transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

kızlar moralinizi bozmayın nasıl olsa test günlerimize az kaldı diycem ama
bugün benimde sekizinci günümdü idrar testi yaptım çizgi silik bile çıkmadı, moralim bozuldu biraz..
geçen seferde sekizinci gün yapmıştım silikte olsa çizgi çıkmıştı ama bu sefer çıkmadı..
acaba geçen sefer üçüzdü bu sefer belki bir tane tutmuştur ondan olabilirmi.. benimde kasıklarımda belimde ağrı var, gögsümde dolgunluk var ama ağrımıyor.. cuma günü test günüm bana 11. gün test için yazmışlar neden acaba? genelde herkes 12. gün yaptırıyor 11. gün yaptıran varmı aranızda?
hadi bakalım yarın ilk teste gidecekler iyi haberlerde dönersiniz inşallah bizede moral olur:))

benım 10 gunum canım .. sen ıdrar tesstını yenıledın mı kacıncı gunde yapmıstın

kaydirigubbakcemile5cans sanada bol şans diliyorum seninle test günümüz aynı galiba sende cuma yapacaksın.. banada 3 embriyo transfer edildi, ve ilaçlarımız aynı bende günde 6 progestan ve 3 tane estorfem alıyorum..sen idrar testi yaptın mı bu arada hangi günlerde yaptın? birde bu ilk denemen mi canım?

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar umarım burdan güzel haberleri paylaşabiliriz.

canım benım bugun 11gunum dun test yaptım evde bendede hıcbısey cıkmadı yarın kana baktırıcam ama ne olur bılmıyorum yanı senın 8gun se kanda cıkar belkı daha erken cunku ama bende hamılelık olsaydı 10gunde cıkardı heralde

..merhaba canım .evet benım 10 .gunum cuma test gunu .. ılk denemem .. inşallah hayırlı sonuçlar alırız .. cumayı beklıyorum ..

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar umarım burdan güzel haberleri paylaşabiliriz.
inşallah canım gonulden gecen o .. inşallah kısmet ...

:1hug:canım sana bol bol şans diliyorum inşallah yarın güzel haberi alırsın..
ben yarın sabah idrar testi tekrar yapıcam cuma günü test günüm olduğuna göre birgün öncesinde çıkması gerek diye düşünüyorum.CADIARZU.inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi tez zamanda alırız arkadaşlar Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

arkadaslar aranizda karin agrisi da yasayan varmi
benim bugun hep karnim agridi
zaten belim veya sirtim hep agrir zaten
kasiklarimda bazen bir sizi hissediyorum
ha bu arada bende kilo verdim yemek yiyesim gelmiyor pek

hiçbir ağrım kalmadı (çok çok ender kasıklarda bir sızı) bir göğüslerim ağrıyordu cumartesi test günüm yaklaştıkça o da hergün azalıyor :çok üzgünüm:
keykey benim içime sen de hamilesin gibi doğuyor inşallah :CüvCüv:

:
insallah canim ikimizde hamileyizdir:CüvCüv:
ama benimde belirtiler gitti
bel agrim gecti
sade goguslerde dolgunluk basladi dokununca hassa birde
ben bu kez ne olursa olsun test gunune kadar moralimi bozmayacagim
sizde dusunmeyin arkadaslar

kızlar bende de durum aynı ağrı filan kalmadı biraz gögüsler hassas dokununca ağrıyor o kadar .bende test gününe kadar moralimizi bozmayalım derim illaki ağrı yada belirti olması gerekmiyormuş ki.

arkadaşlar morelınızı bozmak ıstemem ama bugun test gunumdu ve sonuc negatıf.ne yapacagımı bılmıyorum sabahtan berı ruh gıbıyım snkı herseyımı kaybettım 6 ay beklememız gerekmıs ıkıncı denme ıcın esım mıkro tese oldugu ıcın saglık olsn beklıycez napalım

canim hemen umidini yitirme
moralini bozma
6 ay da inan cok bir sure degil
ben 5 ay ara verdim
eger bu ikinci de olmazsa 1 yila yakin ara vermeyi dusunuyorum
bedenimi dinlendirmek adina

canım hayırlısı olsun herşeyden önce doğru zaman değilmiş demekki 6 ay çok uzun sayılmaz bu arada dinlenir moral depolarsın bol bol.

bugun bel agrim bitti diye dusunurken
aksam uzeri sirtima bir agri cakildi neye ugradigimi sasirdim daha sonra belime dogru indi
off insallah iyi bir belirtidir
eger hamile kalmadiysam bir de neden boyle agri diye daha cok uzulucem
bu surede herseyi insan kafayi takiyor ne olursa olsun yani
insallah zaman cabuk gecer

canım ..uzme kendını .. her şeyın hayırlısı .. inşallah en kısa zamanda kavusursun melegıne ..

üzülme her şerde vardır bir hayır şimdi göremesen de. hem şükret sağlıklısınız önünüzde daha deneyebilecek yıllar var 6 ay nedir ki bir de maddi durumunuz müsait bazı arkadaşlar 3 ay sonra deneyebilecek olsalar bile maddi olarak toplanmaları için 1-2 sene beklemeleri gerekiyor. olacak sadece bugün değil.

yarın test günüm. bugün itibariyle göğüs ağrım da geçti. ne ağrı ne sızı hiç ama hiçbişi yok. :a015: biliyorum burada çok okudum hiçbir belirtisi olmayan birçok kişinin testi pozitif çıkıyor ama ben ümitsizim nedense :çok üzgünüm:

evet canım belırtı olmadanda pozıtıf cıkabılıyor ama o psıkolojıyı o kadar ıyı bılıyorumkı son gunlerde hep olumsuzu dusunuyor ınsan belkıde savunma mekanızmamızdır bu ıcten ıce kendımızı hazırlamak ıstıyoruz belkıde ama ınankı olumlu dusunce olumluyu getırıyor karamsar olma oldu de ınsallah yarın dunyanın en mutlu ınsanı sen olursun...

benimde yarın test günüm ve dayanamaıp test yaptım ve negatif belimde ağrı var bazen sırtıma kadar vuruyor testi yapınca oldukça moralim bozuldu ağrılarda var acaba adetmi olacağım off offfff çok canım sıkıldı çook (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…