Transfer sonrasi belirtisi olmayip pozitif olanlar

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerini Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah belirtin varmıydı
Kuzum vallahi belirtim pek olmadı ilkinde çok belirtim vardı bir de o zaman iğne de kullanıyordum bu sefer sadece uyku düzenim bozuldu ve dalgalanmalı şekilde kasıklarıma vurdu ama devamlı değil çok az ve belimin ortası devamlı ağrıyordu ilk günden itibaren bacak çekmesi hala devam ediyor günde 9 progestan alıyorum diye göğsüm falan dolmadı ilkinde dolmuştu hatta ben olumsuz düşünüyordum bu sefer dolmadı diye demek ki belirti insan Aramayacak bunu inandım bu sefer

Merhaba lipid serum u siz 4 ml içinden alınıp izotonik serum a karıştırılıyor öyle mi kullandınız? Yoksa önce intralipid serum verildi, ardından izotonik serum mu verildi? Herkese farklı uygulanmış Bana da bu hafta uygulanacak haftasonu da transferim olacak. O yüzden soruyorum.

Bacak cekmesi gece uykudami oluyr bnmde backlarm cok sizliyr gece

Hic bilmiyrm canim hazirlandi geldi taktilar burada okudum yok 3 4 saat yok 10 saat değişik benimki yarim saate bitti agiza degisik tat veriyr direk yarim saate öyle beklendi bi transfer öncesi birde transfer günü takıldı

Hic bilmiyrm canim hazirlandi geldi taktilar burada okudum yok 3 4 saat yok 10 saat değişik benimki yarim saate bitti agiza degisik tat veriyr direk yarim saate öyle beklendi bi transfer öncesi birde transfer günü takıldı
Aynen öyle herkes farklı bişey yazmış şaşırdım bende. İnşallah güzel haberler alır, evladınıza kavuşursunuz biran evvel. Bana da 2bb ve 2aa pgtli. 2 embriyo transfer edilecek. Allah büyük. Hepimizin duasını kabul eder inşallah

Seninki ne gzl pgt li benimde transfer günü 3bb 2aa dendi o an çok üzüldüm ben 5aa biliyrdm neden öyle oldu anlamadmda neyse 5ler tutmayip 3 ler tutuyr diyrz

Benim öyleydi 11. Gün test yaptım hiçbir belirti yoktu. Düşük yaptım ama gene pozitifti yani belirti sıfır

Seninki ne gzl pgt li benimde transfer günü 3bb 2aa dendi o an çok üzüldüm ben 5aa biliyrdm neden öyle oldu anlamadmda neyse 5ler tutmayip 3 ler tutuyr diyrz
Bu benim artık 5. Ve son denememiz. pgt li 3. Gün grade 1 ve 5.gün 4ab ardışık transfer ile kimyasal yaşadım. 4aa ve 3bb çift embriyo transferi ile de düşük. Ki onlarda pgt li idi ama yaş 44. Sperm DNA hasarı var, şekil bozukluğu yüksek, ileri hareket çok az. Yani varda var. Allah büyük artık. 5.günden sonra embriyonun yaşamasında spermin etkisi ekleniyor. 5. Güne gelmesi yumurta kalitesi ile ilgili ama 5. Günden sonra embriyonun yaşaması, tutunması, genetik stabilitesi gibi faktörlerde sperm DNA kalitesi (ve hasarı) daha belirgin rol oynar. Elimizden geleni yaptık. Takdir Rabbimin.

Peki pgtsi temiz dahi olsada mı 5.günden sonra sperm etkili oluyor ?

Benim eşimde de sperm şekil bozuklugu var morfoloji kötü ileri hareketde aynı şekilde genetik testlerimiz temiz pıhtılaşmada temiz pgtden temiz gelen embriyomuz var 6.gün ama dediğiniz aklıma takıldı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…