Transfer sonrasi belirtisi olmayip pozitif olanlar

Bize de verilen bilgi bu yöndeydi. Oksidatif etki biz de geçmiyor. Ross testleri hep pozitif geliyor. İleri hareket℅3 den 5 e çıktı. Sayımız hala düşük. Herkesin durumu farklı. Durumunuza göre En doğru bilgiyi kendi Doktorunuz söyleyecektir. Durumunuza uygunsa chip yöntemini deneyebilirsiniz. Biz chip, picsi ve piezzo yöntemlerini kullanarak 5.güne ulaşabiliyoruz.

Şükür pozitif kuzum
kaçla gördün canım

Üzüldüm şuan benim embriyom var imsi vesaire uygulandı döllenmede ve 5.güne gitmede problem yok transfer işlemim kaldı bir tek ama şuan şüpheye düştüm acaba sıkıntı olur mu diye

Üzüldüm şuan benim embriyom var imsi vesaire uygulandı döllenmede ve 5.güne gitmede problem yok transfer işlemim kaldı bir tek ama şuan şüpheye düştüm acaba sıkıntı olur mu diye
Sakın üzülmeyin, biz de hem yumurta yaşlı hem de sperm hasarlı. Kaldı ki burada erkek infertilitesi sebebiyle tedavi görüp pozitif olan yüzlerce insan var. Sakın şüpheye düşmeyin. Rabbim büyük

İlk transferiniz mi inşallah iyi düşünün iyi olsun tedaviye başlamadan önce bize 1 tane sperm bulsak yeter dediler buldularda çok şükür 5. Güne de geldi kaliteli de embriyolar ama tutmamasının sebebini söyleyemiyor rahim mükemmel diyor e mükemmelse ne kaldı geriye sperm de kaliteli embriyo oluşturdu sperm DNA hasarına da bakılamıyor sayı 1 milyon dan az olduğu için

Sakın üzülmeyin, biz de hem yumurta yaşlı hem de sperm hasarlı. Kaldı ki burada erkek infertilitesi sebebiyle tedavi görüp pozitif olan yüzlerce insan var. Sakın şüpheye düşmeyin. Rabbim büyük
Tabiki öyle peki sizin için ne diyorlar 5. Denemeniz oldugu için soruyorum kusura bakmayın ve daha önce pgt yaptırdınız mı

Benim yaşım daha 25 eşimde problem var o sebeple başladık varikosel çıktı yani spermiyogramda iyi bir şey yok öyle söyleyeyim imsi ile tabiki seçtiler temiz olanları döllendi ve 5.güne geldi kaliteleri de iyi ama bundan sonrası transferde yine eş kaynaklı tutmama ihtimali olur mu ki

O zaman sizin tüp bebeğe de gerek kalmadan olurdu sayınız iyiyse varikosel ameliyatı olupta fayda gören çocuğu olan çok kişi var bence her türlü olur sizin hiç moralinizi bozmayın

Tabiki öyle peki sizin için ne diyorlar 5. Denemeniz oldugu için soruyorum kusura bakmayın ve daha önce pgt yaptırdınız mı
Rahim mükemmel 12 13 oluyor. kalınlık iyi hep, şekil 3 çizgi. Kan hormon testlerim ideal. Olmayınca olmuyor demek ki 2 evladım var. 3.nasip artık inşallah

O zaman sizin tüp bebeğe de gerek kalmadan olurdu sayınız iyiyse varikosel ameliyatı olupta fayda gören çocuğu olan çok kişi var bence her türlü olur sizin hiç moralinizi bozmayın
Eşimin yüksekmiş varikosel 4. Seviye ameliyat olacak ama yüzzde yüz garanti vermiyorlar degerlerin düzelmesine ve 6 ay minimum beklemek gerekiyormuş doktorumuzda o sebeple bizde çok istediğimiz için başlattı amin inşallah rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sakın modunu düşürme çok az kaldı test gününe inanıyorum sizde güzel haberi alacaksınız sanal teyze olacağız bizler bol bol ya musevvin zikrini çekin
Gerçekten moral vermeyi bırakıp hissettiğini söylermisin hiç kendimi iyi hissetmiyorum. Sanki negatifi görünce dünyam yıkılacakmış gibi hatta şuan yıkılmışım gibinormal değilim.

Sperm sayısı ne kadardı

Rahim mükemmel 12 13 oluyor. kalınlık iyi hep, şekil 3 çizgi. Kan hormon testlerim ideal. Olmayınca olmuyor demek ki 2 evladım var. 3.nasip artık inşallah
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah ben iki yıldır evliyim hiç çocugum yok rabbim banada nasip etsin en kısa zamanda sizede gönlünüzce nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…