- 12 Haziran 2018
- 13
- 13
- 3
- 39
İnşallah pozitiftir canım, yerleşme kanaması olabiliyor bazı arkadaşlarda vardı.
Bilemiyorum ki canım, olabilir. Ama kan gelmesi kötü bir şey değilmiş bunu anlıyorum. Ben çok kötüydüm. Artık kan görmek istemiyorum mesela. O kadar korktum kiBenimde bugün transferimin 11. Günü yarin tahlil günün ama bugün hem crinone jel ile kahverengi pütür pütür şeyler geldi hemde jelin ustu kan oldu hastaneyi aradım ama hemşire normal olduğunu zaten kan tahlili için yarin geleceğimi onda sonuca gore bakilacagini söyledi tuvalet haricinde kalkmadan yatıyorum ağrım biraz azaldı tekrar da kan gelmedi acaba hamilelik varmıdır 2 tane 3.Gün embriyosu transfer edilmişti
Tekrar mı kan vereceksin canım?Bakalım artık yarın kan sonucundan sonra belli olur heralde gidişathayırlısı artık hakkımızda
Mecburen artış hala 2 kat ve üzeri değil ya oyüzden yarın tekrar vercemTekrar mı kan vereceksin canım?
Bilemiyorum ki canım, olabilir. Ama kan gelmesi kötü bir şey değilmiş bunu anlıyorum. Ben çok kötüydüm. Artık kan görmek istemiyorum mesela. O kadar korktum kizor günler geçirdim ah, daha da bitmedi.
Ne zaman?Mecburen artış hala 2 kat ve üzeri değil ya oyüzden yarın tekrar vercem
Yok hiç takma o kanı... benim de gelmişti.Belirsiz bu şekilde beklemek çok zormus kan gelince zaten çok ağladım bugün olma di diye ,hepimizinde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur inşallah
Yarın sabahNe zaman?
Yok hiç takma o kanı... benim de gelmişti.
hala bekleme sürecindeyim aslında.İnşallah bende yarin hayırlı güzel haberler veririm ,senin şimdi ne kadarlik ne gibi süreclerden geçtin
Hadi bol şanslar canım sana :)Yarın sabah
Teşekkürler canım :)Hadi bol şanslar canım sana :)
Ben varım canım 11.günü değerim 9.75 13.gün 27.65 16. gün 120 ve bugün 19.gün 513 salı günü ultrasyonum var inşallah güzel haberler alırız .sizinde değerini kat kat yükselir inşallah stres yapmayınSlm kızlar yeni gördüm bu siteyi birsey soracam bende tüp bebek yaptım 11 deyerim 38.34 çıktı böyle değeri olup yükselen varmı deyerim biraz korkutuyor
Amin işallah canım gözün aydın işallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin benimde yarın çok sitresliyim işallah güzel haberler alırız isalahBen varım canım 11.günü değerim 9.75 13.gün 27.65 16. gün 120 ve bugün 19.gün 513 salı günü ultrasyonum var inşallah güzel haberler alırız .sizinde değerini kat kat yükselir inşallah stres yapmayın
Bozma moralini arkadaşım, belki tutunmaya çalışıyordur bebeğin. İnşallah Cuma’ya katlanmış değerler alırsınArkadaslar merhaba bugün transferimin 12. Günüydü ve testde b-hcg 20 çıktı. Doktor çok düşük ihtimal dedi. Cuma günü tekrar yaptırıcam test. Sizce olma ihtimali varmı. Çok korkuyorum ve moralim çok çok bozuk.
İnşallah canım Allah razı olsun stres yapma inşallah değerin kat kat katlanirAmin işallah canım gözün aydın işallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin benimde yarın çok sitresliyim işallah güzel haberler alırız isalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?