benım 10 gunum canım .. sen ıdrar tesstını yenıledın mı kacıncı gunde yapmıstın
kızlar moralinizi bozmayın nasıl olsa test günlerimize az kaldı diycem ama
bugün benimde sekizinci günümdü idrar testi yaptım çizgi silik bile çıkmadı, moralim bozuldu biraz..
geçen seferde sekizinci gün yapmıştım silikte olsa çizgi çıkmıştı ama bu sefer çıkmadı..
acaba geçen sefer üçüzdü bu sefer belki bir tane tutmuştur ondan olabilirmi.. benimde kasıklarımda belimde ağrı var, gögsümde dolgunluk var ama ağrımıyor.. cuma günü test günüm bana 11. gün test için yazmışlar neden acaba? genelde herkes 12. gün yaptırıyor 11. gün yaptıran varmı aranızda?
hadi bakalım yarın ilk teste gidecekler iyi haberlerde dönersiniz inşallah bizede moral olur:))
..merhaba canım .evet benım 10 .gunum cuma test gunu .. ılk denemem .. inşallah hayırlı sonuçlar alırız .. cumayı beklıyorum ..kaydirigubbakcemile5cans sanada bol şans diliyorum seninle test günümüz aynı galiba sende cuma yapacaksın.. banada 3 embriyo transfer edildi, ve ilaçlarımız aynı bende günde 6 progestan ve 3 tane estorfem alıyorum..sen idrar testi yaptın mı bu arada hangi günlerde yaptın? birde bu ilk denemen mi canım?
inşallah canım gonulden gecen o .. inşallah kısmet ...allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar umarım burdan güzel haberleri paylaşabiliriz.
canım benım bugun 11gunum dun test yaptım evde bendede hıcbısey cıkmadı yarın kana baktırıcam ama ne olur bılmıyorum yanı senın 8gun se kanda cıkar belkı daha erken cunku ama bende hamılelık olsaydı 10gunde cıkardı heralde
hiçbir ağrım kalmadı (çok çok ender kasıklarda bir sızı) bir göğüslerim ağrıyordu cumartesi test günüm yaklaştıkça o da hergün azalıyor :çok üzgünüm:
keykey benim içime sen de hamilesin gibi doğuyor inşallah :CüvCüv:
arkadaşlar morelınızı bozmak ıstemem ama bugun test gunumdu ve sonuc negatıf.ne yapacagımı bılmıyorum sabahtan berı ruh gıbıyım snkı herseyımı kaybettım 6 ay beklememız gerekmıs ıkıncı denme ıcın esım mıkro tese oldugu ıcın saglık olsn beklıycez napalım
arkadaşlar morelınızı bozmak ıstemem ama bugun test gunumdu ve sonuc negatıf.ne yapacagımı bılmıyorum sabahtan berı ruh gıbıyım snkı herseyımı kaybettım 6 ay beklememız gerekmıs ıkıncı denme ıcın esım mıkro tese oldugu ıcın saglık olsn beklıycez napalım
canım ..uzme kendını .. her şeyın hayırlısı .. inşallah en kısa zamanda kavusursun melegıne ..arkadaşlar morelınızı bozmak ıstemem ama bugun test gunumdu ve sonuc negatıf.ne yapacagımı bılmıyorum sabahtan berı ruh gıbıyım snkı herseyımı kaybettım 6 ay beklememız gerekmıs ıkıncı denme ıcın esım mıkro tese oldugu ıcın saglık olsn beklıycez napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?