Değerin kaç cıktı canimİnşallah canım duam sizinle
Benim oluo ama fitildendir diye umutlanmak istemiorum
Aminnnnnnn insallah darisi diğer bekliyenlereInşallah canım son düzlük iyice zor gelmeye başladı, Allahım nerde isteyen varsa anne olmayı nasip etsin
Fitil kullanıyorum canım, müjdeli haberlere işarettir insallahSenin ki fitil mi? Ben jel kullanıyorum 1 hafta önce başladım. Dün transferim oldu ve bugün öğleden beri ara ara ıslaklik oluyor
997 çıktı canım.Değerin kaç cıktı canim
Fitil kullanıyorum canım, müjdeli haberlere işarettir insallah
Masallah997 çıktı canım.
41 kere masallahhhh997 çıktı canım.
3 - 4gundur var canımAy inşallah. Senin ne zaman başladı
3 - 4gundur var canım
Benim ki çok alakasız daha dün bir bugün ikikendimi dinlememeye çalışıyorum ama altım ıslak resmen
kıyamam,aynen günlük ped kullanmama ragmen camasirim su gibi oluo canım, inşallah belirtidir
Amin.allah kucaginada almayı nasip etsin evladlarini inşallah bizide hayır dualarınızdan eksik etmeyinMerhaba arkadaslar...benm test gunum 4 kasimdi ama bugun doktorumu arayip izin aldim ve az once aciode yaptirdim testimi...sonuc pozitifo kadar mutluyum ki anlatamam...aglamaktan kendime gelemesim yarim saat... 2 embriyo konmustu 3. Gunde...10. Gunun aksaminda 125 cikti beta hcg degerri... allah bu mutlulugu hepinize yasatsn ins.
Evet benim hala varTransferden sonra su gibi akıntısı olan oldu mu.
Evet şiş ve agrıyo zaman zaman siddetlenıyo bazende azalıyorPozitifi goren arkadaslar gogusleriniz sisti ve acidi mi ?
Evet benim hala var
Bana da erken gibi geldi biraz canım ya ama iyi düşünelim iyi olsunYa ama. Benim transferim 2.gunu başladı erken değil mijel den diyemem çünkü ben jeli 1 hafta önce başladım. Transferin cumartesi oldu akıntı pazar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?