- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Doktorun ne diyor?10.gün 42
12.gün 94
14.gün 170
16.gün 282 neden böyle az yükseliyor sizce? 2 embriyo transfer edilmişti.
Gayet güzel bence hayırlı olsun8. Gün 45
10. Gün 233
12. Gün 512
Yükseliş iyi değil mi dizce?
Çok iyi hayırlı olsun8. Gün 45
10. Gün 233
12. Gün 512
Yükseliş iyi değil mi dizce?
Kızlar benim değerim çok düşük başladı 11.gün 9.75 13.gün 27.65 16.gün 120 oldu artış güzel ama hala düşük dedi doktorum 2 gün sonra tekrar test yapacağım .böyle bir durumu yaşamış olan var mı acaba
Arkadaşlar, belirsizlik içinde size de yazamadım. Benim test günü değerim 30 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu
Yani
11. Gün 30,
13.gün 80 çıktı
Bugün 17. gün oluyor sanırım. Ultrasonla bakıldı ama bir şey görünmedi. Tekrar kan testi yapıldı. Kötü bir sonuç alırlarsa arayacaklardı. Aramadılar. Demek ki değer düşmemiş. Ben de aramadım.
Bir sonraki pazartesi günü tekrar ultrason randevum var. Ne diyorsunuz durumuma?
Düşük değerle de hamilelik oluşup, devam eder mi?
Bence gayet iyi benim 16.gün daha hala 280'lerdeKızlar, bugün klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Sevineyim mi? Kendimi daha tutayım temkinli mi olayım? Pazartesi günü ultrason var bakalım.
Canım, pozitif düşün, iyi güzel düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum...Bence gayet iyi benim 16.gün daha hala 280'lerde
Hakkımızda hayırlısı hepimizinCanım, pozitif düşün, iyi güzel düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum...
Evet öyle olsun, sonuçta hamilelil değerimiz varHakkımızda hayırlısı hepimizin
Bence artış güzel canım canını sıkma benimde bugün 19.günüm test yaptıricam bugün bakalım inşallah artmıştırKızlar, bugün klinikten aradılar. Değer 617 olmuş. Sevineyim mi? Kendimi daha tutayım temkinli mi olayım? Pazartesi günü ultrason var bakalım.
Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var11. gün 9.75
13.gün 27.65
16.gün 120.10
19. gün 513,90
hala içimde bir korku ama çok şükür değerler orantılı artıyor değil mi kızlar
Canım, ben çok anlamıyorum, (kelin ilacı olsa başına sürerdi) ama artmış ne güzel. Her seferinde de daha fazla artmış. Bünyeye göre de değişiyormuş sanırım. Bana güzel geliyor. Bizim değerlerimiz sonradan toparlayacak heralde. Diğerlerine yetişicez belki de.11. gün 9.75
13.gün 27.65
16.gün 120.10
19. gün 513,90
hala içimde bir korku ama çok şükür değerler orantılı artıyor değil mi kızlar
benim de 18. günüm ve benim de aynen mens olmuşum gibi halsizliğim, bacak, bel ağrım ve karın mızmızlığım var. Şiddetli değil ama. Neden ki? Normal mi? korkuyorum :-(Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var
Valla bende korkuyorum çünkü benim artışımda çok iyi değil zatenbenim de 18. günüm ve benim de aynen mens olmuşum gibi halsizliğim, bacak, bel ağrım ve karın mızmızlığım var. Şiddetli değil ama. Neden ki? Normal mi? korkuyorum :-(
Canım, bir daha baktım senin değerlerine artışın iyi görünüyor. %60 artması iyi diyorlar. Seninki de öyle artmış. Ama ben de aynı mens olmuşum gibi belim melim ağrıyor..Valla bende korkuyorum çünkü benim artışımda çok iyi değil zatenbu korkular hiç bitmiyor
Doktor az artıyo gibi arada kan ver 1500 olursa kese görmeye gel dedi. Yarın tekrar vercem bakalım kan. Ama bugünkü ağrılardan sonra pek ümidim kalmadıCanım, bir daha baktım senin değerlerine artışın iyi görünüyor. %60 artması iyi diyorlar. Seninki de öyle artmış. Ama ben de aynı mens olmuşum gibi belim melim ağrıyor..
Tekrar kan testi yaptıracak mısın? Doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?