Daha keseyi grmedim cnm betada poztif cikti. 4 haftalik olmus oluyor .sat 20 marttiCanım sen kaç haftalık hamilesin ?
Hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımDaha keseyi grmedim cnm betada poztif cikti. 4 haftalik olmus oluyor .sat 20 martti
Amin cnm rabbim olmayan herkese nasip etsin ins bu ara herkesin pozitif masallahHayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Tebrik ederim hayırlı olsun, inşallah katlanarak artar değeriniz. Transferden 16 gün sonra görünebiliyor muymuş kese? Bana doktorum henüz bişey demedi. 7 Nisan’da transfer oldum. Yarın üçüncü ve son kez test yaptırıcağım, ondan sonra keseyi görmek için gün verecek.Selamunaleykum hatunlar...
Banada 11 nisanda blastosist yani 5. Gun embriyosu 2 adet transfer edildi. Bugun 8. Gunum ve dayanamayip kan testi yaptirdim sonuc 87 cikti ☺ insallah devami da gelir doktorum 27 nisanda gel keseye bakalim dedi hepimizin hakkinda hayirlisini versin rabbim...
Benimde transferim 7 nisanda oldu ama test gunum yarin heyecan stres basladi umarim bende pozitifi gorurum dualarinizi bekliyorummTebrik ederim hayırlı olsun, inşallah katlanarak artar değeriniz. Transferden 16 gün sonra görünebiliyor muymuş kese? Bana doktorum henüz bişey demedi. 7 Nisan’da transfer oldum. Yarın üçüncü ve son kez test yaptırıcağım, ondan sonra keseyi görmek için gün verecek.
Benimde transferim 7 nisanda oldu ama test gunum yarin heyecan stres basladi umarim bende pozitifi gorurum dualarinizi bekliyorumm
Benim de normalde yarındı ama ben dayanamayıp 7.gün yaptırdım ilk testi:) sonra 10.gün yaptırdım. Yarın sonuncusunu yaptıracağım. Umarım sizin de pozitif olur:)Benimde transferim 7 nisanda oldu ama test gunum yarin heyecan stres basladi umarim bende pozitifi gorurum dualarinizi bekliyorumm
Insallah yaaa. Hala yok mu bir belirtiniz :)Benim de normalde yarındı ama ben dayanamayıp 7.gün yaptırdım ilk testi:) sonra 10.gün yaptırdım. Yarın sonuncusunu yaptıracağım. Umarım sizin de pozitif olur:)
Aminn insallahHayırlı olsun canım ınsallah gorursun....
Adet sancısına benzer kasık ve karın ağrılarım oluyor ara ara. Bir de dün sabah mide bulantım vardı ama hamilelikten dolayı mı bilmiyorum:)Insallah yaaa. Hala yok mu bir belirtiniz :)
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdırsınKızlar 3.ve son testimi yaptırdım artık :) 5.gün tek embriyo
7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285.8
Ben varim yine olmadii benimde 3.denememdi kaderimde yokk anne olmakSelam herkese ; ayın 9 unda dondurulmuş bir adet blastokist transferi oldum. Dr.10.gun kan testi yap demisti ama dayanamayip dun yaptim ve negatif cikti. Bu 3.denememdi. Çok kötüyüm. Az önce bir umut yine başka bir merkezde kan verdim. belki yanlışlık olmuştur diye. Benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Biraz teselliye ihtiyacım var!!!
Kızlar 3.ve son testimi yaptırdım artık :) 5.gün tek embriyo
7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285.8
maşallah canım senin de çok iyiymiş değerlerin. İkiz olma ihtimali var ama kan değeri tam da belirleyici olmuyor heralde bu konuda. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah :)Canım degerlerın cok guzel masallah.
Benım
7. Gun 60
8. Gun 110
9. Gun 254 cıktı. Benımkı 2 emrıyo transfeıydı ıkısımı tuttu acaba :)
maşallah canım senin de çok iyiymiş değerlerin. İkiz olma ihtimali var ama kan değeri tam da belirleyici olmuyor heralde bu konuda. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah :)
Aynı kader desene. Denemeleri nerde yaptin acaba. Hem yoruldum hemde bir o kadar anne olmak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunBen varim yine olmadii benimde 3.denememdi kaderimde yokk anne olmak
Son denemem ist.tup bebek merkezi bende cok yoruldumm tukendim sabahtan beri agliyorum aglamakla elime ne gecicekseAynı kader desene. Denemeleri nerde yaptin acaba. Hem yoruldum hemde bir o kadar anne olmak istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam herkese ; ayın 9 unda dondurulmuş bir adet blastokist transferi oldum. Dr.10.gun kan testi yap demisti ama dayanamayip dun yaptim ve negatif cikti. Bu 3.denememdi. Çok kötüyüm. Az önce bir umut yine başka bir merkezde kan verdim. belki yanlışlık olmuştur diye. Benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Biraz teselliye ihtiyacım var!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?