Chilekli idrar testi mi yaptın?İdrar testi bazen çıkmayabiliyorbenimde yarın test günüm ve dayanamaıp test yaptım ve negatifbelimde ağrı var bazen sırtıma kadar vuruyor testi yapınca oldukça moralim bozuldu ağrılarda var acaba adetmi olacağım off offfff çok canım sıkıldı çook (
evet canım idrar testi yaptım işim bazene kaldı desene :çok üzgünüm:Chilekli idrar testi mi yaptın?İdrar testi bazen çıkmayabiliyor
evet canım idrar testi yaptım işim bazene kaldı desene :çok üzgünüm:
ağzından bal damlıyor canım saol inşallah öyledir.allah razı olsun senden allahım isteyen herkese yaşatsın bunu inşallah.Durum umutsuz değil demek ki chilek, üzme kendini.Burda sabahında idrar testi yapıpı çıkmayıpta aynı gün kanda çıkan arkadaşları gördük.Bence yarın kanda çıkacak sonucu bekle.İnşallah hamilesindir...
arkadaşlar bugün benim test günümdü 11. günümdü bugün sabah değerim 3,08 çıktı 12 saat sonra akşamki değerim 6,00 çıktı değerim ikiye katlamış gün içinde ama değer oldukça düşük sizce hamilemiyim? 11. gün 6.00 değeriyle hamile kalan arkadaşlar varsa yazsın lütfen
bu arada cans da bugün test yapacaktı gelmedi onun nasıl çıktı acaba merak ettim?
Durum umutsuz değil demek ki chilek, üzme kendini.Burda sabahında idrar testi yapıpı çıkmayıpta aynı gün kanda çıkan arkadaşları gördük.Bence yarın kanda çıkacak sonucu bekle.İnşallah hamilesindir...
ne hamileyim ne değilim :1shok: sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartei 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. çok sinirim bozuldu. ben negatif sonucu alıp ağlamya planlmıştım kendimi am bunu hiç beklemiyordum. inşallah pazartesi işte milletin ortasında kötü sonuç alıp ağlamak zorund kalmam :Saruboceq:
evde test yaptım silik çizgi çıktı bugün 8. günüm sizce iyimi çok heyecan yapıyorum
deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.
evde test yaptım silik çizgi çıktı bugün 8. günüm sizce iyimi çok heyecan yapıyorum
oferta kesin hamilesin ve inşallah devam eder. idrarda sonucun genelde bhcg sonucunun 20 olması gerekiyormuş çıkması için (yani benimle aynı) demek ki 10. gününde en az 100 çıkar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?