Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bencede ondan çıkmıştır doktorunla paylaştınmı yorumu ne oldu
Çıktı ya çok şükür o yeter
Evet canım paylaştım bekleyemedin mi dedi evet gebelik gözüküyor dedi cuma günü tekrar tahlil istedi ondan sonra bakıcaz artık

Kızlar merhaba 10. Gün değerim 56 idi. Bugün tekrar kan verdim. Bugün 12. Gün değerim 142 çıktı. sizce nasıl? Olması gerektiği gibi mi?

kızlar tekrar merhaba.

değerlerim aşağıdaki gibi ilerliyor. doktorum 4 günde bir test istediği için 10 ve 14. günler tüp bebek kliniğinde, 12 ve 16. günler farklı klinikte yapıldı. 12 ile 14. günde tam 2 kat artışı olmadı ama diğerleri iyi gibi. doktorum 10 ve 14 ü dikkate alarak değerler iyi bi de 18 güne bakalım dedi. cumartesi yine kan verceğim yani.

yorumlayabilecek var mı?

10. gün: 56
12. gün: 142
14. gün: 207
16. gün: 574

Onu bilmiyorum canim tup bebek sandim kusura bakma

3. Gün embriyosu ile 10. Gün değerim 9.11 çıktı. Yorumlarınız nedir
Bu arada yarın 12. Gün yarın ölçüm yapacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba benim çift transfer 5 gün embriyosu 10 gün kan verdim 205 11 gün tani bugün kan verdim 630 çıktı.Sizce degerler nasıl

Arkadaşlar merhaba benim çift transfer 5 gün embriyosu 10 gün kan verdim 205 11 gün tani bugün kan verdim 630 çıktı.Sizce degerler nasıl
Benimde 2 embriyo transferi koyulmuştu ve benimde 11.gün değerim 630 çıktı doktorum çok iyi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…