İnşallah, 3 gündür yatıyorum. Bilmiyorum başkan bir hastalığım mı var üşüttüm mü nedir. Yoksa bebiş etkileri mi. Kötü düşünmemeğe çalışıyorum canım.Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım
Dr yapma dedi iste telas olmasin diye..kızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
22. gün 1593 22. günde artış sanki diğer günlere göre az olmuş çok moralim bozuldu salı günü ultarasyonum var(
inşallah cok sagol canım destegin için ama cok endişelendim Allah hayırlısını versinDr yapma dedi iste telas olmasin diye..
Canim 2 ye katlama suresi deger yukseldikce artiyo..3 gunde 2 ye katliyo mesela..belli bir degerden sonra 4 gunde 2 kati oluyo...yani bosuna stres yapma..insallah sorunsuz gorursun bebegini
Olur inşallah canım, sen stres yapma.Ay hadi inşallah herkesin bebeği tutar.. benimde 14. Günüm değer 40 çıktı
12.günde değer 20 çıkmıştı. Bu demekki pazartesi tekrar kan vercem.. iğnelere devam dedi dr. Bu şekilde olup da bebeği olanlar varmı..
Bizi haberdar et canım, inşllah güzel sonuçlar alırsınkızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
22. gün 1593 22. günde artış sanki diğer günlere göre az olmuş çok moralim bozuldu salı günü ultarasyonum var(
kızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
evet ilk hamileliğim canım ne bileyim 22. gün degerim diğer degerlere göre az yükseldigi için panik yaptım cok inşallah bir sorun yoktur :SAyy moral bozulacak ne var bunda.gayet guzel degerler masallah.ilk hamileliginiz mi
Canım moralini bozma sen hiiç :) ne güzel 1500 lere gelmiş değerin mis gibi... şükür et... salı günü kesen görünür bu gidişle :)kızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
Bakevet ilk hamileliğim canım ne bileyim 22. gün degerim diğer degerlere göre az yükseldigi için panik yaptım cok inşallah bir sorun yoktur :S
Pazartesi günü inşallah değerin daha da artmış olur.. benim de az başladı değerim zamanla yükseldi. Hala tam istediğim gibi değil ama bekliyorum. Sonuçta bebeklerimiz içimizde hala gimemişler. Bak seninki de 2 kat artmış. Bu güzel olan şey... güzel olanı düşünerek yolumuza devam edicez.Ay hadi inşallah herkesin bebeği tutar.. benimde 14. Günüm değer 40 çıktı
12.günde değer 20 çıkmıştı. Bu demekki pazartesi tekrar kan vercem.. iğnelere devam dedi dr. Bu şekilde olup da bebeği olanlar varmı..
ben bu gidişle paazartesi bi test daha yaparım valla delik deşik oldum :)çok şükür elhamdulillah bu duyguyu tatmak bile süper bi duygu canımCanım moralini bozma sen hiiç :) ne güzel 1500 lere gelmiş değerin mis gibi... şükür et... salı günü kesen görünür bu gidişle :)
Bence normal çıkmış canım 3 gün de yatırmışsın 3 kat yükselmişkızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
canım 13.16.19 günlerde 4 kat yükselmiş 22 günde 3 kat yükselmiş.değerim düşük başladıgı için endişeleniyorum .Bence normal çıkmış canım 3 gün de yatırmışsın 3 kat yükselmiş
Bence de :) ben de meraklanıyorum canım.ben bu gidişle paazartesi bi test daha yaparım valla delik deşik oldum :)çok şükür elhamdulillah bu duyguyu tatmak bile süper bi duygu canım
Canim cok tesekkur ederim .içimi rahatlattı bu şimdi. Sabahtan beri gezmedigim forum yook eşimide strese soktum 7. Tüp denemem hiç pozitif görmedim .şimdi bu duyguyu tadınca tekrardan herseye yeni baştan başlamak beni korkutuyor
Haklisin canim..icini ferah tut.guzel olur umarim her seyCanim cok tesekkur ederim .içimi rahatlattı bu şimdi. Sabahtan beri gezmedigim forum yook eşimide strese soktum 7. Tüp denemem hiç pozitif görmedim .şimdi bu duyguyu tadınca tekrardan herseye yeni baştan başlamak beni korkutuyor
İnşallah bu sefer tutar. İnşaallahCanim cok tesekkur ederim .içimi rahatlattı bu şimdi. Sabahtan beri gezmedigim forum yook eşimide strese soktum 7. Tüp denemem hiç pozitif görmedim .şimdi bu duyguyu tadınca tekrardan herseye yeni baştan başlamak beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?