Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayırlı olsun canım masallah . Ikı tanemı transfer edıldı .eger tekse erkek olabılır :) erkek cocuklarda test yuksek oluyormuş ne kadar dogru bılmıyorum

Teşekkür ederim canım evet bir tane transfer edildi ondan bende şaşırdım neden yüksek bu kadar diye

Allah korusun insallah dış gebelik degildir insallahh bebegin gec tutunmustur insallah bir mucize olur canim benimmm

Cnm ben 3 kere tedavi 5 kere transfer oldum son tedavide hamile kaldım yani 5 .de ikizlerim var şimdi benimde iki düşüğüm iki negatif vardı olmuyacak diye birşey yok rabbim yardımcın olsun geçmiş olsun
Sagol canim Allah razi olsunn umut oldun bana Allah cocuklarini bagislasin bana ve tum isteyenlere versin insalllahhh

Benim Dr da oydu çok sanslisiniz çok iyi bir Dr doğumumu da o yaptırdı gittiğinizde selam söylerseniz sevinirim nickimi söyleyin o tanır beni
Canım senin kaçıncı denemeydi kaç embrio yerleşti aşamaların neydi ben Hale’n sonuçlarıma inanamıyorum İnan bana yarın yine test günü artışa bakılacak

Allah korusun insallah dış gebelik degildir insallahh bebegin gec tutunmustur insallah bir mucize olur canim benimmm

Doktor değer iyi değil muhtemelen düşer demiş hemşireye ben bu doktorları anlamıyorum ya İnşallah allah bilir rabbim yeterki ol desin kün de yekün ötesi Yok
Seninde yorumunu okudum sakın ümitsizliğe kapılma benim oğlumda tüp bebek ilk 3 ay kanamalı yatarak geçti mevlam neylerse güzel eyler hem imkansız dememiş doktor.şunu anladım ki herşeyin başı moral moralini yüksek tut sen İnan ki iyiyi çağır ki gelsin Cnm allah yardımcın olsun

Canım senin kaçıncı denemeydi kaç embrio yerleşti aşamaların neydi ben Hale’n sonuçlarıma inanamıyorum İnan bana yarın yine test günü artışa bakılacak
Cnm benim 3.tedavimde ikizlerimi doğurdum iki düşüğüm vardı tayfun bey sayesinde son tedavide bagisiklik testi uygulandı serum yedim ilaç içtim çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim iki tane embriyo konulmuştu bana cnm İnşallah yarın güzel haberlerle donersiniz

Merhabalar bağışıklık testi pozitif sonuçtan sonra mı yapılıyor nasıl bi aşamadan geçiyorsunuz acaba ?

Canım değer 2kat yada 2 kata yakın artış gostermiyorsa ve düşmeye başladıysa kimyasal gebelik oluyor ben yaşadım daha önce . 10gun kanamam olmuştu değer yavaş yavaş sıfırlanmışti.Dr'lar biliyor sürekli görüyorlar çünkü o yüzden muhtemelen düşer demiştir .
Kimyasal gebelik kötü bi tecrübe gerçekten ama dr'umun söylediği eğer kimyasalda olsa gebelik oluşmuşsa o kişi ilerde hamile kalır boşuna paniklemeyin rahat olun demişti. Ve gerçektende öyle oldu.

Dogru soyluyorsun canım da bu 4. Denemrm insan bıryerlerı agrısın bırsey. Olsun istıyor... Sanada hayırlı olsun canım .
Olsun kaçıncı deneme olursa olsun belirti bekleme , estrofem kullandım ben ilaç sadece onun sayesinde belim ağırdı sırtım ağırdı göğüslerm şişti ama bu onun sayesinde yani başka bi belirti olmadı zaten çoooook erken sağlıklı beslen 2.5 litre su mutlaka iç kızaetma falan uzak dur kesinlikle

Tavsıyelerını dınlıvemm canım

Canım bugünki sonucum transferimden sonra 8. Gün bıgün değer nasıl sence

Eklentiler

• 9D44ED3A-1A7F-4E11-9FE3-DB90B3B6EE6A.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 270
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…