merhaba arkadaşlar yeni üye oldu. 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. 10 gün önce 3. günlük 2 emriyo transferim oldu. bugün test günümdü.
b-hcg değerim 56 çıktı.
sizce değer nasıl? pazar günü tekrar test yaptıracağım.
İyi akşamlar bende yeni üye oldum. 2.tüp bebek denemem 5. Gün tek embriyosu transfer edildi. ve bugün transfer gününü saymazsak 10. Gün. kan testi yaptım ve sonuç 370 çıktı çok Yüksek değilmi değer
Insallahhh hayirli sonuclar alirsin canim 390 iyi insallah devamida guzel gelir Allah buyuk bugun bol bol dua et Allah emeklerinin karsiligini almani nasip etsin
Katlanarak artırıyor umarım hayırlı sonuçlar eder bebeğini kucağına alırsınTransferin 9.gunu 51
10.gunu 75
12.gunu 152
16.gun 587 degerler nasil sizce
Saol cnm Allah razi olsnKatlanarak artırıyor umarım hayırlı sonuçlar eder bebeğini kucağına alırsın
Merhaba bir sorunsormak istiyorum. 16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir? Kütfen acil cevap bekliyorum
Canım sılık çizgı cıktıysa pozıtıftır bende 6. Gun yaptım sılık cızgı cıkınca gıdıp kan verdım cok sukur hamıleyım. Yarın gıt kan ver ama hamılesın canım...
Cnm bugun 5.gun oluyor bide catlatma iğnesi yapinca etkisi 10 gun gecmiyor hcg var icinde çünkü. Biraz daha bekleMerhaba bir sorunsormak istiyorum. 16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir? Kütfen acil cevap bekliyorum
Gerçektenmi sizin de mi 3. Gün embriyosuydu?
3. Gün embriyosundan snra 6. Gün çıkmaz idte ğmtüsizce yaptım ama çok silik çıktı hemen. Sizin nasıl olmuştu yazar mısınız?
Hayırli olsn guzel cnmKızlar merhaba 10. Gün değerim 56 idi. Bugün tekrar kan verdim. Bugün 12. Gün değerim 142 çıktı. sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
teşekkürler.Hayırli olsn guzel cnm
İnşallah iğne etkisi değildir doktorunuza sorun isterseniz devam ediyormudur etksi11.04.2018 de çatlatma iğnemi vurmuştum. Bu sabah yani 23.04.2018de yine testte silik ikinci çizgi çıkıyor. Unutlanmalı mıyım yoksa hala iğnenin etksis midir ? Transfer tarihim 16.04.2018 bu arada 3. Gün embriyosu.
Canım bence kan testi ver. Burda 7. Gün 8. Gün test yapıp pozitif görenler hep hamile çıktı. Bence insallah sende hamilesin. Allah gönlüne göre versin11.04.2018 de çatlatma iğnemi vurmuştum. Bu sabah yani 23.04.2018de yine testte silik ikinci çizgi çıkıyor. Unutlanmalı mıyım yoksa hala iğnenin etksis midir ? Transfer tarihim 16.04.2018 bu arada 3. Gün embriyosu.
Değerin iki katınartması gerek ve bu sende mevcutKızlar merhaba 10. Gün değerim 56 idi. Bugün tekrar kan verdim. Bugün 12. Gün değerim 142 çıktı. sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?