deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.
deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.
kızlar ben malesef hamile değilim.. doktorum ilaçlarını bırak üç gün sonra tekrar test yaptır dedi..
adet olmamı bekliycez.. ben bu sefer de başaramadım
test yaptıracak arkadaşlara bol şans diliyorum inşallah sizin yüzünüz güler..
Hakkında hayırlısı olsun hayırlısı buymuş demek ki canım..Biliyorum çok zor bişey ben de yaşadım bunu ama en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. Ama anlamadığım bişey var testi neden tekrarlamanı istedi dr ilaçları da bıraktırmış
benimde dün test günümdü sonuç negatif aynen bende dün akşama kadar ağladım halada moralim çok bozuk
kızlar hamileyimmmmmmmmmmm
gerçekten sana hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm senağlama ben bu kadar iyi embriyolarla falan kesin pozitif bekliyordum. ama biliyorsun tüp bebekte yüzde yüz başarı yok. inşallah gelecek sefere. kendini biran önce toplamn dileğiyle. inan ki olacak ama şu an değilmiş sırası :teselli:
Çok üzüldüm canım inan ki şuan biz de sonuç bekliyoruz ve bu duyguyu yaşadığım için çok iyi biliyorum ama inşallah en yakın zamanda gelir meleğin..
benim değer de artmadı beklediğim gibi. inşallah diğer arkadaşlar başarılı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?