Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba kızlar tüp bebek 5.denememde 2 tane blast transfer oldu.
Transferin 10.günü bhcg 288
2 gün arayla
630
1019
1990
Sizce değerler nasıl. Konu açtım saolsun arkadaşlar destek oldu normal olduğu konusunda yorumlar. Ama benim ilk deneyimim ve düzenli artış olmadı gibi geldi üçüncüde %61 artış en son testte de %95 artış var ama nedense 2 ye katlanmadı 3. ve 4. testte

canım bende de aynı durum var en iyisi kafaya takmamak kişiye göre değişiyor çünkü değerlerimiz yükselmiş ona bakalım olumlu düşünelim ne zaman ultrasyonun

canım bende de aynı durum var en iyisi kafaya takmamak kişiye göre değişiyor çünkü değerlerimiz yükselmiş ona bakalım olumlu düşünelim ne zaman ultrasyonun
Saol canım benim Allah yardımcımız olsun inşallah ne zormuş zaten zar zor oldu onda da bir oh be diyemedim. 10 gün sonra gel dedi dr kalp atışı içğn

Kızlar 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi. 9.gün bhcg değerim 318 , 11.gün 684 , 13.gün 1771 . Sizce nasıl? Dr ikize benziyor dedi bu verilerden anlaşılır mı? Kese için randevumuz önümüzdeki hafta çok merak ediyorum fikirlerinizi almak istedim?

Benimde 10.gün 345
12 750
14 1425 ti sonuç ikiz seninki de öyle gibi

Benimde 10.gün 345
12 750
14 1425 ti sonuç ikiz seninki de öyle gibi
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bebislerini. Cinsiyetleri belli oldu mu? Ben de çok istiyorum inş. Sağlıklı ikiz dogurmak nasip olur bana da

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bebislerini. Cinsiyetleri belli oldu mu? Ben de çok istiyorum inş. Sağlıklı ikiz dogurmak nasip olur bana da
Ikisi de erkek canım 2 dr baktı 3.ye baktırmak istiyorum alışveriş için inşallah rabbim gönlüne göre verir ilk bi kaç hafta şok olmuştum şimdi iyiki ikiz diyorum rabbime şükürler olsun bide benimkiler ayrılmıyorlar biri sol on duvarda biri sol arka duvarda

Oyyy ne tatlı. Baktır tabi yanılma payı olabiliyormuş büyüdükçe daha net görünür. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz erkek kız önemli değil inan.

A
Oyyy ne tatlı. Baktır tabi yanılma payı olabiliyormuş büyüdükçe daha net görünür. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz erkek kız önemli değil inan.
Amin canım aynen hiç yoktu birden iki olacak çok şükür rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder insallah

Dimi nasip kısmet işte. Allah kimseye aratmasın zor. Sen şu an iğne kullanıyor musun canım?
Yok canım protestan kapsül 10.haftada bıraktım estrofem aspirin folik asit kullandım 3ay bıraktım simdi aspirinle renegesis diye vitamin kulaniyorum

Yok canım protestan kapsül 10.haftada bıraktım estrofem aspirin folik asit kullandım 3ay bıraktım simdi aspirinle renegesis diye vitamin kulaniyorum
Ya ne güzel canım mas. Ben şu an her akşam bir hibor bir leucositim iğne yapıyorum gün aşırı kalçadan progestan vuruluyorum. Hepsi çok acılı. Her yerim mosmor. Günde 3 progestan fitil. Ne kadar sürecek bilmiyorum Dr devam diyor sadece. Bebis yada bebisler için dayanıyorum tabii ki şükür halime. Ama ya doğuma kadar sürerse

Benim ilk denememdi canım neden o kadar kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…