Amin canım inş pıhtılaşma çıkmadı çok şükür ama bana epeydir detaylı testler yapılıyor ismini bilmediğim bi testten sonra coraspin başlattı sonra hibor. Degerlerimin hepsi normal cikti cok şükür ama tüp bebek hastalarinin değer referansları farklıdır diyor benim Dr. Kendisi çok tavsiye edilen bir Prof. Öyle başladık. Yaşım 37 temkinli hareket ediyor sanırım. Birçok tanıdığım bu iğneleri doğuma kadar kullandı. Hibor kanı sulandirip rahme daha akışkan gitmesini sağlayarak düşük tehlikesini önlüyor. Leucositim rahim dokularını yenileyip saglamlastiriyomus. Progestani zaten biliyosun çok ama çok önemli. Normal gebeliklerde de düşük riski olmasın diye en az 3 ay veriyorlar iğne enetkilisiymis. Bizim Prof rutin olarak tüm tedavi hastalarına uyguluyor bunları. Ama süreleri bilmiyorum işteKan da pıhtılaşma var sanirim ondan kullaniyosundur en yakın zamanda biter inşaallah canım be zaman gideceksin doktora
Temkinli ilerliyor demekki canım tek bişey olmasında sayılı gün çabuk geçer canım allah verir sabrını bencede iyi yapiyo da acılı bi durum daha sağlık kavuşursunuz insalllahAmin canım inş pıhtılaşma çıkmadı çok şükür ama bana epeydir detaylı testler yapılıyor ismini bilmediğim bi testten sonra coraspin başlattı sonra hibor. Degerlerimin hepsi normal cikti cok şükür ama tüp bebek hastalarinin değer referansları farklıdır diyor benim Dr. Kendisi çok tavsiye edilen bir Prof. Öyle başladık. Yaşım 37 temkinli hareket ediyor sanırım. Birçok tanıdığım bu iğneleri doğuma kadar kullandı. Hibor kanı sulandirip rahme daha akışkan gitmesini sağlayarak düşük tehlikesini önlüyor. Leucositim rahim dokularını yenileyip saglamlastiriyomus. Progestani zaten biliyosun çok ama çok önemli. Normal gebeliklerde de düşük riski olmasın diye en az 3 ay veriyorlar iğne enetkilisiymis. Bizim Prof rutin olarak tüm tedavi hastalarına uyguluyor bunları. Ama süreleri bilmiyorum işteHakkımızda hayırlısı inş
Kısmetse haftaya çarşamba usg bakıcaz canim
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inş. Herşey yolunda ilerler de inş iğnelere gerek kalmadı bırak der diye dua ediyorum. Ama lazımsa dişimi sıkıcam başka çare yok. Bugüne kadar da az acılar çekmedik tedavi yolunda. Kadın olmak kolay değil canım. Allah kimsenin kucağını boş birakmasinTemkinli ilerliyor demekki canım tek bişey olmasında sayılı gün çabuk geçer canım allah verir sabrını bencede iyi yapiyo da acılı bi durum daha sağlık kavuşursunuz insalllah
Amin canım allahım güzel günlerini gosterir hepimize insallahAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inş. Herşey yolunda ilerler de inş iğnelere gerek kalmadı bırak der diye dua ediyorum. Ama lazımsa dişimi sıkıcam başka çare yok. Bugüne kadar da az acılar çekmedik tedavi yolunda. Kadın olmak kolay değil canım. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Geçmiş olsun arkadaşım. Progestan iğne filan kullanıyor musun? Bir acile git istersen iğne verebilirler kanamanın miktarına göre. Lekelenme için normal diyorlar ama kanamanın rengine ve miktarına göre doktor görse iyi olur.Kızlar çok şükür 2 kese gördük Dr cmt tekrar gel dedi ama bugün kanama başladıçok korkuyorum uzandım Dr da müsait değil ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin hastaneye gitsem mi dersiniz?
Gözün aydın arkadaşım, Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı günde gördün keseyi, vajinal mi baktılarKızlar çok şükür keseyi gördüm sıra 15 gün sonra kalp atışlarında Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. Değeriniz düşük başladı diye üzülmeyin hersey nasip ...
Gün aşırı progestan iğne oluyorum günde 3 kez de progestan hap fitil seklinde kullanıyorum. Dr um yurtdisina çıkmış galiba ulaşamadımGeçmiş olsun arkadaşım. Progestan iğne filan kullanıyor musun? Bir acile git istersen iğne verebilirler kanamanın miktarına göre. Lekelenme için normal diyorlar ama kanamanın rengine ve miktarına göre doktor görse iyi olur.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde kanamam olmuştu Dr proluton iğne yaptırtmışti hamileligim boyunca bu igne yapildi bana bir şekilde Dr ulasmalisin bilgi vermelisinKızlar çok şükür 2 kese gördük Dr cmt tekrar gel dedi ama bugün kanama başladıçok korkuyorum uzandım Dr da müsait değil ne yapacağımı şaşırdım ne olur bi akıl verin hastaneye gitsem mi dersiniz?
Sağol canım Dr uçakta filan herhalde ulaşamıyorum. Bana da gün aşırı progestan iğne yapılıyor günde 3 tane de hap olarak kullanıyorum. Bir de hibor kan sulandırıcı iğne yapıyoruz. Acile gidicez sanirimMerhaba öncelikle hayırlı olsun benimde kanamam olmuştu Dr proluton iğne yaptırtmışti hamileligim boyunca bu igne yapildi bana bir şekilde Dr ulasmalisin bilgi vermelisin
Progestan farklı bir iğne proluton farklı igne bekleme lütfen acile git kanama bazı durumlarda düşük belirtisi olabiliyorSağol canım Dr uçakta filan herhalde ulaşamıyorum. Bana da gün aşırı progestan iğne yapılıyor günde 3 tane de hap olarak kullanıyorum. Bir de hibor kan sulandırıcı iğne yapıyoruz. Acile gidicez sanirim
Acile gittik cnm tekrar keselere baktılar bugün progestan iğne yapıldığı için tekrar vermediler. Yat dinlen su iç dedi. Dr um da şükür donebildi. Sabah bi görünücem keyfim kaçtı birazProgestan farklı bir iğne proluton farklı igne bekleme lütfen acile git kanama bazı durumlarda düşük belirtisi olabiliyor
Nasıl oldun, bende de bu sabah kanama başladı. Doktor ameliyattaymış, başka bir doktora gidiyorum şimdi. İnşallah bebekler duruyordur.Acile gittik cnm tekrar keselere baktılar bugün progestan iğne yapıldığı için tekrar vermediler. Yat dinlen su iç dedi. Dr um da şükür donebildi. Sabah bi görünücem keyfim kaçtı biraz
Geçmiş olsun canım yoğunluğu rengi nasıl? Benim Dr da y.disinda asistanina gidicem şimdi. Benimki kahverengi lekeleme şeklinde bugün. İnşallah bebeklerimiz bizimledir Allah yardımcımız olsunNasıl oldun, bende de bu sabah kanama başladı. Doktor ameliyattaymış, başka bir doktora gidiyorum şimdi. İnşallah bebekler duruyordur.
Ben muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.Geçmiş olsun canım yoğunluğu rengi nasıl? Benim Dr da y.disinda asistanina gidicem şimdi. Benimki kahverengi lekeleme şeklinde bugün. İnşallah bebeklerimiz bizimledir Allah yardımcımız olsunikiz bebeklerde kanama normalmis
Kuzum ben ikiz gebelik geçirdiğim için sana mutlaka gorunmelisin dedim bildiğin regli kanaması gibi geldi bende kahverengi akintida geldi Dr um hamileliğinin sonuna kadar istirahat ve haftada 1 defa proluton igne dedi en ufak bir şeyde Dr ya da hastane gorunmelisin ikiz gebelik tek gebeliğe göre daha riskli Allah tamamını erdirsin inşallah yavrularına hayırlısı ile sağlığıyla kavuşursunAcile gittik cnm tekrar keselere baktılar bugün progestan iğne yapıldığı için tekrar vermediler. Yat dinlen su iç dedi. Dr um da şükür donebildi. Sabah bi görünücem keyfim kaçtı biraz
Allah razı olsun canım benim. Sen de sağlıkla almisdindir inş ikizlerini kucağına? Allah ömürler versin darısı başıma inş. Bugün Dr un yardımcısına gittim proluton iğne yazdı yaptırdım yatıyorum. Bebislerin kesesi görünüyor çok şükür cmt kalp atislarini duyarız inş. Kahverengi lekelenme devam ediyor birazcik da regl sancısı varKuzum ben ikiz gebelik geçirdiğim için sana mutlaka gorunmelisin dedim bildiğin regli kanaması gibi geldi bende kahverengi akintida geldi Dr um hamileliğinin sonuna kadar istirahat ve haftada 1 defa proluton igne dedi en ufak bir şeyde Dr ya da hastane gorunmelisin ikiz gebelik tek gebeliğe göre daha riskli Allah tamamını erdirsin inşallah yavrularına hayırlısı ile sağlığıyla kavuşursun
Amin inş. Geçmiş olsun canım yat kalkma. Sana bakacak biri var mı? Benim bugun kahverengi lekelenme var dr iğne yazdi yaptırdım ben de yatıyorumBen muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.
Ağrılar normal henüz yeni başlıyor ben 31.haftada doğum yaptım 24 gün kuvozde kaldirlar şükürler olsun iyiyiz evdeyiz ikiside kız beyaz renkli iç çamaşırı yada günlük ped kullan kanama yada kahverengi akıntı olursa hemen anlarsın mutlaka takip et vücudunu tanı ağrılarin olursa ara sor Dr yardımcı olacaktır erken doğum riski olduğu için 7 ay boyunca kullandığım ilaçların haddi hesabı yok çok dikkatli olmalısın ilaç kullandığım halde erken doğum yaptimAllah razı olsun canım benim. Sen de sağlıkla almisdindir inş ikizlerini kucağına? Allah ömürler versin darısı başıma inş. Bugün Dr un yardımcısına gittim proluton iğne yazdı yaptırdım yatıyorum. Bebislerin kesesi görünüyor çok şükür cmt kalp atislarini duyarız inş. Kahverengi lekelenme devam ediyor birazcik da regl sancısı varnormal mi? Ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?