama ama ertesi gün dediğin gibi yine meraklanmalar başlıyor. Doktorum benden yılacak gibi geliyor bazen3 ayı tamamladık çok şükür daha dün gibi transfer zamanımız...
O zaman da hareket etmediğinde panikleriz hemen biliyorsun değil miEvet ya o an herşey çok iyi oluyor, doktorun yanından eve gelince hemen acabaya dönüyor insan, geçen şey düşündüm en azından hareketleri hissetmeye başladığımız döneme gelsek ordan bir işaret alırız hareket edince gerçi bu sefer de hareket etti etmedi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?