Çok iyi cnm masallah inşallah sonuna kadar böyle giderCanım bugünki sonucum transferimden sonra 8. Gün bıgün değer nasıl sence
Hayırlı olsun cnm.Merhaba kızlar embriyo transferi 10. Gün deyim yarin kan testi yaptıracağım
Yanlız bugün kasık ve bel agrım siddetlendi sizinde oldumu korkmaya başladım..
Canım pardon yanlış yazdım .Merhaba kızlar embriyo transferi 10. Gün deyim yarin kan testi yaptıracağım
Yanlız bugün kasık ve bel agrım siddetlendi sizinde oldumu korkmaya başladım..
Öğrenmek yeterli degilki değerin katlanması sonrası kese kalp atisi erken öğrenmek stres yaratmaktan başka işe yaramiyor.12.gün yaptirdim öncesinde idrar testide yapmadimTransfer sonrası 5.günümdeyim. Doktor transferden 12 gün sonra yaptır ilk tahlili demişti. Ama bence 5.gün embriyosu için 12 gün çok fazla. Sizce ideal olanı kaçıncı gündür?
Canim bana 10 gun sonrasi icin tarih verdiler. 5. Gun embriyosu icin 10 gun 3.gun embriyosu icin 12 gun .. hatta 8.gunde sonuç alanlar var. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinÖğrenmek yeterli degilki değerin katlanması sonrası kese kalp atisi erken öğrenmek stres yaratmaktan başka işe yaramiyor.12.gün yaptirdim öncesinde idrar testide yapmadim
Bnmde 5.gün çift embrio transfer edildi ilk denememde 15.gündü 6.gün embriosu idi oda.10.gün kanda beta hcg çıkma sonucu çok net olduğundan baz alınır. Aslolan hamilelik değil eve saglikli bebek götürmekCanim bana 10 gun sonrasi icin tarih verdiler. 5. Gun embriyosu icin 10 gun 3.gun embriyosu icin 12 gun .. hatta 8.gunde sonuç alanlar var. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah hepimiz kucagimizda bebisimizle eve dönüşler yaparizBnmde 5.gün çift embrio transfer edildi ilk denememde 15.gündü 6.gün embriosu idi oda.10.gün kanda beta hcg çıkma sonucu çok net olduğundan baz alınır. Aslolan hamilelik değil eve saglikli bebek götürmek
Hayırlı olsun canım gayet iyi masallahKızlar bugün kan testim beta hcg 310.2 çıkmış nasıl sizce
Cok iyi kacinci gun embriyosu bide kacinci gun kan verdin cnmKızlar bugün test yaptım değerim 337 sizce nasıl ? Çift embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilen var mı ?
Hayırlı olsun canım ikizmi yada tekmi kanda belli olmuyor ultrasonda belli olur. Allah gönlüne göre versinKızlar bugün test yaptım değerim 337 sizce nasıl ? Çift embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilen var mı ?
5. Gün embriyosu ve 10. Gün bugün canımCok iyi kacinci gun embriyosu bide kacinci gun kan verdin cnm
Saol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım ikizmi yada tekmi kanda belli olmuyor ultrasonda belli olur. Allah gönlüne göre versin
Benimde 345 ti ıkızlerım var çok şükür canım bazen yüksek çıkabılıyomuş kese görmeye gidince belli olurKızlar bugün test yaptım değerim 337 sizce nasıl ? Çift embriyo transfer edildi tek mi ikiz mi bilen var mı ?
Bana o kadar gebelik imkansız geliyordu ki tek de olsun sağlıklı olsun bana yeter canımBenimde 345 ti ıkızlerım var çok şükür canım bazen yüksek çıkabılıyomuş kese görmeye gidince belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?