Rabbim isteyen herkeze nasip etsinEvet cikti....10.gundekan testi yaptim ve sonuc pozitif
2 günde hiç bi belirti olmaz canım boşuna takma böyle şeyleri aklınaMerhaba kızlar.benim de 2 gün önce transferim oldu. 5. Gün 2 tane kondu. Hiç bir belirti yokbu durum normal mi?
5. Gün embriyosu olduğu için belirti arıyordum2 günde hiç bi belirti olmaz canım boşuna takma böyle şeyleri aklına
5 3 farketmez ki 2 günde kimse de bi belirti olmaz ben tüm forumu okudum tamamen ilaçların etkileri hamilelik bu kadar erken belirti vermez ben kendinizi dinlemeyin tuttu mu tutmadı mı diye kuruntu yapmayın icinizi ferahlatmak istedim ben 8. Günündeyim 2 kere test yaptm poziitif ama hic belirtim yok5. Gün embriyosu olduğu için belirti arıyordum
Teşekkür ederim. Benim daha önceki 2 transferimde de birşey hissetmeyince yine mı negatif diye aklımı kurcaladı. Hayırlı olsun kanda da görürsünüz inşallah.5 3 farketmez ki 2 günde kimse de bi belirti olmaz ben tüm forumu okudum tamamen ilaçların etkileri hamilelik bu kadar erken belirti vermez ben kendinizi dinlemeyin tuttu mu tutmadı mı diye kuruntu yapmayın icinizi ferahlatmak istedim ben 8. Günündeyim 2 kere test yaptm poziitif ama hic belirtim yok
Bu sonuncu denemeniz olur bebeğinize kavuşursunuz inşallahTeşekkür ederim. Benim daha önceki 2 transferimde de birşey hissetmeyince yine mı negatif diye aklımı kurcaladı. Hayırlı olsun kanda da görürsünüz inşallah.
Sizin probleminiz ne idi?Bu sonuncu denemeniz olur bebeğinize kavuşursunuz inşallahiyi dilekleriniz icin de cok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bi an önce
Ben transferden sonra 5. Gun sabaha karsi sag tarafimda bi batmayla uykumdan uyandim... ve o batma hissi bidaha hic gecmedi, hala da duruo...yerlesme 4 yada 5. Gun olur dendigi icin ben onu o gun bebgin oraya yerlestigine yormustumm. Suan hamileyim. Bugun kese gormek icin doktora gittim. Ve doktora hocam once buraya bakar misiniz bence burda ben oyle hissediyorum dedim ve bilin bakalim noldu, cidden ordaymisMerhaba kızlar.benim de 2 gün önce transferim oldu. 5. Gün 2 tane kondu. Hiç bir belirti yokbu durum normal mi?
Canm bizm eşimin sayısı hareketliliği düşüktü bana da pcos görüntün var ama engel değil dedi belirtilerini yaşamıyordum cünküSizin probleminiz ne idi?
Bir umut daha doğdu bizim için. Bizde de sayı çok az hareket hiç yok.Canm bizm eşimin sayısı hareketliliği düşüktü bana da pcos görüntün var ama engel değil dedi belirtilerini yaşamıyordum cünkü
5.güne kadar bişey hissetmedim diyorsunuz yaniBen transferden sonra 5. Gun sabaha karsi sag tarafimda bi batmayla uykumdan uyandim... ve o batma hissi bidaha hic gecmedi, hala da duruo...yerlesme 4 yada 5. Gun olur dendigi icin ben onu o gun bebgin oraya yerlestigine yormustumm. Suan hamileyim. Bugun kese gormek icin doktora gittim. Ve doktora hocam once buraya bakar misiniz bence burda ben oyle hissediyorum dedim ve bilin bakalim noldu, cidden ordaymisyerlesmek icin kazi calismalari yapiyormus meger.... ama sole bi durum var...bende 2 embrio koydurmustum, malsef tek.kese gorduk... biri tutunamamis
Hadi ya çoğunlukla zaten herkes bu dertten muzdarip çağın yeni hastalığı sanırım benden 24 yum toplandı 10 tanesi 5.güne gtti o yüzden hiç hareketlilk sayı vs takmayın çok iyi rakam dedi doktor sperm cok kötüydü dediBir umut daha doğdu bizim için. Bizde de sayı çok az hareket hiç yok.
Aynen...5.güne kadar bişey hissetmedim diyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?