Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar transfer sonrası 7.gün kan değerim 20.92 ydi bugün 9.günüm 41.9 değerim idrsr testi de pozitif sics durum nasıl 12.güne kadar güzel artar mo acaba

Zlar ben ayın 19 unda transfer oldum

7.gün kan da 20.92
9.gün yani bugün 41.9 çıktı
İdrar testim de pozitif çıkmıştı 7.gün sizcehamilemiyim durum nasıl 12.güne kadar güzdl katlanır mı

2embriyo transfer edildi 5.gün embriyoları

Böyle dvm ederse sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

12.gun 19.8 çıktı 16 gün dahada düştü 1.46
Kimyasal olmuş sanırım canım benim de öyle oldu 7,5 ten 420 ye kadar yükseldi değerim. Üstelik 2,5 3 katlıyordu ve çok ümitlenmiştik sonu hüsran. Şimdi geçiçi menepoza sokuldum iğnelerle. 3 4 ay adet görmücem. Çikolata kistim var onun etkisini azaltmak için. Biliyorum zor hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden insan soğuyor yorulup yupranıyor ama nasipten ötesi de yok demekki...

Ben 10.gün yaptırmıştım canım 3 gün daha bekle ağır kaldırma su an hamilelik gözüküyor Allah bagıslasın

Zaten 3 günüm var canım asıl kan testine inşalllah artacak
Artar canım rahat ol benim 10.gün ılk testim 345 çıkmıştı ben dua ediyorum inşallah pozıtıftır 50 perde falandır 15 lerde değil diye sonra katladı gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…