Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm beşinci gün embriyosu idi bugün zaten çıkmaz çok erken diye test yaptım ilk defa ikinci çizgiyi yakaladım ilaçların etkisi falan değildir demi çatlatma iğnesini de 10 Nisan Salı günü yapmıştım tam iki hafta oldu bugün fotoğrafı da attım bakar mısın sizde
Aynen canım durumumuz birbirini çok benziyor bugün kan testi de veririm zaten bu heyecana dayanamamGünaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı
Bence senin silik çizgi 15. Güne rağmen çokıyorsa sen bi kan testi ver ya :)
Çünkü iğne etkisi bukadar olmaz. Hem kan testi verirsen artışı takip etmeyede başlamış olursum hergün ikiye katlıyor ya. Bende 11.04 te burmuştum iğnemi aynı günlerde vurulmuşuz durumumuz çok benziyor :)
Sonucunu bizle paylaş. Çatlatma iğnesinden 15gün geçtiği için bence senn silik çizgin için umutlu olabilirsin birde 5. Gün embriyosuymul bnm 3. Gün embriyosuydu ondan perşembeye atıyorum birazda swn bugn yaptır haydiAynen canım durumumuz birbirini çok benziyor bugün kan testi de veririm zaten bu heyecana dayanamam
Hayirli olsnKızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm beşinci gün embriyosu idi bugün zaten çıkmaz çok erken diye test yaptım ilk defa ikinci çizgiyi yakaladım ilaçların etkisi falan değildir demi çatlatma iğnesini de 10 Nisan Salı günü yapmıştım tam iki hafta oldu bugün fotoğrafı da attım bakar mısın sizde
Saol canım inşallah yanılmıyorumdur bugün kan testi de vereceğim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahHayirli olsn
Dualarımız seninlee canım heyecanla mutlu haberi bekliyoruzKızlar kan testi verdim sonucu bekliyorum inşallah olumlu olur ya dua edin lütfen
Saol canım benim Allah razı olsun kan testini verdim şu an sonucu bekliyorum yarım saate çıkar galiba çok heyecanlıyım yaDualarımız seninlee canım heyecanla mutlu haberi bekliyoruz
Hamişlerin duası kabul olurmuş senin için bol bol dua ediyorummmSaol canım benim Allah razı olsun kan testini verdim şu an sonucu bekliyorum yarım saate çıkar galiba çok heyecanlıyım ya
Allah razı olsun canım benim ya inşallah sende sağsağlim bebeğini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamişlerin duası kabul olurmuş senin için bol bol dua ediyorummm
Amin inşallaahhh canımmmAllah razı olsun canım benim ya inşallah sende sağsağlim bebeğini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayirli olsun inşallah.transferin kaçıncı günüydüKızlar HAMİLEYİMMMMMM sonucum 76 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi gözün yadın canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhKızlar HAMİLEYİMMMMMM sonucum 76 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol canım benim Allah razı olsunHadi gözün yadın canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh
Saol canım Allah razı olsun transferimin 7. Günüydü canım beşinci gün embriyosu idi o yüzden erken çıktı galibahayirli olsun inşallah.transferin kaçıncı günüydü
Bencede ondan çıkmıştır doktorunla paylaştınmı yorumu ne olduSaol canım Allah razı olsun transferimin 7. Günüydü canım beşinci gün embriyosu idi o yüzden erken çıktı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?