Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

2 tane transfer edildi cnm hevesimiz kursagımızda kalmaz inşallahh öyle bir boşluktayımki bakalım ne olacak yarın yine kan verecegim
Insallah katlanarak artar benim 6. Kan testim olacak ve hala 130 lü değerlerdeyim 36 ile başladım. Hayırlısı olur inşallah. Beklemek gerçekten daha zor

Selam hanımlar benim bugün transferimin 8.günü (transfer gününü saymıyorum akşam 18:30 olmuştu zaten) dün normal gebelik testi yaptım saatler sonra ikinci çizgi hafif çıktı bugün erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı resimlere bi bakar mısınız? Bu arada 5.gün embriyosu transfer edildi

Merhaba ilk 5 ya da 10 dakika olmalıymış sanirim. Ama ikinci çizginizde var ınsallahh tutunmustur bebisin

Merhaba ilk 5 ya da 10 dakika olmalıymış sanirim. Ama ikinci çizginizde var ınsallahh tutunmustur bebisin

Kan da baktırdım biraz önce beta hcg 5,9 çıktı en azından 30-40 görebilirim diye düşünmüştüm olmadı bu sefer çok üzgünüm

Kan da baktırdım biraz önce beta hcg 5,9 çıktı en azından 30-40 görebilirim diye düşünmüştüm olmadı bu sefer çok üzgünüm
Ama 8. Gün değil mi bekleyin lütfen 10. Gün sanirim test gününüz yükselebilir. Umarım yükselir ınsallah. Çünkü 9. Gün değeri düşük olup 12 de yükselen var.

Selam kızlar bende transferimin 18. Günündeyim. Beta hcg değerlerim 9. Gün 80 10. Gün 130 11.gün 175 13.gün 430 16. Gün 2080 sizce tek mi ikiz midir değerlere göre? Gönlüm tekten yana. Riskleri var çünkü. Olasılığı artırsın diye doktorum iki embriyo koymak istedi. Keseye bakmaya yarın gidicem umarım görünür.

Son düzenleme:
Benim 11. Gün 615 'di tek olucak bebegim. Ama daha dusuk değerler ile ikiz olanlar da var. Insallah sizin için hayırlısı olsun ... gençliğimiz hayirli olsun

Benim 11. Gün 615 'di tek olucak bebegim. Ama daha dusuk değerler ile ikiz olanlar da var. Insallah sizin için hayırlısı olsun ... gençliğimiz hayirli olsun
İnşaallah sağlıklı olsunlar da iki duruma da razıyım. Birden fırlaması biraz şüphelendirdi beni :)

İnşaallah sağlıklı olsunlar da iki duruma da razıyım. Birden fırlaması biraz şüphelendirdi beni :)
Bana da test sonucumu duyunca doktorum çoğul gebelik gibi görünüyor dedi. Kese görmeye gidince tek cikti doktorum da şaşırdı... hayirlisi ile 1 tane olsun bizim olsun insallah allah herkese nasip etsin

Bana da test sonucumu duyunca doktorum çoğul gebelik gibi görünüyor dedi. Kese görmeye gidince tek cikti doktorum da şaşırdı... hayirlisi ile 1 tane olsun bizim olsun insallah allah herkese nasip etsin
O zaman net bir bulgu yok desenize :) tek kese olup sonradan çifte dönme gibi bişey oluyo mu acaba belki birisinin kesesi geç oluşmuştur artık hayal gücümüzü zorluyoruz bu işler de zormuş :))

Merhaba arkadaşlar, 5. Gün embriyosu transferi yapildi. Transfer günü dahil 9. Günde dayanamayip kan testi yaptirdim. Degerim 13.45 Burada yazilanlari gorunce umutsuzluga kapildim acaba blostakist transferi icin 9. Gunde dusuk bir deger mi

Sanırım ikiye katlaması önemli değeri düşük çıkıp sağlıklı gebelik geçirenler var. Okuduğum kadarıyla forumlarda. Insallah katlanır 11. Gününüzde. Bebisin tutunmustur ınsallah

Bugun 12. Günüm transferin kan degerim 34.87 beklenenden düsük çiktigini soyledi doktor. Ama artis oldugu icin takip edecegiz dedi. Haberi aldigimdan beri aglama krizlerine giriyorum. Yilda bir defa aglayan biriydim ben beni bu kadar kotu etkileyecegini dusunmezdim...

Merhaba yazilari okudum benim yarin tahlil sonucum var biraz halsizlik ve ara ara bas donmeleri var ve sol kasikta agri oluyo ara ara lutfen boyle seyler sizlere de olduysa cvp yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…