- 26 Mayıs 2022
- 908
- 370
- 53
- Konu Sahibi bebekloiding
-
Şükür pozitif kuzumCanim bugün kan gününmüydü sonuç ne
İnşallah sizden de güzel haber bekliyorumCanim bugün kan gününmüydü sonuç ne
Oy oy maşallah kac geldi sonucunŞükür pozitif kuzum
Amin amin inşallah canım dua et hamislerin duasi kabul olur cok sevindim sanaaİnşallah sizden de güzel haber bekliyorum
1037 çift verilmişti korkuyorum kimyasal olablirmi diyeOy oy maşallah kac geldi sonucun
Ay bugün kaçıncı günün senin baya yüksek cikms keseye cagirirlar direk yok yok kimyasalda bu kadr yükselmz bnce. Bn 17 ile öğrenmstm geri düşmüştü1037 çift verilmişti korkuyorum kimyasal olablirmi diye
İkiside tutms olabilir mi maşallah iyi yüksek1037 çift verilmişti korkuyorum kimyasal olablirmi diye
11 günAy bugün kaçıncı günün senin baya yüksek cikms keseye cagirirlar direk yok yok kimyasalda bu kadr yükselmz bnce. Bn 17 ile öğrenmstm geri düşmüştü
Rabbim daha güzelini nasip edecek icini rahat tut canım inşallah güzel ilerled kucagina alirsn ama deger iyi yükselmiş ilk günden mi tuttu ki11 güninşallah sağlıkla ilerler benim ikinci transferim birincide çok canım yandı düşük yaşadım 5 gün hastanede yattım kurtarsınlar diye olmadı bu sefer yüzüm güler inşallah
Amin ecmain inşallah hepimize vallahi bilmiyorumki ne zaman tutunmuştur diye ama ilki kadar sevinç yok bende inanın yine kan gelir kaybedersem diye korkuyorumRabbim daha güzelini nasip edecek icini rahat tut canım inşallah güzel ilerled kucagina alirsn ama deger iyi yükselmiş ilk günden mi tuttu ki
Öyle evrene mesj yollama güzel olacak güzel artacak çok güzel bile artms ki smdiye masallah belki ikisi birden meraba annis diyeck sanaaaAmin ecmain inşallah hepimize vallahi bilmiyorumki ne zaman tutunmuştur diye ama ilki kadar sevinç yok bende inanın yine kan gelir kaybedersem diye korkuyorum
Amin Allah razı olsun mutluluğumu sizlerle paylaşmak iyi geliyor Allah hepimize mutluluktan ağlamayı nasip eylesin sevinç gözyaşı dökelim sadeceÖyle evrene mesj yollama güzel olacak güzel artacak çok güzel bile artms ki smdiye masallah belki ikisi birden meraba annis diyeck sanaaa
Ay amin amin bnmde az kaldi persmbe hem korku hem sevinc 3 cü inşallah bu sefer pozitifi alir degerlerim yükselir istyrm ama igne felanda yok olurmi bilmiyrmdaAmin Allah razı olsun mutluluğumu sizlerle paylaşmak iyi geliyor Allah hepimize mutluluktan ağlamayı nasip eylesin sevinç gözyaşı dökelim sadece
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerini Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah belirtin varmıydıAy amin amin bnmde az kaldi persmbe hem korku hem sevinc 3 cü inşallah bu sefer pozitifi alir degerlerim yükselir istyrm ama igne felanda yok olurmi bilmiyrmda
Canm benim sonuç daha persmbe günü ögrenecgmCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah Bebeklerini Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah belirtin varmıydı
İnşallah güzel olacak pozitif düşün güzel olur herşeyAy amin amin bnmde az kaldi persmbe hem korku hem sevinc 3 cü inşallah bu sefer pozitifi alir degerlerim yükselir istyrm ama igne felanda yok olurmi bilmiyrmda
Sen igne felan kullaniyrmydn sanki aklimda kullanmiyrsn gibi kalmsİnşallah güzel olacak pozitif düşün güzel olur herşey
Manifesto oldu inşallah seninde olacak
İlkinde değerim beta 581 gelmişti progestanımda 7.5 gelmişti doktor iğne eklemişti vuruluyordum hergğn göbekten şükür bu sefer değer istediği gbi gelim E eklemedi ama ilkinde vuruyordum her sabah göbeğime benSen igne felan kullaniyrmydn sanki aklimda kullanmiyrsn gibi kalms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?