Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Gözün aydın canım ne mutlu sağlıkla kavuşmuşsun. Ped kullanıyorum sık sık doktordayim. Şimdi tüp bebek doktorum takip ediyor bir süreden sonra devredecekmis riskli gebelik uzmanı araştırıyorum özellikle ikiz gebelik tecrübesi olan bir Dr. Eşim de araştırıyor ikiz gebeliklerde hem kanama çok olurmuş hem de daha sık Dr takibi sartmış. Sen hangi şehirdesin canım? Doğum ve kuvez imkanları da çok önemli tabii ikizler erken doğuyor genelde 36.hafta diye duydum

Gözün aydın arkadaşım, Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı günde gördün keseyi, vajinal mi baktılar
Allah razı olsun canım Tüm isteyenlere inşallah.Evet vajinal baktılar 6+6 sat a göre ama benim transferim reglime cok yakın yakın bir zamnda oldu dolayısıyla doktor ileriki günlerde ultrasyona göre değerlendirecegiz dedi yani 1 hafta geriden geliyor olabilir . kalp atışları için 2 hafta sonrasına gün verdi

Sağolasın ben İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum kuvoz sgk ile anlasmali hastanelerde devlet tarafından karşılanıyor cerrahi müdahale olmadığı surece 1 kuruş ödemiyorsun eğer sende burada ikame ediyorsan hastane ve Dr tavsiye edebilirim

Merak ediyorum arkadaşlar benim belirtilerim ilk zamnlardaki gibi değil kasıklarda ve gögüslerde dolgunluk vardı şimdi çok normalim . 7 haftalık suanda acaba düşüyor mu degerlerim diye düşünüyorum sizin nasıl belirtileriniz

Ben muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.
Amin inşallah canım bebegin sana sımsıkı tutunur ilk zamanlar cok önemli dikkat et bişey olmaz inşallah stres yapma sakın birde bol su

Ben ankara'da yaşıyorum canım burda da gazi ve hacettepede erken doğum müdahale İyi diye duydum ama devlet hastanesinde kontrollü takip zordur. Allah hepimize yardım etsin inş. Bebislerin nasıl şimdi? Kiloları sağlıkları iyidir umarım prenseslerin?

Benimde sanki bugün oyle keseyıde gormedık daha korkuyorum

Açıkçası her hastane erken doğumu kabul etmiyor hastaneleri arayıp dogumu kaçıncı haftadan itibaren kabul ettiklerini sorabilirsin bazı hastaneler erken doğumu almıyorlar mesela üniversite hastanelerini tercih edebilirsin ben öyle yaptım memnun kaldım kızlar iyi şükürler olsun ufak tefek problemlerimiz var yine de şükür biri 1350 kg diğeri 1650 kg doğdu sen iyi düşün iyi olsun inşallah erken doğum olmaz olursa da hayırlısı olsun her zaman hayırlısını işte dualarım seninle

Oyy çok minis doğmuşlar kıyamam anneleri besler büyütür onları :) Allah razı olsun canım zor geçeceğe benziyor inşallah sağlıkla gelirler ikiside, endişem çok. Bir de anal fissurum var yıllarca az çektirmedi bana. İnşallah gebelikte çıkmaz başıma

Sağolasın kuzum anal fissur bende de var maalesef son haftalarda doğru yani 7.aya doğru kudurmustu

Sağolasın kuzum anal fissur bende de var maalesef son haftalarda doğru yani 7.aya doğru kudurmustu
Yaa geçmiş olsun canım ne yaptın peki? Ben gebelikten once kantaron yağı suruyordum mucize gibi. Hemen değilse de bikac gün içinde iyilestiriyodu. Şimdi bebislere zararı olur diye korkumdan sürmedim çok şükür şimdilik bişey yok ama benim bağırsaklar hep sıkıntılı oldu. Ilerleyen haftalarda canıma okuyacağına eminim. Sence kantaron yağı zararlı mıdır? Sen ne yapıyordun fissur azınca?

Başladığı hafta doğum yaptım bişey yapmama gerek kalmadi

Başladığı hafta doğum yaptım bişey yapmama gerek kalmadi
Doğumla hallolduysa ne mutlu sana kurtulmuşsun Allah herkesin bebeğini dertsiz tasasız kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere hayat birazcik daha zor. Benim 2 basarisiz asilamadan sonra ilk tüp bebek denememdi bu şükür. Seninkiler de tüp bebek dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…