Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Allah korusun insallah dış gebelik degildir insallahh bebegin gec tutunmustur insallah bir mucize olur canim benimmm

Cnm mucizemi oluyor acaba bugün tekrar test yaptırdım değerim 390 çıktı
Ayrıca progesteron testide yaptırdım 1.25 çıktı
Nasıl acaba bilmiyorum
Doktorum salı günü tekrarlayalım demekle yetindi
Fikirlerinize ihtiyacım var[/QUOTE]
Insallahhh hayirli sonuclar alirsin canim 390 iyi insallah devamida guzel gelir Allah buyuk bugun bol bol dua et Allah emeklerinin karsiligini almani nasip etsin

Insallahhh hayirli sonuclar alirsin canim 390 iyi insallah devamida guzel gelir Allah buyuk bugun bol bol dua et Allah emeklerinin karsiligini almani nasip etsin[/QUOTE]

AMİN CNM İNŞALLAH
bak hayat nelere gebe rabbim ol derse olacak tabi
Bugün sanada dua edicem bol bol hayırlı kandiller

7.gün değerim 48

Kızlar günaydınnn. İlk denemem 1 adet 5AA transferi oldum. Dün 7.günümdü. Sabah normal gebelik testi yaptım silik çift çizgi çıktı. Sonra kan verdim 48 çıktı. Biraz düşük bir değer ama daha çok erkendi galiba. çok heyecanlıyım umarım artar.

7 güne göre iyi değer canım 10 gün testinde en az 110 olur

Kızlar 12. Gün test yaptım hcg 1048 çıktı ama progesteron testi 8.37 çıktı. Düşük riski çok mu yüksek moralim bozuldu. Bilgisi olan var mı ?

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
umarım herkes pozitif sonuçlar alır.
benim bugun 9.günüm. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.
dayanamayıp kan testi yaptırdım sabah ve sonuç 1.20
Sanırım bu saatten sonra yükselmez. Aksi bir durum yaşayan, duyan, bilen var mı?

Kızlar 10. Gün değerim 337 çıktı. 12. Gün 1043 çıktı progesteron değerim 8,17 çıktı. Sizce nasıl ? İkiz olma durumu var mı? Ayrıca progesteron değeri düşük çıktı tedirgin olmalı mıyım? Benzer durum yaşayanlar fikri planlar yardımcı olabilir mi ?

Cnm ikiz oldugu net ultrasonda belli olur fakat banada 2 tane konuldu dr eger yuzde yuzden baya fazla artarsa olabilir dedi .olabilir ikiz seninde.

Selamunaleykum hatunlar...
Banada 11 nisanda blastosist yani 5. Gun embriyosu 2 adet transfer edildi. Bugun 8. Gunum ve dayanamayip kan testi yaptirdim sonuc 87 cikti ☺ insallah devami da gelir doktorum 27 nisanda gel keseye bakalim dedi hepimizin hakkinda hayirlisini versin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…