Hayırlı olsun canım ikiz olabilir ama kan değeriyle belli olmuyor o ultrasonda belli oluyorSlm hanımlar beta değerlerine bakınırken topiğe rastladım benim 5. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu 7. Gün test yaptırdım 87,42 çıktı 9. Gün değerim 241,6 çıktı artışımın gayet iyi olduğu söylendi haftaya kontrolüm var ama sabırsızlanıyorum acaba ikizmi diye ikiz gebelik yaşayanlar var sizce Nasıl değerim ikiz olma ihtimali varmı
Evet biliyorum bazı arkadaşların daha düşük ikiz olan var ama içimde bi his durduramıyorum merak ediyorum aşağı yukarı ikiz gebelik yaşayanlardan bilgi almak istedim inşallah hayırlısı olur hakkımdaHayırlı olsun canım ikiz olabilir ama kan değeriyle belli olmuyor o ultrasonda belli oluyor
Ben 11.gün test yapmıştım 630 çıkmıştı ikiz :) Allah gönlüne göre versin inşallah :)Evet biliyorum bazı arkadaşların daha düşük ikiz olan var ama içimde bi his durduramıyorum merak ediyorum aşağı yukarı ikiz gebelik yaşayanlardan bilgi almak istedim inşallah hayırlısı olur hakkımda
Hepimizin inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinBen 11.gün test yapmıştım 630 çıkmıştı ikiz :) Allah gönlüne göre versin inşallah :)
Benimde 10.gun 345 12.gun 850 14.gun 1425 di ve ikizlerim var cok sukur
3.kan tekrarini yaptirdiktan sonra 11.gun giytim kuzum yani test gunumden 17 gun sonra iki kesede gozuktu erken gittiysen ondanda gözükmemiş olabilir canim saolasin canim allah razi olsun rabbim herkese kucagina almayi nasip etsinCanım ıkızlerını saglıcakla kucagına alırsın ınsallah benımde kan degerlerım yuksektı ama ılk muayenede tek kesegözüktü. 10 gun sonra yıne gıdıcem bakalım ıkıncı kese gözukucekmi yoksa tekmi tuttu ..
Sende nasıl oldu cnm ıkı kesede hemn gözüktümü
3.kan tekrarini yaptirdiktan sonra 11.gun giytim kuzum yani test gunumden 17 gun sonra iki kesede gozuktu erken gittiysen ondanda gözükmemiş olabilir canim saolasin canim allah razi olsun rabbim herkese kucagina almayi nasip etsin
7+3 de biri vajinal biri göbekten ultrasyonla duydum canimAmın canım ınsallah hepımızın evet ben bıraz erken gıttım 10 gun sonra yıne gıdıcem. Kalp atışlarını kacıncı hafta duydun canım.
7+3 de biri vajinal biri göbekten ultrasyonla duydum canim
Insallah canim allah razi olsun cok duygusal bi olay rabbim herkese nasip etsinMaşallah canım darısı hepımıze :)
Transferin 7. Günündeyim yiyip içip yataktan çıkmıyorumhiç bişe de hissetmiyorum allah sonumu hayır etsin pazar yaptırmaya karar verdim kan testini de [/QUOTTestin be zaman salı günü mü ne durumdasın
Belirtin var mı canımBenimde salı günü beta testim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?