Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

10.gün 42
12.gün 94
14.gün 170
16.gün 282 neden böyle az yükseliyor sizce? 2 embriyo transfer edilmişti.
Doktorun ne diyor?
Cnim seni üzmek istemiyor um ama yavaş yükseliyor.herşey ALLAH tanböyle düşünmek lazım.çünkü çok yıpratıcı bi süreç kendini nagatifede pzitifede hazırla sonra hayal kırıklığı çok olmasın.inşa saglikli bi gebelik olur

Kızlar benim değerim çok düşük başladı 11.gün 9.75 13.gün 27.65 16.gün 120 oldu artış güzel ama hala düşük dedi doktorum 2 gün sonra tekrar test yapacağım .böyle bir durumu yaşamış olan var mı acaba

Arkadaşlar, belirsizlik içinde size de yazamadım. Benim test günü değerim 30 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu
Yani
11. Gün 30,
13.gün 80 çıktı

Bugün 17. gün oluyor sanırım. Ultrasonla bakıldı ama bir şey görünmedi. Tekrar kan testi yapıldı. Kötü bir sonuç alırlarsa arayacaklardı. Aramadılar. Demek ki değer düşmemiş. Ben de aramadım.

Bir sonraki pazartesi günü tekrar ultrason randevum var. Ne diyorsunuz durumuma?

Düşük değerle de hamilelik oluşup, devam eder mi?

Senin gibi ben varım canım.

11. Gün 30
13. gün 80

Sonrasini bilmiyorum. Ayin 25 inde ultrason var.

Bizim gibi oluo saglikli hamilelik geciren var aslinda.

Kızlar, bugün klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Sevineyim mi? Kendimi daha tutayım temkinli mi olayım? Pazartesi günü ultrason var bakalım.

11. gün 9.75
13.gün 27.65
16.gün 120.10
19. gün 513,90

hala içimde bir korku ama çok şükür değerler orantılı artıyor değil mi kızlar
Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var

11. gün 9.75
13.gün 27.65
16.gün 120.10
19. gün 513,90

hala içimde bir korku ama çok şükür değerler orantılı artıyor değil mi kızlar
Canım, ben çok anlamıyorum, (kelin ilacı olsa başına sürerdi) ama artmış ne güzel. Her seferinde de daha fazla artmış. Bünyeye göre de değişiyormuş sanırım. Bana güzel geliyor. Bizim değerlerimiz sonradan toparlayacak heralde. Diğerlerine yetişicez belki de.

Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var
benim de 18. günüm ve benim de aynen mens olmuşum gibi halsizliğim, bacak, bel ağrım ve karın mızmızlığım var. Şiddetli değil ama. Neden ki? Normal mi? korkuyorum :-(

benim de 18. günüm ve benim de aynen mens olmuşum gibi halsizliğim, bacak, bel ağrım ve karın mızmızlığım var. Şiddetli değil ama. Neden ki? Normal mi? korkuyorum :-(
Valla bende korkuyorum çünkü benim artışımda çok iyi değil zaten bu korkular hiç bitmiyor

Valla bende korkuyorum çünkü benim artışımda çok iyi değil zaten bu korkular hiç bitmiyor
Canım, bir daha baktım senin değerlerine artışın iyi görünüyor. %60 artması iyi diyorlar. Seninki de öyle artmış. Ama ben de aynı mens olmuşum gibi belim melim ağrıyor..
Tekrar kan testi yaptıracak mısın? Doktorun ne dedi?

Doktor az artıyo gibi arada kan ver 1500 olursa kese görmeye gel dedi. Yarın tekrar vercem bakalım kan. Ama bugünkü ağrılardan sonra pek ümidim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…