- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Yat dinlen canım dikkat et kendine dualarım seninleHamilesin dedi doktor ama düşükde olabılır dedi kanamam devam ediyorprogestan iğne kullanıyorum
Canım 106 olmus değerim 13.gündeRabbim yardımcın olsun inşallah bısey olmaz nerdesın hangi ılde
Kacıncı gün embrıyosuKızlar transfer sonrası 7.gün kan değerim 20.92 ydi bugün 9.günüm 41.9 değerim idrsr testi de pozitif sics durum nasıl 12.güne kadar güzel artar mo acaba
Hayırlısı olsun iki kat artış olmuş canım bence iyi 2 sonra tekrar verKızlar transfer sonrası 7.gün kan değerim 20.92 ydi bugün 9.günüm 41.9 değerim idrsr testi de pozitif sics durum nasıl 12.güne kadar güzel artar mo acaba
5.gün embriyosu 2 tane canımKacıncı gün embrıyosu
Benim 9.gun beta 23
11.gun 53
13.gün 106 yavaş yavaş ılerlesede bebiiş var dedı doktor
2 gün önce nasıldı canımCanım 106 olmus değerim 13.günde
İyimi
53 dü canım2 gün önce nasıldı canım
Ben aratırdım hemde cok fazla 15 den yukselen bıle olmus oyuzden olumlu dusun5.gün embriyosu 2 tane canım
Tam 2 katı artmış kanaman ne durumda canım güzel artmıs53 dü canım
Kanama azaldıı çok şükür canım bnm herhalde iğne ve hapdan dolayıTam 2 katı artmış kanaman ne durumda canım güzel artmıs
Böyle dvm ederse sorun yaşamazsın diye düşünüyorumZlar ben ayın 19 unda transfer oldum
7.gün kan da 20.92
9.gün yani bugün 41.9 çıktı
İdrar testim de pozitif çıkmıştı 7.gün sizcehamilemiyim durum nasıl 12.güne kadar güzdl katlanır mı
2embriyo transfer edildi 5.gün embriyoları
İnşalllah yaaa 12.günüme 3 gün var inşalllah güzel artarBöyle dvm ederse sorun yaşamazsın diye düşünüyorum
Kimyasal olmuş sanırım canım benim de öyle oldu 7,5 ten 420 ye kadar yükseldi değerim. Üstelik 2,5 3 katlıyordu ve çok ümitlenmiştik sonu hüsran. Şimdi geçiçi menepoza sokuldum iğnelerle. 3 4 ay adet görmücem. Çikolata kistim var onun etkisini azaltmak için. Biliyorum zor hepimiz geçiyoruz bu süreçlerden insan soğuyor yorulup yupranıyor ama nasipten ötesi de yok demekki...12.gun 19.8 çıktı 16 gün dahada düştü 1.46
Kuzum Allah size bağışlasın çalışmıyosan sırt üstü yat ne zaman tekrarlayacaksınKanama azaldıı çok şükür canım bnm herhalde iğne ve hapdan dolayı
Zlar ben ayın 19 unda transfer oldum
7.gün kan da 20.92
9.gün yani bugün 41.9 çıktı
İdrar testim de pozitif çıkmıştı 7.gün sizcehamilemiyim durum nasıl 12.güne kadar güzdl katlanır mı
2embriyo transfer edildi 5.gün embriyoları
Zaten 3 günüm var canım asıl kan testine inşalllah artacakBen 10.gün yaptırmıştım canım 3 gün daha bekle ağır kaldırma su an hamilelik gözüküyor Allah bagıslasın
Artar canım rahat ol benim 10.gün ılk testim 345 çıkmıştı ben dua ediyorum inşallah pozıtıftır 50 perde falandır 15 lerde değil diye sonra katladı gıttıZaten 3 günüm var canım asıl kan testine inşalllah artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?