Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 7. Günüm beşinci gün embriyosu idi bugün zaten çıkmaz çok erken diye test yaptım ilk defa ikinci çizgiyi yakaladım ilaçların etkisi falan değildir demi çatlatma iğnesini de 10 Nisan Salı günü yapmıştım tam iki hafta oldu bugün fotoğrafı da attım bakar mısın sizde

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-24-07-42-20.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 202
Günaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı

Bence senin silik çizgi 15. Güne rağmen çokıyorsa sen bi kan testi ver ya :)
Çünkü iğne etkisi bukadar olmaz. Hem kan testi verirsen artışı takip etmeyede başlamış olursum hergün ikiye katlıyor ya. Bende 11.04 te burmuştum iğnemi aynı günlerde vurulmuşuz durumumuz çok benziyor :)

Aynen canım durumumuz birbirini çok benziyor bugün kan testi de veririm zaten bu heyecana dayanamam

Aynen canım durumumuz birbirini çok benziyor bugün kan testi de veririm zaten bu heyecana dayanamam
Sonucunu bizle paylaş. Çatlatma iğnesinden 15gün geçtiği için bence senn silik çizgin için umutlu olabilirsin birde 5. Gün embriyosuymul bnm 3. Gün embriyosuydu ondan perşembeye atıyorum birazda swn bugn yaptır haydi

Hayirli olsn

Kızlar kan testi verdim sonucu bekliyorum inşallah olumlu olur ya dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…