- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Maşallah çok yüksek çıkmış ikisi de tutmuş muhtemelenselamlar, bugün 9. gün değerim 538 çıktı.
2 tane 5.gün embriyosu konulmuştu. Dün idrarda belirgin çift çizgiyi gördüm. Bu arada ilk tedavimden 6 yaşında bir oğlum var, onda 10. günde baktırmıştım 126 çıkmıştı.
Maşallah çok yüksek çıkmış ikisi de tutmuş muhtemelen
Allah gönlünüze göre versinBen de şaşırdım bugün, ultrasonda görünene kadar hop oturup hop kalkıcaz artık :)
Allah gönlünüze göre versin
Önce çatlatıcı iğnenin etkisinin geçmesini bekledim cnm...yani iğneden sonra bi 10 veya 12 gün geçmesi gerekiyor...ondan sonra transferin 8.gününde baktım çok aşırı silik hayalet gibi ikinci çizgi çıktı yine aynı gün kan değerimde betahcg 42 çıkmıştıHayırlı olsun değerleriniz peki bu süreçte hiç idrar testi yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı gün çıktı çift çizgi
Benim bugün 7. Günüm daha. Dondurulmuş transfer benimki ama yine de bir 10. Günü bekleyeyim nademÖnce çatlatıcı iğnenin etkisinin geçmesini bekledim cnm...yani iğneden sonra bi 10 veya 12 gün geçmesi gerekiyor...ondan sonra transferin 8.gününde baktım çok aşırı silik hayalet gibi ikinci çizgi çıktı yine aynı gün kan değerimde betahcg 42 çıkmıştı
Ozaman çatlatma iğnesi yapılmamıştır sana..dondurulmuş 5.gün embriyosu ise silikte olsa çıkabilir...ama kanda kesin belli olur..Benim bugün 7. Günüm daha. Dondurulmuş transfer benimki ama yine de bir 10. Günü bekleyeyim nadem
Evet çatlatma olmadı 3.gün embriyosuydu brnim dondurulmuşum kan için 10.günü beklerim sanırım önceki tedavimde 9.gün idrarda silik çıkmıştıOzaman çatlatma iğnesi yapılmamıştır sana..dondurulmuş 5.gün embriyosu ise silikte olsa çıkabilir...ama kanda kesin belli olur..
Bence 7.gün bişey söylemek için erken, tekrarladınız mı testi merak ettimDayanamayıp kan testi yaptırdım negatif çıktı 7.gün az da olsa bir şey çıkardı çıkmadı
Hayır tekrar etmedim daha yarın yaptıracağım ama 0.1den az çıktı zaten 20 30 çıkmalıydıBence 7.gün bişey söylemek için erken, tekrarladınız mı testi merak ettim
Olur mu normal bu tam illa iki kay olacak diye birşey yok 12.gün için çok iyi değeriniz hayırlı olsunbeta hcg 8.gün:186 çıkmıştı.12.gün:625 olmuş.4gün geçmesine rağmen artış az olmuş kızlar.dış gebelikten çok korkuyorum.böyle bir durum yaşayan oldu mu?fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar, sizce 11.gün testi 30,7 nasıl?
2 gün sonra bir daha teste çağırdılar.
Adet günüme 3-4 gün var.
Pozitif mi demek bu gerçekten?Sonuçta pozitif canım, geç tutunmuş ve önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek olabilir..Moraller yüksek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?