Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bugün transferimin 9. Günü kan testi yaptırdım 2.04 cıktı... Yine olmadı ya napıcam ben

Kızlar sesimi duyan varmı ?
Benim 8.gün değerim 20
9.gün kanamam başladı
10.değerm 27
Kanama devam ediyor proluton depot vuruldum dün bugünde prognexy 12.gün yine bakılacak
Benim gibi olan var mı acaba ?

Kızlar sesimi duyan varmı ?
Benim 8.gün değerim 20
9.gün kanamam başladı
10.değerm 27
Kanama devam ediyor proluton depot vuruldum dün bugünde prognexy 12.gün yine bakılacak
Benim gibi olan var mı acaba ?
insallah kimyasal gebelik degildir canim Allahim yardimcin olsun

İnşallah çok teşekkürler cvp için bugün 12.gün ve değerim 37 olmuş hala net bişey söyleyemiyorlar.cuma günü yine test ilaçlara devam
Hemsire hanimda 12.gun yine yaptir dedi yarin yine kan verecegim yazarim sonucumu ama umudum yok maalesef insallahh seninki katlanarak devam eder sende beni haberdar et canimm

Hemsire hanimda 12.gun yine yaptir dedi yarin yine kan verecegim yazarim sonucumu ama umudum yok maalesef insallahh seninki katlanarak devam eder sende beni haberdar et canimm

Güzel düşün güzel olsun cnm allahtan umut kesilmez dua et bende dua edicem senin için inşallah olumlu sonuçlar alırız

Merhaba arkadaşlar 6 gündür o kadar kötüyüm ki biz beşinci denememizde pozitif sonucu aldık şuan 12 haftalık hamıleyım fakat 2li testte ense kalınlığı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum tup bebekte benim durumumu yaşayan var mı hiç

Ense kalınlığı çıkması %100 down sendromu olması anlamına gelmiyor canım. O yüzden hemen panik yapma.Yaşınız kaç dr'unuz ne önerdi ?

Ense kalınlığı çıkması %100 down sendromu olması anlamına gelmiyor canım. O yüzden hemen panik yapma.Yaşınız kaç dr'unuz ne önerdi ?
Zaten down sendromu değil dedi burun kemiği ve diğer belirtiler yok ama farklı kromozom hastalıklar olabilir dedi hemen karından sıvı almayı önerdi ama bu bebeği kaybetmeye neden olacağından biz istemedik ve yurt dışına yollanan kan tahlili var onu yaptırdık sonuç bekliyoruz ama ne yapacağımı bilmiyorum

Hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin canım yurtdisindan.Allah büyük canim bebişin sağlıklıdır boşuna kendimı üzmüşüm der gecersin inşallah. Sonucun ne zaman çıkacak bilgi verdiler mi Birde canım başka yerde de muayene olmati denedinmi ayrıntılı ultrason yani Esmeralda1004

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…