Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bilemiyorum ki canım, olabilir. Ama kan gelmesi kötü bir şey değilmiş bunu anlıyorum. Ben çok kötüydüm. Artık kan görmek istemiyorum mesela. O kadar korktum ki zor günler geçirdim ah, daha da bitmedi.

Bilemiyorum ki canım, olabilir. Ama kan gelmesi kötü bir şey değilmiş bunu anlıyorum. Ben çok kötüydüm. Artık kan görmek istemiyorum mesela. O kadar korktum ki zor günler geçirdim ah, daha da bitmedi.

Belirsiz bu şekilde beklemek çok zormus kan gelince zaten çok ağladım bugün olma di diye ,hepimizinde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur inşallah

İnşallah bende yarin hayırlı güzel haberler veririm ,senin şimdi ne kadarlik ne gibi süreclerden geçtin
hala bekleme sürecindeyim aslında.
Kan testi yaptırdım transferin 18. günündeyim. Ultrasonu bekliyorum.
11 gün 30
13 gün 80
17. gün 617
Değerlerim de bunlar. Düşük aslında. O yüzden hala güzel haberi duymayı bekliyorum.

Slm kızlar yeni gördüm bu siteyi birsey soracam bende tüp bebek yaptım 11 deyerim 38.34 çıktı böyle değeri olup yükselen varmı deyerim biraz korkutuyor

Slm kızlar yeni gördüm bu siteyi birsey soracam bende tüp bebek yaptım 11 deyerim 38.34 çıktı böyle değeri olup yükselen varmı deyerim biraz korkutuyor
Ben varım canım 11.günü değerim 9.75 13.gün 27.65 16. gün 120 ve bugün 19.gün 513 salı günü ultrasyonum var inşallah güzel haberler alırız .sizinde değerini kat kat yükselir inşallah stres yapmayın

Amin işallah canım gözün aydın işallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin benimde yarın çok sitresliyim işallah güzel haberler alırız isalah

Arkadaslar merhaba bugün transferimin 12. Günüydü ve testde b-hcg 20 çıktı. Doktor çok düşük ihtimal dedi. Cuma günü tekrar yaptırıcam test. Sizce olma ihtimali varmı. Çok korkuyorum ve moralim çok çok bozuk.

Bozma moralini arkadaşım, belki tutunmaya çalışıyordur bebeğin. İnşallah Cuma’ya katlanmış değerler alırsın

Hayatımda olan koca bir 0,bugün transferimin 12.günüydü doktor kontrolüne gittim ve hamile değilim benim tüp bebek maceram burda bitti inşallah sizler hayırlı sonuçlar alirsiniz

Slm kızlar acil cvp bugün ağrıda iki ayrı yerde yaptım ilki 10.1 çıktı ikincisi 9.38 çıktı ağrıda yapan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…