- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
Naptın arkadaşım, değerin güzelce artmıştır inşallahYarın sabah
Canım 555 çıktı bakalım cuma tekrar vercemNaptın arkadaşım, değerin güzelce artmıştır inşallah
Doktor ne diyor canım, inşallah sağlıkla devam eder bebişin annesini hiç bırakmaz. Dua ediyorumCanım 555 çıktı bakalım cuma tekrar vercem
Canım senin değerin düştü mü ilk sonuca göre. Doktorunla konuştun mu nedir durumun,Slm kızlar acil cvp bugün ağrıda iki ayrı yerde yaptım ilki 10.1 çıktı ikincisi 9.38 çıktı ağrıda yapan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim
Dış gebelik olabilir dedi değerler yavaş arttığı içinDoktor ne diyor canım, inşallah sağlıkla devam eder bebişin annesini hiç bırakmaz. Dua ediyorum
Herşeyin başı sağlık canım, sen içini ferah tut yine de stres yapmamaya çalış.Dış gebelik olabilir dedi değerler yavaş arttığı içinbakalım yarın yine vercem kan
Neden moralin sıfır anlamadım canım. Maşallah güzel artmış, 3 kat diye bir kaide Yok ki. %60 artışa bile normal diyorlar.Kızlar benimde 5.gün transferi
10.gün değerim 288.5
12.gün 630.7
14. gün 1019
Dr hala geri dönüş yapmadı ikinci değerim iyiydi fakat 3.test sonucum tam üç katı yükselmemiş çok moralim bozuk başka bir dr 2. Testten sonra tekrarlamıyoruz demiş değerler iyi demiş eşime ama benim moralim sıfıra düştü
Yanlış yazmışım canım 3 kat değil 2 kat artış yazacaktımNeden moralin sıfır anlamadım canım. Maşallah güzel artmış, 3 kat diye bir kaide Yok ki. %60 artışa bile normal diyorlar.
değerlerin çok güzel artmış maşallah sakın moralini bozma canım 2 kat diye bişi yok %60 artsa sağlıklı bir artış oluyor üzme bebeğiniKızlar benimde 5.gün transferi
10.gün değerim 288.5
12.gün 630.7
14. gün 1019
Dr hala geri dönüş yapmadı ikinci değerim iyiydi fakat 3.test sonucum tam üç katı yükselmemiş çok moralim bozuk başka bir dr 2. Testten sonra tekrarlamıyoruz demiş değerler iyi demiş eşime ama benim moralim sıfıra düştü
Gerçekten mi canım yaa inan nasıl üzüldüm görünce tam katlanmamış sağlıksız olabilir diye inan artık halim kalmadı üzülmeye kaç yıldır upraşıyorum Allah yardım etsndeğerlerin çok güzel artmış maşallah sakın moralini bozma canım 2 kat diye bişi yok %60 artsa sağlıklı bir artış oluyor üzme bebeğini
sonu güzel olsun inşallah canım benim üzülme sakın baş düşman sıkıntı stres hep olumlu düşünmek lazım ben hobi buldum kendime oyalanıyorum mesela evde iş yerinde giriyorum sadece kk ya o da sizleri merak ediyorum sen de kendine oyalanacak hoşuna gidecek bir hobi edinebilirsinGerçekten mi canım yaa inan nasıl üzüldüm görünce tam katlanmamış sağlıksız olabilir diye inan artık halim kalmadı üzülmeye kaç yıldır upraşıyorum Allah yardım etsn
Haklısın canım diğer türlü insan daha çok takıyor büyütüyor zaman da geçmiyor kafa dağıtacak birşeylerle oyalanmam lazım çok teşekkür ederim sana dasonu güzel olsun inşallah canım benim üzülme sakın baş düşman sıkıntı stres hep olumlu düşünmek lazım ben hobi buldum kendime oyalanıyorum mesela evde iş yerinde giriyorum sadece kk ya o da sizleri merak ediyorum sen de kendine oyalanacak hoşuna gidecek bir hobi edinebilirsin
Hiç moralini bozma sen canım benim... Doktor sadece bir ihtimalden bahsetmiş. Kesin var dememiş. O ihtimal her erken hamilelikte var. Keseyi göremedikten sonra.Dış gebelik olabilir dedi değerler yavaş arttığı içinbakalım yarın yine vercem kan
Senin neyin var canım hayırdırHiç moralini bozma sen canım benim... Doktor sadece bir ihtimalden bahsetmiş. Kesin var dememiş. O ihtimal her erken hamilelikte var. Keseyi göremedikten sonra.
Çook zor biliyorum takılma, düşüme demek. Ben de senin gibiyim. Şu 3 gündür ne çektiğimi ben bilirim.
Amaaaa her iyi ihtimale tutunmak zorundayız. Bardağın hep dolu tarafını görmek zorundayız ki rahimimiz huzurlu bir yuva olsun. Bizim işimiz böyle.. sabır canım sabır..
Senin neyin var canım hayırdır
Keseyi görmüşmüydün sen canımAy ben kötü oldum kızlar ya, ateşim var, bacaklarım sanki grip olmuşum gibi ağrıyor. Uykum var ama uyudukça başım ağrıyor.
Kasık , karın ağrılarım azaldı sanki ama vücudumda damarlar belirginleşti. Hele üst bacaklarımdaki damarlar net görünüyor. Uyuycam heralde böyle olmıycak. Aslında kuaföre gidicektim ama gidemiycem.
Hayra alamettir umarım arkadaşlar.
Transferin 20. Günü bu arada.
Görmedim canım..Keseyi görmüşmüydün sen canım
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımGörmedim canım..
Benim değerler de
11.gün 30
13.gün 80
17gün 617 çıkmıştı.
Pazartesi günü ultrason randevumuz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?