Evet canım paylaştım bekleyemedin mi dedi evet gebelik gözüküyor dedi cuma günü tekrar tahlil istedi ondan sonra bakıcaz artıkBencede ondan çıkmıştır doktorunla paylaştınmı yorumu ne oldu
Çıktı ya çok şükür o yeter
Kızlar merhaba 10. Gün değerim 56 idi. Bugün tekrar kan verdim. Bugün 12. Gün değerim 142 çıktı. sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?
selam canım ben 11haftalık hamileyim.11.gün betahcg değerim 81.75 di ikiz bebeklerim olacak inşallah :teytey:: Allah kucağımıza almak nasip etsin:1hug:
3.gun mu 510.gün değerim 10.99 sizce durum nedir
3.gun mu 5
Gunmu canim
Yaptırdınız mı test hayırlısı olsun3. Gün embriyosu ile 10. Gün değerim 9.11 çıktı. Yorumlarınız nedir
Bu arada yarın 12. Gün yarın ölçüm yapacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum
Benimde 2 embriyo transferi koyulmuştu ve benimde 11.gün değerim 630 çıktı doktorum çok iyi demiştiArkadaşlar merhaba benim çift transfer 5 gün embriyosu 10 gün kan verdim 205 11 gün tani bugün kan verdim 630 çıktı.Sizce degerler nasıl
Evet canım ikizlerimi bekliyorum:)Dykdyk şuan ne durumdasın canım ikiz dimi seninkide
Evrt canımm 2 katından fazla artmış hayırlı olsun :)Kızlar benimde beşinci gün embriyosu 7. Gün 76 çıktı 10. Günde 199 çıktı nasıl sizce artış iyi mi
Teşekkür ederim canım çok sağolEvrt canımm 2 katından fazla artmış hayırlı olsun :)
MAsallah canim ikiz olabilirArkadaşlar merhaba benim çift transfer 5 gün embriyosu 10 gün kan verdim 205 11 gün tani bugün kan verdim 630 çıktı.Sizce degerler nasıl
Benimde 10.gun 345 12.gun 850 14.gun 1425 di ve ikizlerim var cok sukurBusgok0606 teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?