Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

11, 13 ve 15. gün değerlerim sırasıyla 1587, 3750 ve 9870 çıktı. İki embriyo konulmuştu. Böyle olup ta çoğul gebelik yaşamayan var mı acaba? Pazartesi ultrasona kadar merak ve endişeden yerimde duramayacağım sanırım

Başıma gelmedi ama maşallah ikiz olma ihtimali cok yüksek

Kardeşler, 3. gün embriyosu 3 adet, 8. gün değerim 45. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Çok ağladım nasıl değer sizce?

Estrofem iki adet, coraspin, prednol, crinone jel 2 adet ve elevit kullanıyorum. Prednolu 2 gün sonra kesebilirsin, diğerlerine devam dedi. Siz nasıl ilerlediniz?

Arkadaşlar benim de transferimin 6. Günü bugün 3. Gün embriyosu transfer edildi 8 .Gün idrar testi yapsam çıkar mi acaba yoksa pazartesi yi bekleyip kan testimi yaptirsam

Ben prodnolu transfere kadar kullandim canim progestan kapsulu 12.haftaya kadar surdu coraspini hala kullaniyorum elevit hic kullanmadim

Canim benim 10.gun 345 12.750 14.gun de 1425 di ikizlere hamileyim seninki cok daha yuksek ama

8. Gün 45, 10. Gün 233. Dr bi daha test yaptır demedi ama, ben pazartesi gene yaptıracam :) bel ağrım ve şiddetli batmalar devam ediyor. Sizde de devam ediyor di mi?

10.gün 42
12.gün 94
14.gün 170
16.gün 282 neden böyle az yükseliyor sizce? 2 embriyo transfer edilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…