İnşallah canım aynen beni de öyle kaçıncı denemenBana o kadar gebelik imkansız geliyordu ki tek de olsun sağlıklı olsun bana yeter canım
Geçen sene aşılama yaptım tutmadı bu ilk tüp bebek denemem canımİnşallah canım aynen beni de öyle kaçıncı denemen
Benim de ilk çok şükür canım 2 gün sonra tekrarlayacan demıGeçen sene aşılama yaptım tutmadı bu ilk tüp bebek denemem canım
Allah korusun insallah dış gebelik degildir insallahh bebegin gec tutunmustur insallah bir mucize olur canim benimmm
Insallahhh hayirli sonuclar alirsin canim 390 iyi insallah devamida guzel gelir Allah buyuk bugun bol bol dua et Allah emeklerinin karsiligini almani nasip etsin[/QUOTE]Cnm mucizemi oluyor acaba bugün tekrar test yaptırdım değerim 390 çıktı
Ayrıca progesteron testide yaptırdım 1.25 çıktı
Nasıl acaba bilmiyorum
Doktorum salı günü tekrarlayalım demekle yetindi
Fikirlerinize ihtiyacım var
7 güne göre iyi değer canım 10 gün testinde en az 110 olur7.gün değerim 48
Kızlar günaydınnn. İlk denemem 1 adet 5AA transferi oldum. Dün 7.günümdü. Sabah normal gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktı. Sonra kan verdim 48 çıktı. Biraz düşük bir değer ama daha çok erkendi galiba. çok heyecanlıyım umarım artar.
İnşallah canım7 güne göre iyi değer canım 10 gün testinde en az 110 olur
Hİç stres yapma canım hayırlı uğurlu olsunİnşallah canım
Cnm ikiz oldugu net ultrasonda belli olur fakat banada 2 tane konuldu dr eger yuzde yuzden baya fazla artarsa olabilir dedi .olabilir ikiz seninde.Kızlar 10. Gün değerim 337 çıktı. 12. Gün 1043 çıktı progesteron değerim 8,17 çıktı. Sizce nasıl ? İkiz olma durumu var mı? Ayrıca progesteron değeri düşük çıktı tedirgin olmalı mıyım? Benzer durum yaşayanlar fikri planlar yardımcı olabilir mi ?
Canım sen kaç haftalık hamilesin ?Cnm ikiz oldugu net ultrasonda belli olur fakat banada 2 tane konuldu dr eger yuzde yuzden baya fazla artarsa olabilir dedi .olabilir ikiz seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?