Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

aynen cnm inofolic verdi bana iki ay kullan dedi bklm hayırlısı pes etmek yok
Kesinlikle canım 2 ayı iyi değerlendir rahat ol ve pozitif başla tedaviye her şey güzel olacaktır.Benim doktorum adetin başlayınca görüşelim dedi bugün kanamam başladı adet kanaması mı kimyasal düşükten sonra bilemiyorum

Kızlar benim de değer de gerileme var maalesef
4 gün önce 179
2 gün önce 420
Olunca çok ümitlenmiştik fakat bugün 200 e geriledi. Kanamam da henüz gelmedi. Doktor randevuma da beş gün var. Doktorum düşüyor gibi dedi. 2 gündür Çok şiddetli grip boğaz enfeksiyonu baş ağrısıyla cebelleşiyordum. Ne olduysa bu iki günde oldu. Etkisi var mı bilmiyorum ama kendime o kadar dikkat etmeme ragmen böyle oldu.

Kızlar kan verdim bugunde
3.gün embriyosu
9.cu gün beta 21
11.ci gün beta 53
KANAMAM VAR

Gittim acilde hiç bişey yapmadılar kesyı gormedılerı için iğnede yapmadılar kendi doktorumu arıcam yemekden sonra dua et nolur bebegım gitmesın
Rabbim yardımcın olsun inşallah bısey olmaz nerdesın hangi ılde

Mersin fakültesinde yaptırdım canım inşallahh
Bende fakülteye git diyecektim canım 3.embrıyosu 12.günde cıkıyo erken yaptırmamış misin kan degerını doktorunun özeli varmı sırt üstü yat bısey kaldırma hiç inşallah üstüne görüyorsundur rabbim büyük

Şimdi gidiyorum doktorum cagırdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…