Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Maşallah çok yüksek çıkmış ikisi de tutmuş muhtemelen

Hayırlı olsun değerleriniz peki bu süreçte hiç idrar testi yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı gün çıktı çift çizgi
Önce çatlatıcı iğnenin etkisinin geçmesini bekledim cnm...yani iğneden sonra bi 10 veya 12 gün geçmesi gerekiyor...ondan sonra transferin 8.gününde baktım çok aşırı silik hayalet gibi ikinci çizgi çıktı yine aynı gün kan değerimde betahcg 42 çıkmıştı

Benim bugün 7. Günüm daha. Dondurulmuş transfer benimki ama yine de bir 10. Günü bekleyeyim nadem

Ozaman çatlatma iğnesi yapılmamıştır sana..dondurulmuş 5.gün embriyosu ise silikte olsa çıkabilir...ama kanda kesin belli olur..
Evet çatlatma olmadı 3.gün embriyosuydu brnim dondurulmuşum kan için 10.günü beklerim sanırım önceki tedavimde 9.gün idrarda silik çıkmıştı

Dayanamayıp kan testi yaptırdım negatif çıktı 7.gün az da olsa bir şey çıkardı çıkmadı

5. Gün embriyosu 9. Gün kan testi yaptırdım.
28.85 çıktı.
Yükselir mi?
Yoksa hiç umut bağlamayayım mı?

Kuzlar ilki7.gün çok silik diğeri bugün 9.gün belirginleşmeye başlamış. Ama internette biraz baktım bu testlerde pozitifi görüp kanda negatif çıkan çok olmuş tek tesellim 2 günde koyulaşması..

Eklentiler

• D03B6AEE-1300-4A01-8ED8-AD0E53891949.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 169
beta hcg 8.gün:186 çıkmıştı.12.gün:625 olmuş.4gün geçmesine rağmen artış az olmuş kızlar.dış gebelikten çok korkuyorum.böyle bir durum yaşayan oldu mu?fikirlerinize ihtiyacım var

beta hcg 8.gün:186 çıkmıştı.12.gün:625 olmuş.4gün geçmesine rağmen artış az olmuş kızlar.dış gebelikten çok korkuyorum.böyle bir durum yaşayan oldu mu?fikirlerinize ihtiyacım var
Olur mu normal bu tam illa iki kay olacak diye birşey yok 12.gün için çok iyi değeriniz hayırlı olsun

Kızlar, sizce 11.gün testi 30,7 nasıl?
2 gün sonra bir daha teste çağırdılar.
Adet günüme 3-4 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…