Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayırlı olsun canım . Insallah katlanarak artar..

Canım meraba bebısın hayırlı olsun. Benımde tranafer gununu saymassak bugun 10. Gunum senınle aynı durumdayız. Degerım 366 cıktı. Sennle cok yakınız. Yalnız bana 2 emriyo transferı yapıldı. Tekmı ıkızmı kesede bellı oluyormuş bende merakla beklıyorum

Çok teşekkür edeeim seninde hayırlı olsun inşallah devamında görürüz bana tek embriyo transfer edildiği için açıkçası korktum değer de çok yüksek dış gebelikden korkuyorum

Insallahhh hayirli sonuclar alirsin canim 390 iyi insallah devamida guzel gelir Allah buyuk bugun bol bol dua et Allah emeklerinin karsiligini almani nasip etsin

AMİN CNM İNŞALLAH
bak hayat nelere gebe rabbim ol derse olacak tabi
Bugün sanada dua edicem bol bol hayırlı kandiller[/QUOTE]

8.gün 20 9.gün kanama 10.gün 27 12.gün 37 14.gün 34 ilaçlar kesildi kimyasal dendi 18.gün 169 ben şok 20.gün 390 24.gün 1500 26.gün 1740 kanama devam ettiği ve kese hiçbir şekilde görülemediği için kürtaj değer düşmezse dış gebelik netleşip metotreksat yapılacaktı ama kürtajdan 24 saat sonra 441 oldu çöl şükür iğneye gerek Yok şimdilik 1 hafta sonra tekrar test yapılacak.
2 adet aa kalite 4.gün emriyosuydu
7.gün hassas test te çift çizgi çıkmıştı
Ama önemli olan değerin yükselmesi değil düzenli artması ve yani sağlıklı devam etmesi
Çok yıpratıcı maddi manevi yorucu bir süreç benim Allah’a şükür 4 yaşında oğlum var oda tüp bebek ilk denemede olmuştu.sınrasında 2 dondurulmuş olumsuz oldu ve son olarakta gelişmeyen gebelik
Demem o ki
Allah önce sağlık sonra sabır sonrasında da hayırlı evlat nasip etsin.ben 1 Aydan fazladır kendimi yediğimle kaldım ama eninde sonunda Allah’ın dediği oluyor.buda bizim imtahanımız allah güzel verenlerden eylesin.bu uğurda uğraşan kimsenin kıcağını boş bırakmasın rabbim.

Transferin 9.gunu 51
10.gunu 75
12.gunu 152
16.gun 587 degerler nasil sizce

Merhaba bir sorunsormak istiyorum. 16.04.2018 tarihinde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 6. Günüm. Sabah idrarla genelik testi yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Gebelik testinde ikinci çizgi direk silik olarak çıktı. Negatif olma ihtimali varmı? Yani sorum şu idrar testi pozitif olupta negatif sonuç alan varmı? Yada test yanıltıcı olabiliyormu? Yoksa pozitifmidir? Kütfen acil cevap bekliyorum

Canım sılık çizgı cıktıysa pozıtıftır bende 6. Gun yaptım sılık cızgı cıkınca gıdıp kan verdım cok sukur hamıleyım. Yarın gıt kan ver ama hamılesın canım...

Gerçektenmi sizin de mi 3. Gün embriyosuydu?
3. Gün embriyosundan snra 6. Gün çıkmaz idte ğmtüsizce yaptım ama çok silik çıktı hemen. Sizin nasıl olmuştu yazar mısınız?
Canım sılık çizgı cıktıysa pozıtıftır bende 6. Gun yaptım sılık cızgı cıkınca gıdıp kan verdım cok sukur hamıleyım. Yarın gıt kan ver ama hamılesın canım...

Cnm bugun 5.gun oluyor bide catlatma iğnesi yapinca etkisi 10 gun gecmiyor hcg var icinde çünkü. Biraz daha bekle)

Çatlatma iğnesini 11.04.2018 de yapmıştım 10. Gün bugün.
Bakalım bende çok umutlanmadm zaten. En doğrusu kan testi vermek olacak sanırım ...
Sağol cevabın için.

Gerçektenmi sizin de mi 3. Gün embriyosuydu?
3. Gün embriyosundan snra 6. Gün çıkmaz idte ğmtüsizce yaptım ama çok silik çıktı hemen. Sizin nasıl olmuştu yazar mısınız?

Cqnım benım 5. Gun emrıyosuydu test dedıgım gıbı bır cesaret tedt yaptım cıft cızgı gıdınce ertesı gun gıdıp kan verdım. Gecen hafta salı gunu aldım mutlu habrrı bence yarın gıdıp kan testı yaptır canım. Cunku once kanda sonra ıdrarda cıkıyor beta hcg.

11.04.2018 de çatlatma iğnemi vurmuştum. Bu sabah yani 23.04.2018de yine testte silik ikinci çizgi çıkıyor. Unutlanmalı mıyım yoksa hala iğnenin etksis midir ? Transfer tarihim 16.04.2018 bu arada 3. Gün embriyosu.

11.04.2018 de çatlatma iğnemi vurmuştum. Bu sabah yani 23.04.2018de yine testte silik ikinci çizgi çıkıyor. Unutlanmalı mıyım yoksa hala iğnenin etksis midir ? Transfer tarihim 16.04.2018 bu arada 3. Gün embriyosu.
İnşallah iğne etkisi değildir doktorunuza sorun isterseniz devam ediyormudur etksi

Canım bence kan testi ver. Burda 7. Gün 8. Gün test yapıp pozitif görenler hep hamile çıktı. Bence insallah sende hamilesin. Allah gönlüne göre versin

Kızlar merhaba 10. Gün değerim 56 idi. Bugün tekrar kan verdim. Bugün 12. Gün değerim 142 çıktı. sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
Değerin iki katınartması gerek ve bu sende mevcut14. GününSon bir kan tahlili daha verip emin olabilirsin iyice. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…