TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Maşallah kızlar ne güzel pozitif haberler verdiniz bize inşallah bekleyen bizlerde size guzel haberler veririz

Merhaba kızlar benim bugün transferin 11. günü 9,85 çıktı çok moralim bozuk doktor Perşembe bidaha evr ona göre konuşalım dedi benim 3. Gün embriyosuydu 1 taneydi dondurulmuş

Merhaba kızlar benim bugün transferin 11. günü 9,85 çıktı çok moralim bozuk doktor Perşembe bidaha evr ona göre konuşalım dedi benim 3. Gün embriyosuydu 1 taneydi dondurulmuş
benim arkadasımında oyle cıkmıstı sımdı yaklasık 5 aylık hamıle kızı olcak

Merhaba benim de transferimin 11.günü,3. Gün embriosu 2 adet transfer edildi dün kanda 12.40 cıktı aynı durumdayım

ozamana çıkar o canım benim.. pozitifi görmüssün işte..tebrik ederim
Ben sevinemiyorum canım çünkü benim gittiğim merkez, yeni protokolde transferden 3 gün sonra yarım doz catlatma ignesi yaptirio, o ignenin icindeki beta hcg etkisiyl3 12.40 olmasi cok muhtemel ama ne kadarı iğne etkisi yükselecek mı düşecek mı bilmiorum

Benim doktorum 50 nin altı çok sağlıklı diyemeyiz dedi moralim çok bozuldu Perşembe birdaha kan vericem bakalım Allahtan umut kesilmez inş ikimizinkide yükselir

Kızlar bugün 13. günüm ve 15 çıktı çok moralim bozukdu doktorum kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi ctesi tekrar kan vercem sizde durumlr nasıl

10. Gün 255
12. Gün. 580
15.Gün 1969 bi sonraki gün hafif lekelenme gördüm mendillde az da pedimde vardı doktor iki gün sonra test yapmamı istedi yarın yapıcam inşAllah böyle yaşayanlar varmı stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…