- 26 Mayıs 2018
- 114
- 80
- 18
- 35
Sonucunnasil cikti canimMerhaba yazilari okudum benim yarin tahlil sonucum var biraz halsizlik ve ara ara bas donmeleri var ve sol kasikta agri oluyo ara ara lutfen boyle seyler sizlere de olduysa cvp yazarmisiniz
Malesef negatif olmadi...Sonucunnasil cikti canim
Gecmis olsun canim rabbim ferahlik versinDüşük beta hcg olduğunda umutlarınızı sifira indirin... bugun sabah degerim yukselmisti ama simdi tam da biraz once ciddi ve yogun bir kanama ile düşük yaptim....
Peki idrar testiniz nasıl silik çizgi mi. Merak ettiğim koyu çizgiler değer kaç iken belli oluyor acaba bir bilginiz var miBenimde 5.gün embriyosu bu gün 11. gün beta hcg değerim 396 çıktı iki idrar testininde ikisinde de çift çizgi var inşallah hamileyim dimi yarın doktoruma gidicem hala inanamıyorumda
Benim 34 ken degerim ikinci cizgi cok silik cikmistiPeki idrar testiniz nasıl silik çizgi mi. Merak ettiğim koyu çizgiler değer kaç iken belli oluyor acaba bir bilginiz var mi
Deger cok iyi 2 gun sobra testi yenile artis olursa iki kat o zaman normal gebelik duye biliyorymMerhabalar..benimde bugun 10.gun kan testi yaptirdim 284.5 5.gun embriyosu idi.daha once kimyasal gebelik oldu o yuzden cok korkuyorum acaba bu deger nasil
Hayirli olsun cnm gayet iyi degerin acaba idrar testi yaptin mi silik mi net mi ciktiMerhabalar..benimde bugun 10.gun kan testi yaptirdim 284.5 5.gun embriyosu idi.daha once kimyasal gebelik oldu o yuzden cok korkuyorum acaba bu deger nasil
Hayırlı olsun değerin katlanarak artsın inşallah3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 11.gün değerim 135 :)
teşekkür ederim canım bugun değerim 1000 oldu katlanıyor sanırım :)Hayırlı olsun değerin katlanarak artsın inşallah
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 3000 gibi olunca kese gözükmüştü benim alttan senin de bir iki gün içinde gözükebilirteşekkür ederim canım bugun değerim 1000 oldu katlanıyor sanırım :)
Hayırlı olsun değerleriniz peki bu süreçte hiç idrar testi yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı gün çıktı çift çizgi2 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu
Beta HCG değerlerim
8.gün 42
9.gün 65.5
11.gün 187
13.gün 486
15.gün 1030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?