Gözün aydın canım ne mutlu sağlıkla kavuşmuşsun. Ped kullanıyorum sık sık doktordayim. Şimdi tüp bebek doktorum takip ediyor bir süreden sonra devredecekmis riskli gebelik uzmanı araştırıyorum özellikle ikiz gebelik tecrübesi olan bir Dr. Eşim de araştırıyor ikiz gebeliklerde hem kanama çok olurmuş hem de daha sık Dr takibi sartmış. Sen hangi şehirdesin canım? Doğum ve kuvez imkanları da çok önemli tabii ikizler erken doğuyor genelde 36.hafta diye duydumAğrılar normal henüz yeni başlıyor ben 31.haftada doğum yaptım 24 gün kuvozde kaldirlar şükürler olsun iyiyiz evdeyiz ikiside kız beyaz renkli iç çamaşırı yada günlük ped kullan kanama yada kahverengi akıntı olursa hemen anlarsın mutlaka takip et vücudunu tanı ağrılarin olursa ara sor Dr yardımcı olacaktır erken doğum riski olduğu için 7 ay boyunca kullandığım ilaçların haddi hesabı yok çok dikkatli olmalısın ilaç kullandığım halde erken doğum yaptim
Allah razı olsun canım Tüm isteyenlere inşallah.Evet vajinal baktılar 6+6 sat a göre ama benim transferim reglime cok yakın yakın bir zamnda oldu dolayısıyla doktor ileriki günlerde ultrasyona göre değerlendirecegiz dedi yani 1 hafta geriden geliyor olabilir . kalp atışları için 2 hafta sonrasına gün verdiGözün aydın arkadaşım, Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı günde gördün keseyi, vajinal mi baktılar
Sağolasın ben İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum kuvoz sgk ile anlasmali hastanelerde devlet tarafından karşılanıyor cerrahi müdahale olmadığı surece 1 kuruş ödemiyorsun eğer sende burada ikame ediyorsan hastane ve Dr tavsiye edebilirimGözün aydın canım ne mutlu sağlıkla kavuşmuşsun. Ped kullanıyorum sık sık doktordayim. Şimdi tüp bebek doktorum takip ediyor bir süreden sonra devredecekmis riskli gebelik uzmanı araştırıyorum özellikle ikiz gebelik tecrübesi olan bir Dr. Eşim de araştırıyor ikiz gebeliklerde hem kanama çok olurmuş hem de daha sık Dr takibi sartmış. Sen hangi şehirdesin canım? Doğum ve kuvez imkanları da çok önemli tabii ikizler erken doğuyor genelde 36.hafta diye duydum
Amin inşallah canım bebegin sana sımsıkı tutunur ilk zamanlar cok önemli dikkat et bişey olmaz inşallah stres yapma sakın birde bol suBen muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.
Ben ankara'da yaşıyorum canım burda da gazi ve hacettepede erken doğum müdahale İyi diye duydum ama devlet hastanesinde kontrollü takip zordur. Allah hepimize yardım etsin inş. Bebislerin nasıl şimdi? Kiloları sağlıkları iyidir umarım prenseslerin?Sağolasın ben İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum kuvoz sgk ile anlasmali hastanelerde devlet tarafından karşılanıyor cerrahi müdahale olmadığı surece 1 kuruş ödemiyorsun eğer sende burada ikame ediyorsan hastane ve Dr tavsiye edebilirim
Benimde sanki bugün oyle keseyıde gormedık daha korkuyorumMerak ediyorum arkadaşlar benim belirtilerim ilk zamnlardaki gibi değil kasıklarda ve gögüslerde dolgunluk vardı şimdi çok normalim . 7 haftalık suanda acaba düşüyor mu degerlerim diye düşünüyorum sizin nasıl belirtileriniz
Benimde sanki bugün oyle keseyıde gormedık daha korkuyorum[/QUOTE
5 haftalık sanırım canım senin 6 haftada görürsün keseyi inşallah benim 6+6 göründü geriden geliyor heralde salı günü yani o zamnda belirtim yoktu . ne zaman kontrol şimdi
Açıkçası her hastane erken doğumu kabul etmiyor hastaneleri arayıp dogumu kaçıncı haftadan itibaren kabul ettiklerini sorabilirsin bazı hastaneler erken doğumu almıyorlar mesela üniversite hastanelerini tercih edebilirsin ben öyle yaptım memnun kaldım kızlar iyi şükürler olsun ufak tefek problemlerimiz var yine de şükür biri 1350 kg diğeri 1650 kg doğdu sen iyi düşün iyi olsun inşallah erken doğum olmaz olursa da hayırlısı olsun her zaman hayırlısını işte dualarım seninleBen ankara'da yaşıyorum canım burda da gazi ve hacettepede erken doğum müdahale İyi diye duydum ama devlet hastanesinde kontrollü takip zordur. Allah hepimize yardım etsin inş. Bebislerin nasıl şimdi? Kiloları sağlıkları iyidir umarım prenseslerin?
Oyy çok minis doğmuşlar kıyamam anneleri besler büyütür onları :) Allah razı olsun canım zor geçeceğe benziyor inşallah sağlıkla gelirler ikiside, endişem çok. Bir de anal fissurum var yıllarca az çektirmedi bana. İnşallah gebelikte çıkmaz başımaAçıkçası her hastane erken doğumu kabul etmiyor hastaneleri arayıp dogumu kaçıncı haftadan itibaren kabul ettiklerini sorabilirsin bazı hastaneler erken doğumu almıyorlar mesela üniversite hastanelerini tercih edebilirsin ben öyle yaptım memnun kaldım kızlar iyi şükürler olsun ufak tefek problemlerimiz var yine de şükür biri 1350 kg diğeri 1650 kg doğdu sen iyi düşün iyi olsun inşallah erken doğum olmaz olursa da hayırlısı olsun her zaman hayırlısını işte dualarım seninle
Kaçıncı gun embrıyosu canım benım 5.gun dü 11.gun baktırmıstımkızlar bugün 10. günüm kanda baktırsam yanıltıcı olurmu nolur cevap
Sağolasın kuzum anal fissur bende de var maalesef son haftalarda doğru yani 7.aya doğru kudurmustuOyy çok minis doğmuşlar kıyamam anneleri besler büyütür onları :) Allah razı olsun canım zor geçeceğe benziyor inşallah sağlıkla gelirler ikiside, endişem çok. Bir de anal fissurum var yıllarca az çektirmedi bana. İnşallah gebelikte çıkmaz başıma
5. günKaçıncı gun embrıyosu canım benım 5.gun dü 11.gun baktırmıstım
Yaa geçmiş olsun canım ne yaptın peki? Ben gebelikten once kantaron yağı suruyordum mucize gibi. Hemen değilse de bikac gün içinde iyilestiriyodu. Şimdi bebislere zararı olur diye korkumdan sürmedim çok şükür şimdilik bişey yok ama benim bağırsaklar hep sıkıntılı oldu. Ilerleyen haftalarda canıma okuyacağına eminim. Sence kantaron yağı zararlı mıdır? Sen ne yapıyordun fissur azınca?Sağolasın kuzum anal fissur bende de var maalesef son haftalarda doğru yani 7.aya doğru kudurmustu
Yapsan çıkar cnm dr ne zaman ıstedı5. gün
Başladığı hafta doğum yaptım bişey yapmama gerek kalmadiYaa geçmiş olsun canım ne yaptın peki? Ben gebelikten once kantaron yağı suruyordum mucize gibi. Hemen değilse de bikac gün içinde iyilestiriyodu. Şimdi bebislere zararı olur diye korkumdan sürmedim çok şükür şimdilik bişey yok ama benim bağırsaklar hep sıkıntılı oldu. Ilerleyen haftalarda canıma okuyacağına eminim. Sence kantaron yağı zararlı mıdır? Sen ne yapıyordun fissur azınca?
Başladığı hafta doğum yaptım bişey yapmama gerek kalmadi
Benim de 5.gün embriyosu 9.günde öğrendim ama ikiz olduğu için değerim yüksekti. 7.günde de öğrenen duydumYapsan çıkar cnm dr ne zaman ıstedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?