Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Doktor az artıyo gibi arada kan ver 1500 olursa kese görmeye gel dedi. Yarın tekrar vercem bakalım kan. Ama bugünkü ağrılardan sonra pek ümidim kalmadı
Neden ki canım? Hamileliklerde arada olabiliyormuş mens ağrıları. Kanaman oldu mu? Rahim kasılmalarıdır, belki rahim kendini hazırlıyordur.

Neden ki canım? Hamileliklerde arada olabiliyormuş mens ağrıları. Kanaman oldu mu? Rahim kasılmalarıdır, belki rahim kendini hazırlıyordur.
Yok şuana kadar hiç olmadı kanamam. Umarım dediğin gibidir sabaha kadar içim içimi yer artık kan sonucu nasıl çıkacak diye

Yok şuana kadar hiç olmadı kanamam. Umarım dediğin gibidir sabaha kadar içim içimi yer artık kan sonucu nasıl çıkacak diye
Güzel çıkacak, endişeleniyoruz biz işte. Ben de senin gibiyim. İşlerimi iptal edesim sadece yatasım geliyor bu ağrıları yüzünden.

Ya, kızlar bu bthgc neye göre artıyor? Bilimsel bir açıklamasını bilen var mı?
Bebeğin gelişimine göre mi? Rahimin kalınlaşmasına göre mi? Nedir bunun arttıran?

Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var
canım kasıklarımda yürüyünce hafif agrım var baska birşeyim yok 13. günümde şiddetli adet olacakmısım gibi olmustum ama bişey olmadı bu tarz agrıların olması normalmiş sanırım inşallah bişey olmaz .

aynen bi kaçgün geriden geliyoruz .bizimkiler tembel sanırım

Kızlar dün akşam bir sancı, bir kramp, sancı ayak tabanlarıma kadar vurdu. Regl olacakkrn oluyo öyle.

Dr u aradım açmadı, bu arada toplam 4 kere aramış oldum, zaten 3 ü sonuç söyledim, nedir yani çok mu arıyorum?

Bir kısmı regl ağrısıymış (olmadım şükür tabiki ama ağrısı oluyor), büyük bir kısmı ve kramplar gazmış. Ayıptır söylemesi ben hayatımda bu kadar hava birikimi yaşamamıştım. Neyse bugün sabahtan beri ağrım yok denecek kadar az, biraz iş yaptım, belim bile çok az ağrıdı.

Şimdi de ağrıya alışmışım, bebiş/ler oradamı acaba diye düşünmeye başladım. Ben kafayı sıyırdım galiba haydi hayırlı uğurlu olsun

Transferin kaçıncı günüydü canım?
Ben de bugün yatıyorum. Karnım ağrıyor, sabah mens olmuşum gibiydim ama şiddetlenmedi. Mensimin ağrı kesici aldktan sonraki hali gibiydi. Ya da başlamadan önceki de diyebilirim. Tuvalette de açık pembe kan geldi tuvalet kağıdına.
2-3 damla da kahverengi lekelenmem oldu.

Ama var ya benim transferin 10. Günü berbat sancılarım olmuştu ve 4 gün kanamam sürmüştü. Bunlara rağmen işte dünkü değerim 617 çıktı ya çok şükür diyorum. Çok şükür. Ve tabii korku içindeyim. Anlarsınız beni..

Benim daha 13. günüm :) Salı günü gidicem kese görmeye kısmetse inşallah :)

M mrtcan yelek hayırlı olsun kızlar, değerleriniz sağlıkla artsın inşallah. Değerler hakkında benim de pek bilgim yok ama,, doktorum adet sancısı gibi karın bel ağrın olabilir bunlar normal endişelenme diye transferden beri hep söylüyor.

Bakalım artık yarın kan sonucundan sonra belli olur heralde gidişat hayırlısı artık hakkımızda

Benimde bugün transferimin 11. Günü yarin tahlil günün ama bugün hem crinone jel ile kahverengi pütür pütür şeyler geldi hemde jelin ustu kan oldu hastaneyi aradım ama hemşire normal olduğunu zaten kan tahlili için yarin geleceğimi onda sonuca gore bakilacagini söyledi tuvalet haricinde kalkmadan yatıyorum ağrım biraz azaldı tekrar da kan gelmedi acaba hamilelik varmıdır 2 tane 3.Gün embriyosu transfer edilmişti

İnşallah pozitiftir canım, yerleşme kanaması olabiliyor bazı arkadaşlarda vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…