- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.601
Ben biraz fazla yürürsem karnım ağrıyor ya sen yine iyi yürümüşsün. Doktora sormuştum o da ağrır normal dikkat et fazla yüklenme dedi ben de uzun yürümemeye çalıştım sonrasında zaten yoruluyorum ya kısa zamanda şimdi böyleyse ilerisinde nasıl olurBen okula git gel okulda katları in çık cuma günü 4km yürümüşüm
Ayy gerçekten yürekler hep ağızda inşallah sağlıklı sonuçlar gelir de rahatlarsınBana 10 iş günü dediler, firmanın sitesinde de numune ulaştıktan sonra 5-7 iş günü yazıyor ikisi de dolmadı bu mantıkla bakarsak ama ben her bildirimde kalbim ağzımda bekliyorum
Ben de geçen gün nöbet tutamaz raporu aldım bu tempoya bir de o eklenince çok zor olabilir dedim zorda kalırsam vercm ona bir de buna 15er dk her teneffüs nöbet eklenince çok zorlanırsam vercm belgeyi doktoruma söyledim çünkü biz devamlı hareket halindeyiz bir sınıflarda bu sene hiç kalkmadan oturarak anlatıyorum onun dışında hep bir tempo doktorum bir şey olmaz dedi ilerleyen zamanda 30dk yürü demişti ama bnm her anım yürüyüşBen biraz fazla yürürsem karnım ağrıyor ya sen yine iyi yürümüşsün. Doktora sormuştum o da ağrır normal dikkat et fazla yüklenme dedi ben de uzun yürümemeye çalıştım sonrasında zaten yoruluyorum ya kısa zamanda şimdi böyleyse ilerisinde nasıl olur
Senin vücut alışkındır o zaman maşallah yine güzel adapte olmuşsun bence iyi olursun sen ilerde de zorlanmazsın o kadar. Geçen benim oğlanın okula gittim de, ortaokul, allahım o ne gürültü ne kalabalık öğretmenler birbirini duyamadıkları için hepsi bağırarak sohbet etmeye alışmışlarBen de geçen gün nöbet tutamaz raporu aldım bu tempoya bir de o eklenince çok zor olabilir dedim zorda kalırsam vercm ona bir de buna 15er dk her teneffüs nöbet eklenince çok zorlanırsam vercm belgeyi doktoruma söyledim çünkü biz devamlı hareket halindeyiz bir sınıflarda bu sene hiç kalkmadan oturarak anlatıyorum onun dışında hep bir tempo doktorum bir şey olmaz dedi ilerleyen zamanda 30dk yürü demişti ama bnm her anım yürüyüşAllah korusun valla
Kesinlikle ama 9.haftadan 12ye kadar leke olmamıştı olunca kahverengi leke tempodan dedim normalde aşırı hızlı yürürüm azcık kendimi yavaşlatıyorum derste bari oturarak anlatayım diyorum o şekilde idare ediyorumSenin vücut alışkındır o zaman maşallah yine güzel adapte olmuşsun bence iyi olursun sen ilerde de zorlanmazsın o kadar. Geçen benim oğlanın okula gittim de, ortaokul, allahım o ne gürültü ne kalabalık öğretmenler birbirini duyamadıkları için hepsi bağırarak sohbet etmeye alışmışlarZor iş valla
CNım bir de doktor sana manyakAynısı yeminlegeçen gün 3hafta aradan sonra leke geldi çamur gibi kahve çok az 9da bitmişti 12de nerden çıktı dedim sonra yok benim göğüs ağrım azaldı yok akıntım azaldı soluğu doktorda aldım hiçbir sıkıntı yok çok şükür tekrardan rahatladım
ben de dua niyetine geçsin diye biberon aldım bir tane sadeceKızlaaar bugün kontrolden sonra eşimle dedik ki hadi ilk bişeyini alalım
Mağazaya gittik sudan çıkmış balığa döndükne alalım nasıl alalım napıcaz diye diye zıbın aldık çıktık
Çok komikti ama
Bide sizin göbeğiniz çıktı mı kızlaar benim 13+3 şuan ama çıktı yani emin değilim göbek mi bebek mi
Çünkü ben çok kilo aldım daha yeni yeni kalkıyorum biliyorsunuz diyete devam bi sonraki kontrolümde de yoga yada pilates için onay verirse doktorum 16-17 de başlamak istiyorum
Ayy ne tatlısınızCNım bir de doktor sana manyak
ben de dua niyetine geçsin diye biberon aldım bir tane sadece
Benim karnım çıktı bacım ben 200 gr aldım ama bildiğin göbegiö baya çıktı ben de 13. Haftadayım
Ay tutmuyor o yaa bana kız çıktı. Oğlum oldu (iyi ki oğlum olmuşAa ciddi misin bende de o kız çıktı bakalım tutacak mı
Aminnn canım hepimiz alalım inşallahAyy ne tatlısınızsağlıkla gelsinler 200gr mı aldın maşallah canım
Ben bir kilo aldım gibiAminnn canım hepimiz alalım inşallahevet valla hem de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı eşim doktora sordu hiç kilo almıyor diye ne güzel işte hamilelik kilo almak değildir dedi ama bilmiyorum artık niye almıyorum.
Galiba 3 kilo ile rekor bende, çok da yemiyorum amaBen bir kilo aldım gibidikkat etmiyorum hamur işi çok yiyorum sanki
Tuzlu yiyorsan ödem de olabilirGaliba 3 kilo ile rekor bende, çok da yemiyorum ama
Tuzlu ve ekşi yiyorum aslında, ödemdir kesinTuzlu yiyorsan ödem de olabilirben tuzlu yemiyorum turşu filan hiç canım istemedi
Endişelenme canım geçen gün de benim öyle oldu soluğu doktorda aldım devlete gittim hemen bi sıkıntı yoktu şükürKızlar ya benimdünden beri akıntım bıçak gibi kesildi normalde kıyafetime kadar çıkardı şimdi kilodum kupkuru sizce neden niye böyle oldu emdişelenmeli miyim
ödemdirTuzlu ve ekşi yiyorum aslında, ödemdir kesinbenimde canım tatlı istemiyor şimdilik
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimEndişelenme canım geçen gün de benim öyle oldu soluğu doktorda aldım devlete gittim hemen bi sıkıntı yoktu şükür
Benim 12 lerde bir şeydi canımCanım transfer öncesi prolaktin hormon kaçtı kav olmaso gerekiyor
Teşekkürler cnm artik hormon vs kac olduğunu bilmediğimiz icin tekrar negatif olur diye korkuyoruzBenim 12 lerde bir şeydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?