Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar benimde 5.gün transferi
10.gün değerim 288.5
12.gün 630.7
14. gün 1019
Dr hala geri dönüş yapmadı ikinci değerim iyiydi fakat 3.test sonucum tam üç katı yükselmemiş çok moralim bozuk başka bir dr 2. Testten sonra tekrarlamıyoruz demiş değerler iyi demiş eşime ama benim moralim sıfıra düştü

Neden moralin sıfır anlamadım canım. Maşallah güzel artmış, 3 kat diye bir kaide Yok ki. %60 artışa bile normal diyorlar.

değerlerin çok güzel artmış maşallah sakın moralini bozma canım 2 kat diye bişi yok %60 artsa sağlıklı bir artış oluyor üzme bebeğini

değerlerin çok güzel artmış maşallah sakın moralini bozma canım 2 kat diye bişi yok %60 artsa sağlıklı bir artış oluyor üzme bebeğini
Gerçekten mi canım yaa inan nasıl üzüldüm görünce tam katlanmamış sağlıksız olabilir diye inan artık halim kalmadı üzülmeye kaç yıldır upraşıyorum Allah yardım etsn

Gerçekten mi canım yaa inan nasıl üzüldüm görünce tam katlanmamış sağlıksız olabilir diye inan artık halim kalmadı üzülmeye kaç yıldır upraşıyorum Allah yardım etsn
sonu güzel olsun inşallah canım benim üzülme sakın baş düşman sıkıntı stres hep olumlu düşünmek lazım ben hobi buldum kendime oyalanıyorum mesela evde iş yerinde giriyorum sadece kk ya o da sizleri merak ediyorum sen de kendine oyalanacak hoşuna gidecek bir hobi edinebilirsin

Haklısın canım diğer türlü insan daha çok takıyor büyütüyor zaman da geçmiyor kafa dağıtacak birşeylerle oyalanmam lazım çok teşekkür ederim sana da

kızlar selam 5. gün embriyosunu en erken kan testinde ne zaman öğrendiniz?

bugün 4. günüm çok bulantım var belirtiye yormak için çok erken ama

Dış gebelik olabilir dedi değerler yavaş arttığı için bakalım yarın yine vercem kan
Hiç moralini bozma sen canım benim... Doktor sadece bir ihtimalden bahsetmiş. Kesin var dememiş. O ihtimal her erken hamilelikte var. Keseyi göremedikten sonra.
Çook zor biliyorum takılma, düşüme demek. Ben de senin gibiyim. Şu 3 gündür ne çektiğimi ben bilirim.

Amaaaa her iyi ihtimale tutunmak zorundayız. Bardağın hep dolu tarafını görmek zorundayız ki rahimimiz huzurlu bir yuva olsun. Bizim işimiz böyle.. sabır canım sabır..

Senin neyin var canım hayırdır

Senin neyin var canım hayırdır

Ay ben kötü oldum kızlar ya, ateşim var, bacaklarım sanki grip olmuşum gibi ağrıyor. Uykum var ama uyudukça başım ağrıyor.
Kasık , karın ağrılarım azaldı sanki ama vücudumda damarlar belirginleşti. Hele üst bacaklarımdaki damarlar net görünüyor. Uyuycam heralde böyle olmıycak. Aslında kuaföre gidicektim ama gidemiycem.

Hayra alamettir umarım arkadaşlar.
Transferin 20. Günü bu arada.

Keseyi görmüşmüydün sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…