Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar 3.ve son testimi yaptırdım artık :) 5.gün tek embriyo
7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285.8

Canım degerlerın cok guzel masallah.
Benım
7. Gun 60
8. Gun 110
9. Gun 254 cıktı. Benımkı 2 emrıyo transfeıydı ıkısımı tuttu acaba :)

Merhaba birşey sormak istiyorum 7. Günde çıkıyomu ikinizde 7. Gün yaptırmışsınız. Ben 3. Gün embriyosu koydurdum bugun 4. Gün 7. Gün yapsam çıkarmı acaba?

Amin canım amin
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Senin adına çok sevindim.

Merhaba birşey sormak istiyorum 7. Günde çıkıyomu ikinizde 7. Gün yaptırmışsınız. Ben 3. Gün embriyosu koydurdum bugun 4. Gün 7. Gün yapsam çıkarmı acaba?
Cnm bnmde 3.gun embriyosuydu 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 baskada test yaptirmadim.9.gun idrarda da pozitifti.kandan sonra baktim.kese ve bu kalp atisi icin gun sayiyorum)

Canım herkese göre değişiyor bazılarında çıkmıyor. 3.gün embriyosu 7.günde çıkmaz bence. Benimki 5.gün embriyosuydu.

Cnm bnmde 3.gun embriyosuydu 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 baskada test yaptirmadim.9.gun idrarda da pozitifti.kandan sonra baktim.kese ve bu kalp atisi icin gun sayiyorum)

Tebrik ederim öncelikle. 9. Gün çıktıysa ben de yinede bşr yaptırayım 12 gğn beklemek çok zor nasıl bekliyorlar helal olsun :)

Canım herkese göre değişiyor bazılarında çıkmıyor. 3.gün embriyosu 7.günde çıkmaz bence. Benimki 5.gün embriyosuydu.

Bende 3. Gün embeiyosu 7de çıkma diye düşünüyorum. Bugun 5. Gün bakalım pazartesi tatil zaten salı 9. Gün salıya bi bakarım.
Birde bende hiç bir belirti yok. Sizde var mıydı?

Sizi diğer topikten biliyorum inşaallah bebeğiniz olur

siz en erken 9.gün yaptırın :) ama çıkmazsa da üzülmeyin o da erken oluyor çünkü:) bende ara ara adet sancısı gibi sancı oluyordu hatta adet olacağım sanıp üzülüyordum. O ağrı halen ara ara devam ediyor. Belirtilere de takılmayın herkesin bünyesi farklı :)

Sizi diğer topikten biliyorum inşaallah bebeğiniz olur
Aaa hatırladığınıza çok sevindm. Amhım 002 doğal yolla geliştirdiğim yumurtam alındı döllendi. Süpeiz bir şekilde 3. Güne gidince transfer edelim dedik.
Bakalım 5. Günüm çok merk ediyorum.
Mutlu ettiniz beni.
Sizde bu topikte olduğunuza göre siz de mi transfer oldunuz?

Evet ben salı günü yaptıracağım artık Geçen pazartesi transferm oldu 8,5 dan 9. Gün sayılır ancak duramıyorm çok merak ediyorum :)
Olumlu olumsuz sonucada hazırım. Belirti yok bence hafif bir kasık sancısı dışında.
Hepimizin olumlu sonuç almasını diliyorum.

Ben de inşaallah 2.denememe başlayacağım doğal yolla gebeliğim oldu 8 haftalık kalbi durdu

merhaba arkadaşlar yeni üye oldu. 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. 10 gün önce 3. günlük 2 emriyo transferim oldu. bugün test günümdü.

b-hcg değerim 56 çıktı.

sizce değer nasıl? pazar günü tekrar test yaptıracağım.

Ben varim yine olmadii benimde 3.denememdi kaderimde yokk anne olmak

Canlar benim bu 4. Denemem. Elbet vardır bir nedeni üzülmeyin. İnşallah tez zamanda anne olmak nasip olur sizlere. Umut edin, umut ettikçe gerçekleşecektir inşallah.

3. Gün embriyolarında 12. Gün test yapılıyor diye biliyorum. 10. Günde bile pozitif çıkmış ne güzel. Bir sonraki değer iki katı artsın önemli olan o bence. Allah hayırlı bebek ler nasip etsin. Hayırlı olsun

çok teşekkür ederim. bilmiyorum doktor 10. gün yaptırın dedi. umarım pazar günü değer 150 lere falan çıkar.

çok teşekkür ederim. bilmiyorum doktor 10. gün yaptırın dedi. umarım pazar günü değer 150 lere falan çıkar.
Hımm benim de 3. Gün embriyosu doktor 12. Gün demişti.
İnşallah güzrl sonuç alırsın, bolca artar değerin inşallah

Tesekkur ederim seninde hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah ben bugun test yaptirdim tekrar 207 olmus insallah ikiz olur cok dua ediyorum ☺ bana gel dedi doktorum ama neden bilmiyorum

İyi akşamlar bende yeni üye oldum. 2.tüp bebek denemem 5. Gün tek embriyosu transfer edildi. ve bugün transfer gününü saymazsak 10. Gün. kan testi yaptım ve sonuç 370 çıktı çok Yüksek değilmi değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…