transfer öncesi ve sonrası neler yaşanıyo gelin paylaşalım..(ne dersiniz)..

hayirli olsun kizlar.ikinci denemeleriniz.arkanizdan bende geliyorum.genetik testimi yaptirmadan ne yazkki doktorum yapmiyo ikinci transferimi.ayrica kürtaj oldugum içinde 3 ay dinlenme süresi veriyolar sanirim.

fıstıkkkk........ev işi heeeeeeeedelikafadulden
genetik test umutta 300 canım haberin olsun............

Son düzenleme:
kiz arada gelip yaziyom.iki siliyom bir yaziyom :))) samatyadan gün aldik bakalim.olmazsa oraya gidicem.sen ordaydin zaten degilmi.

kızlar lütfen bana yardımcı olun benimde 1. deneme sonucum başarısız.2. için ankarada önere bileceğiniz merkez var mı?ağustosta yine deniyicem offfffffff

canım ben istanbuladayım ankarayı bilmiyorum....sana yardımcı olmak isterdim ama malesef...konu aç istersen güzelim daha çok bilgi edinirsin.....

umut yada genart'ı araştırdım ama bilemiyorum
canım ben umuttayım şu anki doktorum enver bey gerçekten çok ilgili bir doktor....benimde ikinci denemem önceki denememde negatifdi....şuanda enver beyle devam ediyorum....tabiyki senin tercihin biri çok memnun kalır diğeri kalmaz ....iyice araştır bence.....

ben erzurumda yaşıyorum ankara yada istanbul düşünüyorum.

zümrütcüm Ankaraayı boşver İstanbul derim ben hem de biraz keseyi aç Amerikan veya Umutta Ama mutta süleymen t. ye gitme memnun kalmadım ahsetiğin klinikte burada sivasta 14 kişi tedavi gördü ve hiçbiri hamiş kalamadı bence bi kere yatır fazla olsun ama boşa gitmesin hadi kolay gelsin Boşver para her zzaman gelir ben de kredi çektim

bant ne ? hiç duymamışım. açarmısın biraz
açarım tabi canım ne demek...benim dondurulmuş yumurtaydı adetimin 1. günü bu bantlara başladım ve 18 gün sonra transferim yapıldı gebelik tahliline kadar devam ettim canım......2 yle başladı sonra 3 sonra 4 tekrar 2ye düştü...dondurulmuş olmasa bile transferden sonra bu bantları veriyolar tabi herkezinki farklı benim gittiğim yerde veriyolar.....rahim kalınlaşması ve hormonlar için öyle biliyorum...jel var içinde deriden kana karışıyo canım...ama benim sonucun negatif şimdi bir daha bant vericek sanırım...sormak istediğin başka birşey varsa seve seve cevaap veririm...bantların kullanımı çok zor bende alerji yaptı...

açarım tabi canım ne demek...benim dondurulmuş yumurtaydı adetimin 1. günü bu bantlara başladım ve 18 gün sonra transferim yapıldı gebelik tahliline kadar devam ettim canım......2 yle başladı sonra 3 sonra 4 tekrar 2ye düştü...dondurulmuş olmasa bile transferden sonra bu bantları veriyolar tabi herkezinki farklı benim gittiğim yerde veriyolar.....rahim kalınlaşması ve hormonlar için öyle biliyorum...jel var içinde deriden kana karışıyo canım...ama benim sonucun negatif şimdi bir daha bant vericek sanırım...sormak istediğin başka birşey varsa seve seve cevaap veririm...bantların kullanımı çok zor bende alerji yaptı...

kullanımı zor derken cildin verdiği reaksiyon açısından mı ?ben de ilk tp bebemi deneyeceğim. ama bantı gerçekten hiç duymamıştım. iyi oldu.bir de nereye takılıyor o bant?teşekkürler canım cevabın için :)a.s.

öncelikle başarılar dilerim sana ilkler çok heyecanlı oluyo...ben 1 aydan fazla kullandığım için son günlerde alerji yaptı... bantlar atıyodu yapışmıyodu..kaşınıyo ve yapıştırdığım yer kıpkırmızı oluyodu...halada izleri var diyebilirim....tabi herkezin vücudu bir değil bu bantı kullanan çok kişi biliyorum bazılarında olmuş bı alerji olayı....geldi beni buldu oda...vücudunda kollara bacaklara kalçaya yapıştırıyosun 2 günde bir değiştiriyosun...sana bant verirse o zaman daha detaylı anlatırım nasıl kullanacağını tamammı canım....umarım ilk denemende pozitif sonuç alırsın.......

öncelikle başarılar dilerim sana ilkler çok heyecanlı oluyo...ben 1 aydan fazla kullandığım için son günlerde alerji yaptı... bantlar atıyodu yapışmıyodu..kaşınıyo ve yapıştırdığım yer kıpkırmızı oluyodu...halada izleri var diyebilirim....tabi herkezin vücudu bir değil bu bantı kullanan çok kişi biliyorum bazılarında olmuş bı alerji olayı....geldi beni buldu oda...vücudunda kollara bacaklara kalçaya yapıştırıyosun 2 günde bir değiştiriyosun...sana bant verirse o zaman daha detaylı anlatırım nasıl kullanacağını tamammı canım....umarım ilk denemende pozitif sonuç alırsın.......

sağol canım...teşekkürler..umarım herkes de...

evetttttttttttt............... bugün transferimin 7.günü ve ben o kadar rahatımki.......geziyorum yürüyorum........her gün 5 kat merdiven inip iğne yaptırıp tekrar geri geliyorum........yemeğimi yapıyorum hemde ilk günden beri.....tabi kendimi yormuyorum ama gayet relaksım...........
bu sefer herşeye hazırım.........ama rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerinde duasını kabul etsin inşallah...............
anne olmayı o kadar çok istiyorumki.....................

evetttttttttttt............... bugün transferimin 7.günü ve ben o kadar rahatımki.......geziyorum yürüyorum........her gün 5 kat merdiven inip iğne yaptırıp tekrar geri geliyorum........yemeğimi yapıyorum hemde ilk günden beri.....tabi kendimi yormuyorum ama gayet relaksım...........
bu sefer herşeye hazırım.........ama rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerinde duasını kabul etsin inşallah...............
anne olmayı o kadar çok istiyorumki.....................

canım merdiven mi çıkıyosun...hergüün hemde beş kat..canım inşallah sana tutunurlar.. BEN YAPTIRMAMDA İĞNECİ EVE GELMİŞTİ SONUCA KADAR EVDEN DIŞARI ÇIKMADIM.. ama sonuç negatif.. TABİKİ RABBİM OL DERSE OLUR..canım bu senin ilk denemen mi..inşallah pozitif sonuç alırsın ..:CüvCüv:

Back
X