Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Düşük beta hcg olduğunda umutlarınızı sifira indirin... bugun sabah degerim yukselmisti ama simdi tam da biraz once ciddi ve yogun bir kanama ile düşük yaptim....

Benimde 5.gün embriyosu bu gün 11. gün beta hcg değerim 396 çıktı iki idrar testininde ikisinde de çift çizgi var inşallah hamileyim dimi yarın doktoruma gidicem hala inanamıyorumda

Benimde 5.gün embriyosu bu gün 11. gün beta hcg değerim 396 çıktı iki idrar testininde ikisinde de çift çizgi var inşallah hamileyim dimi yarın doktoruma gidicem hala inanamıyorumda
Peki idrar testiniz nasıl silik çizgi mi. Merak ettiğim koyu çizgiler değer kaç iken belli oluyor acaba bir bilginiz var mi

Merhabalar..benimde bugun 10.gun kan testi yaptirdim 284.5 5.gun embriyosu idi.daha once kimyasal gebelik oldu o yuzden cok korkuyorum acaba bu deger nasil

Merhabalar benim de transfer sonrası ikinci günüm bugün beklemek gerçekten de çok zormuş 16 aylık bir kızım var onda 11.gün yapmıştım bhcgyi 150 çıkmıştı bakalım en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim

selamlar, bugün 9. gün değerim 538 çıktı.
2 tane 5.gün embriyosu konulmuştu. Dün idrarda belirgin çift çizgiyi gördüm. Bu arada ilk tedavimden 6 yaşında bir oğlum var, onda 10. günde baktırmıştım 126 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…