Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim de 5.gün embriyosu 9.günde öğrendim ama ikiz olduğu için değerim yüksekti. 7.günde de öğrenen duydum seninki kesin çıkar
Canım benimde 5.gun embrıyosu 11.gun yaptırdım değer yuksektı sensin kaç çıktı acaba 9.gun merak edıyorum bende ıkızmı dıe keselerı kaçıncı gun gordun

Evet inan ikiz bebek bakimi çok zor yalniz bakmak kendi dusunceme gore imkansiz benimdebeni tüp bebek denemesiydi herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre verir

Canım benimde 5.gun embrıyosu 11.gun yaptırdım değer yuksektı sensin kaç çıktı acaba 9.gun merak edıyorum bende ıkızmı dıe keselerı kaçıncı gun gordun
9.gün 318, 11.gün 684, 13.gün 1770 çıktı canım senin kaç? 2 katından fazla artıyorsa büyük ihtimal ikizdir. Biz 2 keseyi gördük ama dün kanamam oldu çok korktum acile koştuk muayene edip yolladılar bugün de Dr a gittim farklı bi iğne yapildi hala lekelenme var ikiz gebelikte kanama olurmus

geçmiş olsun canım inş en kısa surede durur benım 11.gun 868 çıktı dr gerek Görmedi teste bi daha ctesı kese için gıdıcem bakalım inş gozukur

geçmiş olsun canım inş en kısa surede durur benım 11.gun 868 çıktı dr gerek Görmedi teste bi daha ctesı kese için gıdıcem bakalım inş gozukur
Sağol canım seninki de yüksekmiş 2 embriyo konuldu dimi? 11.gün için yüksek ikisi de hayırlısıyla tutunmustur inş.

Evet inan ikiz bebek bakimi çok zor yalniz bakmak kendi dusunceme gore imkansiz benimdebeni tüp bebek denemesiydi herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre verir
Amin hepimiz için hayırlısı inş. İkizlere kesinlikle baba yardımcı olsa bile tek başına bakılamaz eminim çok yorucudur işini tahmin ediyorum Allah kolaylıklar versin canım. Ben de bebisleri sağlıkla kucağıma alabilirsem başka bise istemiyorum zorluğu hiç düşünemiyorum şu an endiselerden

Ben muayene oldum tek kese gördük. Kanama alanı varmış kesenin etrafında. Yatıp dinleneceğim birkaç gün. Allahım tüm bebeklere sağlık ver.

Canım cok gecmis olsun benimde ayni sekilde kanama alanim vardı cok yatmadım malesef bebegimi kaybettim
Iyice yat dinlen Allahin izniyle bişey olmaz gerekirse su almaya bile kalkma

Evet cnm iki embrıyo dondurulmuş inş sağlıkla kucagımıza alırız
Amin inş canım. Benimki taze transferdi dondurulmuş daha yüksek olasılık diyorlar. Tutmuştur bence ikisi de. Benim keseler dün göründü aynı gün kanama oldu acilde ve bugün Dr da da bakıldı şükür. Cumartesi kalp atışlarini dinlemeye gidicez inş sağ salim. 6. Hafta olucak senin ne kadar?

İnş canım hakkımızda hayırlısı inş ctesi ıkımızde hayırlı haberlerle gelırız sata göre 5 haftalık blasttı benim embrıyolar dr ne dıcek bakalım Senınkı sata goremi 6 olcak

Pozıtıf hıssetmıstım rabbim hakkında hayırlısını nasıp Etsın inş canım bende 2 negatıften sonra pozıtıf aldım dondurulmusun varmı
var canım 6 tane 5. gün embriyosu
ama Allah var üzülmem sanıyodum üzüldüm
şer gelmedenn hayır gelmezmiş diyorum
peki bidaha ne zaman deneyebileceğim ne kadar beklemem gerekiyor

var canım 6 tane 5. gün embriyosu
ama Allah var üzülmem sanıyodum üzüldüm
şer gelmedenn hayır gelmezmiş diyorum
peki bidaha ne zaman deneyebileceğim ne kadar beklemem gerekiyor
Masallah canım 6 tane çok ıyı benım dr bır adet dönemi geçirmen yeterlı dıger adetde baslatıyor hakkında hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…