- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
aynen cnm inofolic verdi bana iki ay kullan dedi bklm hayırlısı pes etmek yokHayırlısı olsun canım umudumuzu kaybetmek yok çıktığımız yola devam
Kesinlikle canım 2 ayı iyi değerlendir rahat ol ve pozitif başla tedaviye her şey güzel olacaktır.Benim doktorum adetin başlayınca görüşelim dedi bugün kanamam başladı adet kanaması mı kimyasal düşükten sonra bilemiyorumaynen cnm inofolic verdi bana iki ay kullan dedi bklm hayırlısı pes etmek yok
kızlar bnm negatif oldu 2 ay sonra cagırdı doktorum tekrar
Kaçıncı gün embriyosu canım?Kızlar merhaba bugun ilk kanı verdim transfer 9.gün beta 21
İyimi ya
3.gün embriyosu 2 embriyo konulduKaçıncı gün embriyosu canım?
Önemli olan şimdi 2 gun sonraki test olur canim uzme kendini hayirlisi olsunKızlar merhaba bugun ilk kanı verdim transfer 9.gün beta 21
İyimi ya
Canım bence değil 9. Gün için çok iyi bir değer...şimdi test günündeki kan değerinden başlayarak 2 gün sonraki katlamaya bak...artış düzenli ise sen hiç korkmaPazartesi veya salı tekrar kan verecegımsanki kimyasal
Canım gıttınmj hastaneye rabbim bebeğini korur ınsallahKızlar kan verdim bugunde
3.gün embriyosu
9.cu gün beta 21
11.ci gün beta 53
KANAMAM VAR
Gittim acilde hiç bişey yapmadılar kesyı gormedılerı için iğnede yapmadılar kendi doktorumu arıcam yemekden sonraCanım gıttınmj hastaneye rabbim bebeğini korur ınsallah
Rabbim yardımcın olsun inşallah bısey olmaz nerdesın hangi ıldeGittim acilde hiç bişey yapmadılar kesyı gormedılerı için iğnede yapmadılar kendi doktorumu arıcam yemekden sonradua et nolur bebegım gitmesın
Mersin fakültesinde yaptırdım canım inşallahhRabbim yardımcın olsun inşallah bısey olmaz nerdesın hangi ılde
Bende fakülteye git diyecektim canım 3.embrıyosu 12.günde cıkıyo erken yaptırmamış misin kan degerını doktorunun özeli varmı sırt üstü yat bısey kaldırma hiç inşallah üstüne görüyorsundur rabbim büyükMersin fakültesinde yaptırdım canım inşallahh
Şimdi gidiyorum doktorum cagırdı canımBende fakülteye git diyecektim canım 3.embrıyosu 12.günde cıkıyo erken yaptırmamış misin kan degerını doktorunun özeli varmı sırt üstü yat bısey kaldırma hiç inşallah üstüne görüyorsundur rabbim büyük
İnşallah bısey olmaz oku canım sureklıŞimdi gidiyorum doktorum cagırdı canım
Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur İçini ferah tut canım dua etŞimdi gidiyorum doktorum cagırdı canım
Hamilesin dedi doktor ama düşükde olabılır dedi kanamam devam ediyorGeçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur İçini ferah tut canım dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?