- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Benim kimyasal oldu olmadı verdin mi kan haber verYok canım yarın ama bugün akşam acilden kan vericem yarın yoğun bi gün kan vermeye vaktim olmayacak bi de zaten var sa çıkar canım. Sen ne durumdasın
Verdim canın hiç tutmamış 0,1Benim kimyasal oldu olmadı verdin mi kan haber ver
Olsun sıkma canını rabbimin vardır bir bildiği biz de zamanımızı bekleyeceğiz demek ki hangi hastanede yaptırdınızVerdim canın hiç tutmamış 0,1
Antep’te tüp bebek merkezinde yaptırmıştım canımOlsun sıkma canını rabbimin vardır bir bildiği biz de zamanımızı bekleyeceğiz demek ki hangi hastanede yaptırdınız
Kuzum uzuldum rabbim ferahlik versin insallahVerdim canın hiç tutmamış 0,1
Sağol canımKuzum uzuldum rabbim ferahlik versin insallah
Transferiniz nezaman olmuştu. İlk kontrolde keseyle birlijte kalp atışıda duydunuzmu?muayene vajinal ultrasonlamı oldu?benimde ikinci testim 825 çıktı ilk kontrolüm 21 mayısta. Çok heyecanlıyım ve korkuyorumMerhaba hanımlar benimde 11. Gün 674 çıktı tek embriyo transferi doktorum ikiz olmuş olabilir dedi ikiz olma olasılığı ne kadar acaba:) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Merhaba 20 Nisan'da transfer oldu karından ultrasonla bakıldı kalp atışı için ay sonunda tekrar gidicem sizin ne zaman oldu transferiniz?inş herşey güzel olurTransferiniz nezaman olmuştu. İlk kontrolde keseyle birlijte kalp atışıda duydunuzmu?muayene vajinal ultrasonlamı oldu?benimde ikinci testim 825 çıktı ilk kontrolüm 21 mayısta. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Benim transferim 24 nisanda oldu. Bende 21 matısta hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşünmüştüm. Sonradan kötüye dönecek diye çok korkuyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyarsının bebişinin. İnşallah sonunda kucağımıza almayı nasip eder büyük Allahım.Merhaba 20 Nisan'da transfer oldu karından ultrasonla bakıldı kalp atışı için ay sonunda tekrar gidicem sizin ne zaman oldu transferiniz?inş herşey güzel olur
Amin canım İnşâAllah tedavimin olduğu merkez 20 Mayıs gibi gel dedi test gününden 3 hafta sonra kendi kadın doğumcum 28 Mayıs'ta gel dedi İnşâAllah pıt pıtları sağlıklı bi şekilde duyarızBenim transferim 24 nisanda oldu. Bende 21 matısta hem kese hem kalp atışını duyarım diye düşünmüştüm. Sonradan kötüye dönecek diye çok korkuyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyarsının bebişinin. İnşallah sonunda kucağımıza almayı nasip eder büyük Allahım.
Beta hcg niz en son kac cıktı acabaBenim kimyasal oldu olmadı verdin mi kan haber ver
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinAmin canım İnşâAllah tedavimin olduğu merkez 20 Mayıs gibi gel dedi test gününden 3 hafta sonra kendi kadın doğumcum 28 Mayıs'ta gel dedi İnşâAllah pıt pıtları sağlıklı bi şekilde duyarız
25 düştü 10 günBeta hcg niz en son kac cıktı acaba
Canım ya bir şey soracağım hamile misin benim değerim 8.gün 19 çıktı 5. gün embriyosu çok korkuyorum.Kızlar merhaba bugun ilk kanı verdim transfer 9.gün beta 21
İyimi ya
Kimyasal gibi gorunuyorAyy bana bi şeyler söyleyin ne olur artık kafayı kıracağım. 5. Gün embriyosu dondurulmus beta beni delirtiyor.
8. Gün 36
10. Gün 41
12. Gün 49
14. Gün 80
16. Gün 131
Neler oluyor kimyasal mı dış gebelik mı 2 güne bi teste devam ama bittim artık benim gibi olan var mı acaba bi ses verin
Kaç embriyo transfer edildi 2 embriyo ise eğer ilk aşamada ikisi de tutunmuş birisi devam ettiremediği için tutunmayı 2. Değer düşük çıkabilir demişti bana hemşire. Ben hala değer ölçümü yapıyorum gerçi. 2 günde değerin 2 ye katlaması gerekiyor normal şartlarda ama bizde maalesef öyle değil umarım senin değerlerin katlanarak devam ederKızlar 10. Gün 30 12. Gün 46,7 kimyasal mı acbaa çok korkuyorm böyle olup degeri artan arkadaşlar var mı
2 tane transfer edildi cnm hevesimiz kursagımızda kalmaz inşallahh öyle bir boşluktayımki bakalım ne olacak yarın yine kan verecegimKaç embriyo transfer edildi 2 embriyo ise eğer ilk aşamada ikisi de tutunmuş birisi devam ettiremediği için tutunmayı 2. Değer düşük çıkabilir demişti bana hemşire. Ben hala değer ölçümü yapıyorum gerçi. 2 günde değerin 2 ye katlaması gerekiyor normal şartlarda ama bizde maalesef öyle değil umarım senin değerlerin katlanarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?