Kızlar 3.ve son testimi yaptırdım artık :) 5.gün tek embriyo
7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285.8
Canım degerlerın cok guzel masallah.
Benım
7. Gun 60
8. Gun 110
9. Gun 254 cıktı. Benımkı 2 emrıyo transfeıydı ıkısımı tuttu acaba :)
Üzüntümü bile rahat yaşaamıyorum.cevremdekileri uzmemek allaha isyan etmemek adına. Hep hayırlısını istedim ve hala istiyorum. Allah bir gün bizide sevindirecek canım.biraz tevekkülSon denemem ist.tup bebek merkezi bende cok yoruldumm tukendim sabahtan beri agliyorum aglamakla elime ne gecicekse
Amin canım aminCanım rabbım sabrından sabır versin. 10 yıllık evlıyım 3. Kez bu acıyı yasadım.negatıfı her gordüğümde yıkıldım ama rabbım.yıne guc verıyor pes ettıgım yerde yenıden baslıyorsun. Suan 1 haftalık hamıleyım cok yenı. Bahcecı tup bebk merkezınde cok sukur pozıtıfı yakaladım.
Üzül, agla ama pes etme canım... Rabbım cumlemızın kucagını. Doldursun..
Cnm bnmde 3.gun embriyosuydu 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 baskada test yaptirmadim.9.gun idrarda da pozitifti.kandan sonra baktim.kese ve bu kalp atisi icin gun sayiyorumMerhaba birşey sormak istiyorum 7. Günde çıkıyomu ikinizde 7. Gün yaptırmışsınız. Ben 3. Gün embriyosu koydurdum bugun 4. Gün 7. Gün yapsam çıkarmı acaba?
Canım herkese göre değişiyor bazılarında çıkmıyor. 3.gün embriyosu 7.günde çıkmaz bence. Benimki 5.gün embriyosuydu.Merhaba birşey sormak istiyorum 7. Günde çıkıyomu ikinizde 7. Gün yaptırmışsınız. Ben 3. Gün embriyosu koydurdum bugun 4. Gün 7. Gün yapsam çıkarmı acaba?
Cnm bnmde 3.gun embriyosuydu 9.gun 51 10.gun 75 12.gun 152 baskada test yaptirmadim.9.gun idrarda da pozitifti.kandan sonra baktim.kese ve bu kalp atisi icin gun sayiyorum)
Canım herkese göre değişiyor bazılarında çıkmıyor. 3.gün embriyosu 7.günde çıkmaz bence. Benimki 5.gün embriyosuydu.
Sizi diğer topikten biliyorum inşaallah bebeğiniz olurMerhaba birşey sormak istiyorum 7. Günde çıkıyomu ikinizde 7. Gün yaptırmışsınız. Ben 3. Gün embriyosu koydurdum bugun 4. Gün 7. Gün yapsam çıkarmı acaba?
Tebrik ederim öncelikle. 9. Gün çıktıysa ben de yinede bşr yaptırayım 12 gğn beklemek çok zor nasıl bekliyorlar helal olsun :)
Cnm yaptirabilirsin cunku insan merak ediyor ben yaptirmadan once hic bi belirtim yok negatif diye 2 gun ağladım) test yaptırdım bide baktimki hamileyim ))
Bende 3. Gün embeiyosu 7de çıkma diye düşünüyorum. Bugun 5. Gün bakalım pazartesi tatil zaten salı 9. Gün salıya bi bakarım.
Birde bende hiç bir belirti yok. Sizde var mıydı?
siz en erken 9.gün yaptırın :) ama çıkmazsa da üzülmeyin o da erken oluyor çünkü:) bende ara ara adet sancısı gibi sancı oluyordu hatta adet olacağım sanıp üzülüyordum. O ağrı halen ara ara devam ediyor. Belirtilere de takılmayın herkesin bünyesi farklı :)Tebrik ederim öncelikle. 9. Gün çıktıysa ben de yinede bşr yaptırayım 12 gğn beklemek çok zor nasıl bekliyorlar helal olsun :)
Bende 3. Gün embeiyosu 7de çıkma diye düşünüyorum. Bugun 5. Gün bakalım pazartesi tatil zaten salı 9. Gün salıya bi bakarım.
Birde bende hiç bir belirti yok. Sizde var mıydı?
Aaa hatırladığınıza çok sevindm. Amhım 002 doğal yolla geliştirdiğim yumurtam alındı döllendi. Süpeiz bir şekilde 3. Güne gidince transfer edelim dedik.Sizi diğer topikten biliyorum inşaallah bebeğiniz olur
siz en erken 9.gün yaptırın :) ama çıkmazsa da üzülmeyin o da erken oluyor çünkü:) bende ara ara adet sancısı gibi sancı oluyordu hatta adet olacağım sanıp üzülüyordum. O ağrı halen ara ara devam ediyor. Belirtilere de takılmayın herkesin bünyesi farklı :)
Ben de inşaallah 2.denememe başlayacağım doğal yolla gebeliğim oldu 8 haftalık kalbi durduAaa hatırladığınıza çok sevindm. Amhım 002 doğal yolla geliştirdiğim yumurtam alındı döllendi. Süpeiz bir şekilde 3. Güne gidince transfer edelim dedik.
Bakalım 5. Günüm çok merk ediyorum.
Mutlu ettiniz beni.
Sizde bu topikte olduğunuza göre siz de mi transfer oldunuz?
Selam herkese ; ayın 9 unda dondurulmuş bir adet blastokist transferi oldum. Dr.10.gun kan testi yap demisti ama dayanamayip dun yaptim ve negatif cikti. Bu 3.denememdi. Çok kötüyüm. Az önce bir umut yine başka bir merkezde kan verdim. belki yanlışlık olmuştur diye. Benim gibi olan arkadaşlar var mı ? Biraz teselliye ihtiyacım var!!!
Ben varim yine olmadii benimde 3.denememdi kaderimde yokk anne olmak
3. Gün embriyolarında 12. Gün test yapılıyor diye biliyorum. 10. Günde bile pozitif çıkmış ne güzel. Bir sonraki değer iki katı artsın önemli olan o bence. Allah hayırlı bebek ler nasip etsin. Hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar yeni üye oldu. 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. 10 gün önce 3. günlük 2 emriyo transferim oldu. bugün test günümdü.
b-hcg değerim 56 çıktı.
sizce değer nasıl? pazar günü tekrar test yaptıracağım.
çok teşekkür ederim. bilmiyorum doktor 10. gün yaptırın dedi. umarım pazar günü değer 150 lere falan çıkar.3. Gün embriyolarında 12. Gün test yapılıyor diye biliyorum. 10. Günde bile pozitif çıkmış ne güzel. Bir sonraki değer iki katı artsın önemli olan o bence. Allah hayırlı bebek ler nasip etsin. Hayırlı olsun
Hımm benim de 3. Gün embriyosu doktor 12. Gün demişti.çok teşekkür ederim. bilmiyorum doktor 10. gün yaptırın dedi. umarım pazar günü değer 150 lere falan çıkar.
Tesekkur ederim seninde hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah ben bugun test yaptirdim tekrar 207 olmus insallah ikiz olur cok dua ediyorum ☺ bana gel dedi doktorum ama neden bilmiyorumTebrik ederim hayırlı olsun, inşallah katlanarak artar değeriniz. Transferden 16 gün sonra görünebiliyor muymuş kese? Bana doktorum henüz bişey demedi. 7 Nisan’da transfer oldum. Yarın üçüncü ve son kez test yaptırıcağım, ondan sonra keseyi görmek için gün verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?