Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kızlar korkuyorum doktor kan testi yapma dememesine ragmen bugun dayanamayıp yine yaptım
11. gün 9.75
13. gün 27.65
16. gün 120
19. gün 513
22. gün 1593 22. günde artış sanki diğer günlere göre az olmuş çok moralim bozuldu salı günü ultarasyonum var (

Dr yapma dedi iste telas olmasin diye..
Canim 2 ye katlama suresi deger yukseldikce artiyo..3 gunde 2 ye katliyo mesela..belli bir degerden sonra 4 gunde 2 kati oluyo...yani bosuna stres yapma..insallah sorunsuz gorursun bebegini

Ay hadi inşallah herkesin bebeği tutar.. benimde 14. Günüm değer 40 çıktı
12.günde değer 20 çıkmıştı. Bu demekki pazartesi tekrar kan vercem.. iğnelere devam dedi dr. Bu şekilde olup da bebeği olanlar varmı..

Dr yapma dedi iste telas olmasin diye..
Canim 2 ye katlama suresi deger yukseldikce artiyo..3 gunde 2 ye katliyo mesela..belli bir degerden sonra 4 gunde 2 kati oluyo...yani bosuna stres yapma..insallah sorunsuz gorursun bebegini
inşallah cok sagol canım destegin için ama cok endişelendim Allah hayırlısını versin

Bizi haberdar et canım, inşllah güzel sonuçlar alırsın

Ayy moral bozulacak ne var bunda.gayet guzel degerler masallah.ilk hamileliginiz mi

Canım moralini bozma sen hiiç :) ne güzel 1500 lere gelmiş değerin mis gibi... şükür et... salı günü kesen görünür bu gidişle :)

Pazartesi günü inşallah değerin daha da artmış olur.. benim de az başladı değerim zamanla yükseldi. Hala tam istediğim gibi değil ama bekliyorum. Sonuçta bebeklerimiz içimizde hala gimemişler. Bak seninki de 2 kat artmış. Bu güzel olan şey... güzel olanı düşünerek yolumuza devam edicez.

Bence normal çıkmış canım 3 gün de yatırmışsın 3 kat yükselmiş

Haklisin canim..icini ferah tut.guzel olur umarim her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…