Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Transferiniz nezaman olmuştu. İlk kontrolde keseyle birlijte kalp atışıda duydunuzmu?muayene vajinal ultrasonlamı oldu?benimde ikinci testim 825 çıktı ilk kontrolüm 21 mayısta. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum

Transferiniz nezaman olmuştu. İlk kontrolde keseyle birlijte kalp atışıda duydunuzmu?muayene vajinal ultrasonlamı oldu?benimde ikinci testim 825 çıktı ilk kontrolüm 21 mayısta. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Merhaba 20 Nisan'da transfer oldu karından ultrasonla bakıldı kalp atışı için ay sonunda tekrar gidicem sizin ne zaman oldu transferiniz?inş herşey güzel olur

Merhaba 20 Nisan'da transfer oldu karından ultrasonla bakıldı kalp atışı için ay sonunda tekrar gidicem sizin ne zaman oldu transferiniz?inş herşey güzel olur
Benim transferim 24 nisanda oldu. Bende 21 matısta hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşünmüştüm. Sonradan kötüye dönecek diye çok korkuyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyarsının bebişinin. İnşallah sonunda kucağımıza almayı nasip eder büyük Allahım.

Amin canım İnşâAllah tedavimin olduğu merkez 20 Mayıs gibi gel dedi test gününden 3 hafta sonra kendi kadın doğumcum 28 Mayıs'ta gel dedi İnşâAllah pıt pıtları sağlıklı bi şekilde duyarız

Ayy bana bi şeyler söyleyin ne olur artık kafayı kıracağım. 5. Gün embriyosu dondurulmus beta beni delirtiyor.
8. Gün 36
10. Gün 41
12. Gün 49
14. Gün 80
16. Gün 131
Neler oluyor kimyasal mı dış gebelik mı 2 güne bi teste devam ama bittim artık benim gibi olan var mı acaba bi ses verin

Kimyasal gibi gorunuyor

Kızlar 10. Gün 30 12. Gün 46,7 kimyasal mı acbaa çok korkuyorm böyle olup degeri artan arkadaşlar var mı
Kaç embriyo transfer edildi 2 embriyo ise eğer ilk aşamada ikisi de tutunmuş birisi devam ettiremediği için tutunmayı 2. Değer düşük çıkabilir demişti bana hemşire. Ben hala değer ölçümü yapıyorum gerçi. 2 günde değerin 2 ye katlaması gerekiyor normal şartlarda ama bizde maalesef öyle değil umarım senin değerlerin katlanarak devam eder

2 tane transfer edildi cnm hevesimiz kursagımızda kalmaz inşallahh öyle bir boşluktayımki bakalım ne olacak yarın yine kan verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…