Neden ki canım? Hamileliklerde arada olabiliyormuş mens ağrıları. Kanaman oldu mu? Rahim kasılmalarıdır, belki rahim kendini hazırlıyordur.Doktor az artıyo gibi arada kan ver 1500 olursa kese görmeye gel dedi. Yarın tekrar vercem bakalım kan. Ama bugünkü ağrılardan sonra pek ümidim kalmadı
Yok şuana kadar hiç olmadı kanamam. Umarım dediğin gibidir sabaha kadar içim içimi yer artık kan sonucu nasıl çıkacak diyeNeden ki canım? Hamileliklerde arada olabiliyormuş mens ağrıları. Kanaman oldu mu? Rahim kasılmalarıdır, belki rahim kendini hazırlıyordur.
Güzel çıkacak, endişeleniyoruz biz işte. Ben de senin gibiyim. İşlerimi iptal edesim sadece yatasım geliyor bu ağrıları yüzünden.Yok şuana kadar hiç olmadı kanamam. Umarım dediğin gibidir sabaha kadar içim içimi yer artık kan sonucu nasıl çıkacak diye
Çok güzel değil mi ağrın var kanaman yok. Bebecik yer hazırlıyordur kendine belki de :) 9 ay yaşayacak orda. Şöyle bi güzelleştiriyordur belki de.Yok şuana kadar hiç olmadı kanamam. Umarım dediğin gibidir sabaha kadar içim içimi yer artık kan sonucu nasıl çıkacak diye
Keşke şöyle bi uyusak ve uyandığımızda her şey netleşmiş ve güzel olmuş olsaGüzel çıkacak, endişeleniyoruz biz işte. Ben de senin gibiyim. İşlerimi iptal edesim sadece yatasım geliyor bu ağrıları yüzünden.
Annesi gibi huysuzsa sığamamıştır oralaraÇok güzel değil mi ağrın var kanaman yok. Bebecik yer hazırlıyordur kendine belki de :) 9 ay yaşayacak orda. Şöyle bi güzelleştiriyordur belki de.
Aynısını söylüyorum biliyor musun? Aynısını!!!Keşke şöyle bi uyusak ve uyandığımızda her şey netleşmiş ve güzel olmuş olsa
hahaha, huysuz musun sen?Annesi gibi huysuzsa sığamamıştır oralara
hahaha, huysuz musun sen?
Annesi gibi huysuzsa sığamamıştır oralara
canım kasıklarımda yürüyünce hafif agrım var baska birşeyim yok 13. günümde şiddetli adet olacakmısım gibi olmustum ama bişey olmadı bu tarz agrıların olması normalmiş sanırım inşallah bişey olmaz .Bence artış gayet güzel. Peki ağrın falan varmı canım. Benim bugün 18.günüm sabahtan beri çok şiddetli mens ağrısı var
aynen bi kaçgün geriden geliyoruz .bizimkiler tembel sanırımCanım, ben çok anlamıyorum, (kelin ilacı olsa başına sürerdi) ama artmış ne güzel. Her seferinde de daha fazla artmış. Bünyeye göre de değişiyormuş sanırım. Bana güzel geliyor. Bizim değerlerimiz sonradan toparlayacak heralde. Diğerlerine yetişicez belki de.
Transferin kaçıncı günüydü canım?
Ben de bugün yatıyorum. Karnım ağrıyor, sabah mens olmuşum gibiydim ama şiddetlenmedi. Mensimin ağrı kesici aldktan sonraki hali gibiydi. Ya da başlamadan önceki de diyebilirim. Tuvalette de açık pembe kan geldi tuvalet kağıdına.
2-3 damla da kahverengi lekelenmem oldu.
Ama var ya benim transferin 10. Günü berbat sancılarım olmuştu ve 4 gün kanamam sürmüştü. Bunlara rağmen işte dünkü değerim 617 çıktı ya çok şükür diyorum. Çok şükür. Ve tabii korku içindeyim. Anlarsınız beni..
Bakalım artık yarın kan sonucundan sonra belli olur heralde gidişat
Transferin kaçıncı günüydü canım?
Ben de bugün yatıyorum. Karnım ağrıyor, sabah mens olmuşum gibiydim ama şiddetlenmedi. Mensimin ağrı kesici aldktan sonraki hali gibiydi. Ya da başlamadan önceki de diyebilirim. Tuvalette de açık pembe kan geldi tuvalet kağıdına.
2-3 damla da kahverengi lekelenmem oldu.
Ama var ya benim transferin 10. Günü berbat sancılarım olmuştu ve 4 gün kanamam sürmüştü. Bunlara rağmen işte dünkü değerim 617 çıktı ya çok şükür diyorum. Çok şükür. Ve tabii korku içindeyim. Anlarsınız beni..
İnşallah pozitiftir canım, yerleşme kanaması olabiliyor bazı arkadaşlarda vardı.Benimde bugün transferimin 11. Günü yarin tahlil günün ama bugün hem crinone jel ile kahverengi pütür pütür şeyler geldi hemde jelin ustu kan oldu hastaneyi aradım ama hemşire normal olduğunu zaten kan tahlili için yarin geleceğimi onda sonuca gore bakilacagini söyledi tuvalet haricinde kalkmadan yatıyorum ağrım biraz azaldı tekrar da kan gelmedi acaba hamilelik varmıdır 2 tane 3.Gün embriyosu transfer edilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?