Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ben de bekliyorum ne zor beklemek yahu. Ya kızlar imom multivitamin kullanan var mı? Midemi bulandırıyor ne zaman içsem. Sanırım içindeki balık yağı yüzünden
Ben kullanıyorum canım yatmadan önce içiyorum ağzıma aldığım gibi yutmaya çalışıyorum

Benim tam 9. Gün geldi aşkım ama sana bildirecek olan aradaki firma yetkilisini biraz darla. Ben darladım
Yaa ben de dün yazdım biz de göremiyoruz maalesef falan dedi bugün o yüzden bişey yazmadım yarın yazayım olmazsa yine, cumartesi de gelen sonuç olmuş yarın da gelebilir belki beklemek çok zor yaa

Bir Ben kaldım yaptırmayan sanırım acaba diyorum yaptırsam mı
Valla canım genetikli olmasına rağmen öneriyorum kesinlikle dedi gittiğim doktor ben de yaptırayım dedim yaptırmayanlar da var ama bir arkadaş tüp bebek genetikli transfer oldu fetal DNA yaptırmadı ikili üçlü test bile yaptırmadı genelde onu yaptırmayanlar ikili üçlüyü yaptırıyor ya bana göre şöyle neye para vermedik ki şimdiye kadar inşallah sağlıklı gelir 25500 e bunu mu vermycz dedim

Peki kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğiz. Şimdi bir de onun gerginliği sardı beni

Anne olmak, bu yolda olmaya çalışmak ne kadar zorlu bir süreçmiş kızlar. Psikolojik olarak hakikaten önceliğimiz hemen bebeğimiz oluyor, her hareketimizde her yaptığımızda vs... Hem çok güzel bir duygu hem de hiç bitmeyen bir telaş hâli... Her gün şükrediyorum bugünler için...

Ah nergis ahhh hem de nasıl her an bir endişe ve şükür hali iç içe. Mesela kontrolle gidiyorum her şey yolunda daha ertesi gün başlıyorum iyi mi acaba bir sorun var mıdır iyi midir hapşırdım, üşüdüm, karnım ağrıdı ay vajinam mı yandı?… burnum kaşındi Parmağım ağrıdı…. Allahım bunlar bebeğime zarar mı verdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızI nasip etsin

Hakikaten çok garip bir süreç canım. Hem bedenini hem kendini yeniden tanıyorsun. Ultrasonda görene kadar binbir acaba oluyor. Görüp de iyi şeyler duyunca bir rahatlama ama ertesi gün dediğin gibi yine meraklanmalar başlıyor. Doktorum benden yılacak gibi geliyor bazen 3 ayı tamamladık çok şükür daha dün gibi transfer zamanımız...

Evet ya o an herşey çok iyi oluyor, doktorun yanından eve gelince hemen acabaya dönüyor insan, geçen şey düşündüm en azından hareketleri hissetmeye başladığımız döneme gelsek ordan bir işaret alırız hareket edince gerçi bu sefer de hareket etti etmedi olur

O zaman da hareket etmediğinde panikleriz hemen biliyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…