Canım benimde 5.gun embrıyosu 11.gun yaptırdım değer yuksektı sensin kaç çıktı acaba 9.gun merak edıyorum bende ıkızmı dıe keselerı kaçıncı gun gordunBenim de 5.gün embriyosu 9.günde öğrendim ama ikiz olduğu için değerim yüksekti. 7.günde de öğrenen duydum seninki kesin çıkar
Yapsan çıkar cnm dr ne zaman ıstedı
Şimdi yaptır istersen bıde ctesı yaptırırsın inş olumlu sonuç alırsıncumartesi ama ben yaptırıcam galiba dayanamıyorum
gidiyorum hastaneye vallaŞimdi yaptır istersen bıde ctesı yaptırırsın inş olumlu sonuç alırsın
Hadi hayırlısı cnm bizede hbr vergidiyorum hastaneye valla
Evet inan ikiz bebek bakimi çok zor yalniz bakmak kendi dusunceme gore imkansiz benimdebeni tüp bebek denemesiydi herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre verirDoğumla hallolduysa ne mutlu sana kurtulmuşsun Allah herkesin bebeğini dertsiz tasasız kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere hayat birazcik daha zor. Benim 2 basarisiz asilamadan sonra ilk tüp bebek denememdi bu şükür. Seninkiler de tüp bebek dimi?
9.gün 318, 11.gün 684, 13.gün 1770 çıktı canım senin kaç? 2 katından fazla artıyorsa büyük ihtimal ikizdir. Biz 2 keseyi gördük ama dün kanamam oldu çok korktum acile koştuk muayene edip yolladılar bugün de Dr a gittim farklı bi iğne yapildi hala lekelenme varCanım benimde 5.gun embrıyosu 11.gun yaptırdım değer yuksektı sensin kaç çıktı acaba 9.gun merak edıyorum bende ıkızmı dıe keselerı kaçıncı gun gordun
geçmiş olsun canım inş en kısa surede durur benım 11.gun 868 çıktı dr gerek Görmedi teste bi daha ctesı kese için gıdıcem bakalım inş gozukur9.gün 318, 11.gün 684, 13.gün 1770 çıktı canım senin kaç? 2 katından fazla artıyorsa büyük ihtimal ikizdir. Biz 2 keseyi gördük ama dün kanamam oldu çok korktum acile koştuk muayene edip yolladılar bugün de Dr a gittim farklı bi iğne yapildi hala lekelenme varikiz gebelikte kanama olurmus
Sağol canım seninki de yüksekmiş 2 embriyo konuldu dimi? 11.gün için yüksek ikisi de hayırlısıyla tutunmustur inş.geçmiş olsun canım inş en kısa surede durur benım 11.gun 868 çıktı dr gerek Görmedi teste bi daha ctesı kese için gıdıcem bakalım inş gozukur
Amin hepimiz için hayırlısı inş. İkizlere kesinlikle baba yardımcı olsa bile tek başına bakılamaz eminim çok yorucudur işini tahmin ediyorum Allah kolaylıklar versin canım. Ben de bebisleri sağlıkla kucağıma alabilirsem başka bise istemiyorum zorluğu hiç düşünemiyorum şu an endiselerdenEvet inan ikiz bebek bakimi çok zor yalniz bakmak kendi dusunceme gore imkansiz benimdebeni tüp bebek denemesiydi herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre verir
Ben muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.
Evet cnm iki embrıyo dondurulmuş inş sağlıkla kucagımıza alırızSağol canım seninki de yüksekmiş 2 embriyo konuldu dimi? 11.gün için yüksek ikisi de hayırlısıyla tutunmustur inş.
Ayyy hep pozitif gibi gelmişti bana. Allah büyük bidahakine olur inşallahkızlar olmadı maalesef 0,100 cıktı(
Amin inş canım. Benimki taze transferdi dondurulmuş daha yüksek olasılık diyorlar. Tutmuştur bence ikisi de. Benim keseler dün göründü aynı gün kanama oldu acilde ve bugün Dr da da bakıldı şükür. Cumartesi kalp atışlarini dinlemeye gidicez inş sağ salim. 6. Hafta olucak senin ne kadar?Evet cnm iki embrıyo dondurulmuş inş sağlıkla kucagımıza alırız
Pozıtıf hıssetmıstım rabbim hakkında hayırlısını nasıp Etsın inş canım bende 2 negatıften sonra pozıtıf aldım dondurulmusun varmıkızlar olmadı maalesef 0,100 cıktı(
Belki geç dollenmedir. Sen yine de 2-3 gün sonra tekrarla hiç belli olmaz bazısının 5.haftada anca yukseliyomuskızlar olmadı maalesef 0,100 cıktı(
İnş canım hakkımızda hayırlısı inş ctesi ıkımızde hayırlı haberlerle gelırız sata göre 5 haftalık blasttı benim embrıyolar dr ne dıcek bakalım Senınkı sata goremi 6 olcakAmin inş canım. Benimki taze transferdi dondurulmuş daha yüksek olasılık diyorlar. Tutmuştur bence ikisi de. Benim keseler dün göründü aynı gün kanama oldu acilde ve bugün Dr da da bakıldı şükür. Cumartesi kalp atışlarini dinlemeye gidicez inş sağ salim. 6. Hafta olucak senin ne kadar?
var canım 6 tane 5. gün embriyosuPozıtıf hıssetmıstım rabbim hakkında hayırlısını nasıp Etsın inş canım bende 2 negatıften sonra pozıtıf aldım dondurulmusun varmı
Masallah canım 6 tane çok ıyı benım dr bır adet dönemi geçirmen yeterlı dıger adetde baslatıyor hakkında hayırlısı olsun inşvar canım 6 tane 5. gün embriyosu
ama Allah var üzülmem sanıyodum üzüldüm
şer gelmedenn hayır gelmezmiş diyorum
peki bidaha ne zaman deneyebileceğim ne kadar beklemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?