Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba kızlar embriyo transferi 10. Gün deyim yarin kan testi yaptıracağım
Yanlız bugün kasık ve bel agrım siddetlendi sizinde oldumu korkmaya başladım..

Transfer sonrası 5.günümdeyim. Doktor transferden 12 gün sonra yaptır ilk tahlili demişti. Ama bence 5.gün embriyosu için 12 gün çok fazla. Sizce ideal olanı kaçıncı gündür?

Transfer sonrası 5.günümdeyim. Doktor transferden 12 gün sonra yaptır ilk tahlili demişti. Ama bence 5.gün embriyosu için 12 gün çok fazla. Sizce ideal olanı kaçıncı gündür?
Öğrenmek yeterli degilki değerin katlanması sonrası kese kalp atisi erken öğrenmek stres yaratmaktan başka işe yaramiyor.12.gün yaptirdim öncesinde idrar testide yapmadim

Selam kizlar. Benimde 3.denemem. 6.gun blast dondurulmuş transferi. Bugün 4. Günüm. Haftaya test günüm .Bel ve karin ağrısı yaşıyorum. Dr. Bunlar için normal diyor gerçi ama hem korkuyorum hemde umutlanıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ve dualarımı z
kabul olsun

Öğrenmek yeterli degilki değerin katlanması sonrası kese kalp atisi erken öğrenmek stres yaratmaktan başka işe yaramiyor.12.gün yaptirdim öncesinde idrar testide yapmadim
Canim bana 10 gun sonrasi icin tarih verdiler. 5. Gun embriyosu icin 10 gun 3.gun embriyosu icin 12 gun .. hatta 8.gunde sonuç alanlar var. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Canim bana 10 gun sonrasi icin tarih verdiler. 5. Gun embriyosu icin 10 gun 3.gun embriyosu icin 12 gun .. hatta 8.gunde sonuç alanlar var. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Bnmde 5.gün çift embrio transfer edildi ilk denememde 15.gündü 6.gün embriosu idi oda.10.gün kanda beta hcg çıkma sonucu çok net olduğundan baz alınır. Aslolan hamilelik değil eve saglikli bebek götürmek

Bnmde 5.gün çift embrio transfer edildi ilk denememde 15.gündü 6.gün embriosu idi oda.10.gün kanda beta hcg çıkma sonucu çok net olduğundan baz alınır. Aslolan hamilelik değil eve saglikli bebek götürmek
Inşallah hepimiz kucagimizda bebisimizle eve dönüşler yapariz

Allah korusun insallah dış gebelik degildir insallahh bebegin gec tutunmustur insallah bir mucize olur canim benimmm [/QUOTE]

Cnm mucizemi oluyor acaba bugün tekrar test yaptırdım değerim 390 çıktı
Ayrıca progesteron testide yaptırdım 1.25 çıktı
Nasıl acaba bilmiyorum
Doktorum salı günü tekrarlayalım demekle yetindi
Fikirlerinize ihtiyacım var

Kızlar bugün test yaptım değerim 337 sizce nasıl ? Çift embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilen var mı ?

Kızlar bugün test yaptım değerim 337 sizce nasıl ? Çift embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilen var mı ?
Benimde 345 ti ıkızlerım var çok şükür canım bazen yüksek çıkabılıyomuş kese görmeye gidince belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…