Transfer sonra 5. Gün

glshglsh90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
27
13
3
35
Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da transfer oldum. Doğal siklus ta. Bugün 5. günüm . Sabah kaset tes yaptım silik bir çizgi çıktı sonrasında erken gebelik yaptım ama çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba

Merhaba arkadaşlar 26 Haziran da transfer oldum. Doğal siklus ta. Bugün 5. günüm . Sabah kaset tes yaptım silik bir çizgi çıktı sonrasında erken gebelik yaptım ama çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba

Hayırlı olsun transferin canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur ben pek anlamam kaset testlerden fakat her testin hassasiyeti farklıdır kimisi beta hcg düşükken algılar kimisi daha çok olunca onun için moralini yüksek tut ve 5.gün daha erken en azından bir iki gün daha bekle sonra test yapmaya başla Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏

çok teşekkür ederim ☺️ sabırsızım bu ikinci transferim çünkü . İnsanların 5. Gün pozitifi gördüğünü okuyunca merakımdan yaptım tutamadım kendimi😞

çok teşekkür ederim ☺️ sabırsızım bu ikinci transferim çünkü . İnsanların 5. Gün pozitifi gördüğünü okuyunca merakımdan yaptım tutamadım kendimi😞

Haklısın canım insan sabır edemiyor dilerim minik mucizen seninledir predictor marka ve Awox güvenilir onlarla dene istersen ben de 6.gün yapmıştım testi normal de hiç huyum değil di bu sefer tutamadım kendimi 🥰

Haklısın canım insan sabır edemiyor dilerim minik mucizen seninledir predictor marka ve Awox güvenilir onlarla dene istersen ben de 6.gün yapmıştım testi normal de hiç huyum değil di bu sefer tutamadım kendimi 🥰
İnşallah pozitifi görmüşsündür canım 🌸

Bak canım bu iki testi aynı gün yaptım birisi koyu çıkarken diğeri silik çıkmıştı ve sonra o çizgi kayboldu hatta endişelendim kan testine kadar her gün test yapıyordum değişik markalarla dedim negatif olsa çıkarmaz 🫣

Eklentiler

• IMG_7636.webp
    IMG_7636.webp
    32 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_7638.webp
    IMG_7638.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 72
Bak canım bu iki testi aynı gün yaptım birisi koyu çıkarken diğeri silik çıkmıştı ve sonra o çizgi kayboldu hatta endişelendim kan testine kadar her gün test yapıyordum değişik markalarla dedim negatif olsa çıkarmaz 🫣
İnşallah benim de öyle olur 🌸

Amin inşallah canım çok istiyorum🙏inşallah sağ sağlim kucağına alırsın ❤️

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Darısı senin başına olsun sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah 🙏🥹

Bende 26 Haziran da beşinci gün embriyosu ile transfer oldum
Sabah kaset testte silik pozitif çıktı erken gebelik terstinde hiçbir şey çıkmadı stresini anlıyorum

Bu şekilde 🥹

Eklentiler

• 5B423889-8769-4CCF-8107-CF4CDDAB3AAB.webp
    5B423889-8769-4CCF-8107-CF4CDDAB3AAB.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 72
  • E51BD3D6-2FD9-4B2A-98F2-C7CAA1F2969C.webp
    E51BD3D6-2FD9-4B2A-98F2-C7CAA1F2969C.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
Sabah kaset testte silik pozitif çıktı erken gebelik terstinde hiçbir şey çıkmadı stresini anlıyorum
Benim ikinci transferimde erken gebelikte negatifti ama normal kaset testi pozitifti beşinci gün embriyosu 6. gün testi yapmıştım şimdiki transferimde bugün dördüncü günüm heyecandan yapmak istedim erken gebelikte çok silik çıktı şimdi kaset testi yaptım çok çok silik çıktı sabah ilk yapılan test en doğrusu yarın sabah bir daha tekrarlayacağım inşallah siz de mutlaka yarın sabah tekrarlayın inşallah vardır 🤲🏼

Aaaa aynı şeyi yaşamışız 😞 neden kaset test te silik çıkıyor ama erken gebelikte çıkmıyor anlamadım . Erken gebelik daha hassas değil mi

Back
X