Bana da erken gibi geldi biraz canım ya ama iyi düşünelim iyi olsun
Tesekkur ederimAmin.allah kucaginada almayı nasip etsin evladlarini inşallah bizide hayır dualarınızdan eksik etmeyin
Evet benim oyle oldu... akinti da coktu. Ama bunlarin hepsi ilaclar nedeniyleymisPozitifi goren arkadaslar gogusleriniz sisti ve acidi mi ?
Sevindim canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinArkadaşım ben öğrendim bugün yaptım testi Rabbime bin şükür pozitifRabbim bu sayfalarda olan herkese versin inşallah
Aminn canım Allah razı olsunSevindim canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
benim arkadasımında oyle cıkmıstı sımdı yaklasık 5 aylık hamıle kızı olcakMerhaba kızlar benim bugün transferin 11. günü 9,85 çıktı çok moralim bozuk doktor Perşembe bidaha evr ona göre konuşalım dedi benim 3. Gün embriyosuydu 1 taneydi dondurulmuş
Merhaba benim de transferimin 11.günü,3. Gün embriosu 2 adet transfer edildi dün kanda 12.40 cıktı aynı durumdayımMerhaba kızlar benim bugün transferin 11. günü 9,85 çıktı çok moralim bozuk doktor Perşembe bidaha evr ona göre konuşalım dedi benim 3. Gün embriyosuydu 1 taneydi dondurulmuş
doktor nededı pekiMerhaba benim de transferimin 11.günü,3. Gün embriosu 2 adet transfer edildi dün kanda 12.40 cıktı aynı durumdayım
Test günüm cuma, erken test yapılmasına karşı doktorum söylemedim, dünden beri kendimi yiyip bitiriyorumdoktor nededı peki
ozamana çıkar o canım benim.. pozitifi görmüssün işte..tebrik ederimTest günüm cuma, erken test yapılmasına karşı doktorum söylemedim, dünden beri kendimi yiyip bitiriyorum
Ben sevinemiyorum canım çünkü benim gittiğim merkez, yeni protokolde transferden 3 gün sonra yarım doz catlatma ignesi yaptirio, o ignenin icindeki beta hcg etkisiyl3 12.40 olmasi cok muhtemel ama ne kadarı iğne etkisi yükselecek mı düşecek mı bilmiorumozamana çıkar o canım benim.. pozitifi görmüssün işte..tebrik ederim
Gerçekten mi sabahtan beri moralim çok bozuktu umut oldunuz bana sonra nasıl arttı peki kan değerleri?benim arkadasımında oyle cıkmıstı sımdı yaklasık 5 aylık hamıle kızı olcak
Ben sevinemiyorum canım çünkü benim gittiğim merkez, yeni protokolde transferden 3 gün sonra yarım doz catlatma ignesi yaptirio, o ignenin icindeki beta hcg etkisiyl3 12.40 olmasi cok muhtemel ama ne kadarı iğne etkisi yükselecek mı düşecek mı bilmiorum
[/QUOTE Benim doktorum 50 nin altı çok sağlıklı diyemeyiz dedi moralim çok bozuldu Perşembe birdaha kan vericem bakalım Allahtan umut kesilmez inş ikimizinkide yükselir
Benim doktorum 50 nin altı çok sağlıklı diyemeyiz dedi moralim çok bozuldu Perşembe birdaha kan vericem bakalım Allahtan umut kesilmez inş ikimizinkide yükselirBen sevinemiyorum canım çünkü benim gittiğim merkez, yeni protokolde transferden 3 gün sonra yarım doz catlatma ignesi yaptirio, o ignenin icindeki beta hcg etkisiyl3 12.40 olmasi cok muhtemel ama ne kadarı iğne etkisi yükselecek mı düşecek mı bilmiorum
Sonucunuz çıktımıMerhaba...benim de 4 kasim test gunum... 3. Gunde taze 2 embriyo transferi oldum... cok heyecanli ve gerginim...bugun laboratuardaki 2 embriyomun da dondurulamayacagini ve imha edilecegini ogrendim...moralim cok.bozuk
Evet cikti....10.gundekan testi yaptim ve sonuc pozitifSonucunuz çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?