transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.

canim sakin benim icin hersey bitti filan diye uzulme
melegin biraz daha bekletcek annesi seni
biliyorum kolay degil uzulmemek
Allah sabir versin canim

deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.

canım hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden.inşallahhh en kısa zamanda bebişine kavuşursun.bu yolda durmakta yılmakta yok.....

kızlar ben malesef hamile değilim.. doktorum ilaçlarını bırak üç gün sonra tekrar test yaptır dedi..
adet olmamı bekliycez.. ben bu sefer de başaramadım
test yaptıracak arkadaşlara bol şans diliyorum inşallah sizin yüzünüz güler..

canım üzüldüm şimdi yaaa değerin öyle 12 saatte ikiye katlanınca bende çok umutlanmıştım senin için.allahtan hakkımızda hayırlı olanı dilemekten başka çaremiz yok ne yazık ki.inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun:teselli:

çok sağol lansor tesellin için ama öyle üzgünümki şu andaki hislerimin hiçbir tarifi yok..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

gerçekten sana hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm senağlama ben bu kadar iyi embriyolarla falan kesin pozitif bekliyordum. ama biliyorsun tüp bebekte yüzde yüz başarı yok. inşallah gelecek sefere. kendini biran önce toplamn dileğiyle. inan ki olacak ama şu an değilmiş sırası :teselli:

Hakkında hayırlısı olsun hayırlısı buymuş demek ki canım..Biliyorum çok zor bişey ben de yaşadım bunu ama en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. Ama anlamadığım bişey var testi neden tekrarlamanı istedi dr ilaçları da bıraktırmış

benimde dün test günümdü sonuç negatif aynen bende dün akşama kadar ağladım halada moralim çok bozuk

bilmiyorum o kadar moralim bozuktuki o an sormadım testi yapıca görücez.. değerim çok düşük olduğu için tutmadığını belkide bana ispatlıyor galiba..

benimde dün test günümdü sonuç negatif aynen bende dün akşama kadar ağladım halada moralim çok bozuk

Çok üzüldüm canım inan ki şuan biz de sonuç bekliyoruz ve bu duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum ama inşallah en yakın zamanda gelir meleğin..

merhaba arkadaşlar ..ben de sonucumu aldım .. zaten başka bır topıkte negatıf oldugunu soylemıstım .. çok uzgunum ama umudumu kaybetmedım .. yenıden deneyecegım inşallah ..
........ bu arada hamıle arkadaşlarımı yurekten kutluyorum .. allah kucaklarına almayı nasıp etsın ...

denızcım .ben senın adına sevındım canım .. hiç yoktan ıyıdır .. inşallah bugun degerın katlar ve bebegın sana sımsıkı tutunur ... ben 25 le başlayıp artan degerlerı cok gordum ... inşallah olacak ..

Çok üzüldüm canım inan ki şuan biz de sonuç bekliyoruz ve bu duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum ama inşallah en yakın zamanda gelir meleğin..

inşallah senin sonucun güzel çıkar inşallah benimde ve tüm isteyenlerin de bebegi olur

sonucu iyi olan arkadaşlar hepinizi kutlarım hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin Allahım

denizciğim inşallah senin degerinde artar tutunurlar sana bebişlerin

benim değer de artmadı beklediğim gibi. inşallah diğer arkadaşlar başarılı olur.

denizcim üzüldüm canım ben ümitliydim artacağından ama hayırlısı buymuş demek ki inşallah en yakın zamanda gelir bebeğin hem bak sen normal yolla da tüp bebekle de sonuç alabiliyorsun böyle düşün çok yaklaştın bence bebeğine çok fazla yıpratma kendini sakın ve hemen tekrar başlayın

öyle canım. tabii yumurtaların kalitesi çok düşüyor yaşla ama geçmişte hamile kalabildiysen bir şekilde yine de şansın var demektir. artık 6 ay falan normal yolla çalışacağız. inşallah bir daha tüpe iğnelere ve bu strese gerek olmadan kendiliğinden gelir dua ediyorum :Saruboceq:

kızlar belirti aramayın sakın .. bende belirti yoktu test tarihim geldi çok umutsuzdum ve hamileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…