- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Kızlar, sizce 11.gün testi 30,7 nasıl?
2 gün sonra bir daha teste çağırdılar.
Adet günüme 3-4 gün var.
Kızlar 10.günüm 43tü bugün 12.gün 94 çıkmış
11, 13 ve 15. gün değerlerim sırasıyla 1587, 3750 ve 9870 çıktı. İki embriyo konulmuştu. Böyle olup ta çoğul gebelik yaşamayan var mı acaba? Pazartesi ultrasona kadar merak ve endişeden yerimde duramayacağım sanırım
Ben prodnolu transfere kadar kullandim canim progestan kapsulu 12.haftaya kadar surdu coraspini hala kullaniyorum elevit hic kullanmadimKardeşler, 3. gün embriyosu 3 adet, 8. gün değerim 45. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Çok ağladım nasıl değer sizce?
Estrofem iki adet, coraspin, prednol, crinone jel 2 adet ve elevit kullanıyorum. Prednolu 2 gün sonra kesebilirsin, diğerlerine devam dedi. Siz nasıl ilerlediniz?
Canim benim 10.gun 345 12.750 14.gun de 1425 di ikizlere hamileyim seninki cok daha yuksek ama11, 13 ve 15. gün değerlerim sırasıyla 1587, 3750 ve 9870 çıktı. İki embriyo konulmuştu. Böyle olup ta çoğul gebelik yaşamayan var mı acaba? Pazartesi ultrasona kadar merak ve endişeden yerimde duramayacağım sanırım
Tutunmaya calisiyor. Biraz daha dikkkar et zor tutunacak gibi. 16. günde yaptiracagin test belirleyici olacak. Insallah seninle kalir.Kızlar 10.gün 42 12.gün 94 14.gün 169 kötümüsonuncu az artmış sanki
Bi de tam iki kati artis olacak diye de bekleme yuzde 60 daha fazla olmasi yeterli en az. Seninki duzenli artiyor gibi. Ama bu gunlerini biraz daha istirahatli gecirebilirsin.Kızlar 10.gün 42 12.gün 94 14.gün 169 kötümüsonuncu az artmış sanki
Hadi gözün aydın canım kan testini yaptır :)Hayırlı bayramlar arkadaşlar,bugün transferinin 8.Günü dayanamayıp idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gordum çok şükür inşallah bebişlerim tutunmuştur Rabbim hepimizi de sevindirir inşallah
Benim 10. Gün 370 12. Gün 980 cıktı 3. Testi yaptırmadık ben bile ikiz olabilir diyorum ama inşallah sizin kesinlikle ikiz hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyleBaşıma gelmedi ama maşallah ikiz olma ihtimali cok yüksek
Bence gayet iyi benim 12.gün 94tü3. Gün embriyosu transferi 9. Gün kan sonucu 78 nasıl, normal mi arkadaşlar.
Bugün kan tahlili yaptırmayı istedim ama eşim izin vermedi pazartesi yi bekle dedi normalde doktorum çarşamba çağırdı inşallah kanda da kesinleşir sonucumHadi gözün aydın canım kan testini yaptır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?