TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Benim 16. Gün hafif kanama geldi ve korktum bebeğime bişey oldu diyr ama anidrn kesüldi başka gelmedi

Kızlar benim değerim düşüşe geçti doktor kimyasal gebelik dedi ilaçları bıraktırdı çok üzgünüm

Merhaba kızlar.benim de 2 gün önce transferim oldu. 5. Gün 2 tane kondu. Hiç bir belirti yok bu durum normal mi?

5. Gün embriyosu olduğu için belirti arıyordum
5 3 farketmez ki 2 günde kimse de bi belirti olmaz ben tüm forumu okudum tamamen ilaçların etkileri hamilelik bu kadar erken belirti vermez ben kendinizi dinlemeyin tuttu mu tutmadı mı diye kuruntu yapmayın icinizi ferahlatmak istedim ben 8. Günündeyim 2 kere test yaptm poziitif ama hic belirtim yok

Teşekkür ederim. Benim daha önceki 2 transferimde de birşey hissetmeyince yine mı negatif diye aklımı kurcaladı. Hayırlı olsun kanda da görürsünüz inşallah.

Teşekkür ederim. Benim daha önceki 2 transferimde de birşey hissetmeyince yine mı negatif diye aklımı kurcaladı. Hayırlı olsun kanda da görürsünüz inşallah.
Bu sonuncu denemeniz olur bebeğinize kavuşursunuz inşallah iyi dilekleriniz icin de cok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bi an önce

Merhaba kızlar.benim de 2 gün önce transferim oldu. 5. Gün 2 tane kondu. Hiç bir belirti yok bu durum normal mi?
Ben transferden sonra 5. Gun sabaha karsi sag tarafimda bi batmayla uykumdan uyandim... ve o batma hissi bidaha hic gecmedi, hala da duruo...yerlesme 4 yada 5. Gun olur dendigi icin ben onu o gun bebgin oraya yerlestigine yormustumm. Suan hamileyim. Bugun kese gormek icin doktora gittim. Ve doktora hocam once buraya bakar misiniz bence burda ben oyle hissediyorum dedim ve bilin bakalim noldu, cidden ordaymis yerlesmek icin kazi calismalari yapiyormus meger.... ama sole bi durum var...bende 2 embrio koydurmustum, malsef tek.kese gorduk... biri tutunamamis

5.güne kadar bişey hissetmedim diyorsunuz yani

Bir umut daha doğdu bizim için. Bizde de sayı çok az hareket hiç yok.
Hadi ya çoğunlukla zaten herkes bu dertten muzdarip çağın yeni hastalığı sanırım benden 24 yum toplandı 10 tanesi 5.güne gtti o yüzden hiç hareketlilk sayı vs takmayın çok iyi rakam dedi doktor sperm cok kötüydü dedi

Merhabalar 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 10. günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce inanmalı mıyım?

Merhabalar benimde 3. Gün embriyosu. 2 tane transfer edildi. Bugün 4. Günüm. Ayın 21 inde test yapacağım. Rabbim tüm isteyene nasip etsin.

Merhaba Kızlar benimde dün 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi minnoşlarim inşallah sımsıkı tutunur annelerine 24 Aralık test günüm ama inşallah o zamana kadar bekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…