3.gün embriyosu 8.gün 50 çıktı , pazartesi tekrarlayacam , yükselir umarım
Çok teşekkür ederim , Pazartesi’yi bekleme zamanı:)Yükselir umarım, benim 3. gün embriyosu 8. gün 45 çıkmıştı. 10. güm 233 çıktı. hayırlı olsunnn
Canım bugün çok şükür birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadıkEvet inan ikiz bebek bakimi çok zor yalniz bakmak kendi dusunceme gore imkansiz benimdebeni tüp bebek denemesiydi herşeyin hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre verir
Canım bugün çok şükür birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadıko ufak dedi doktor fazla umutlanmayalim dedi moralim bozuldu. Sence geriden geliyor olabilir mi? Sonradan kalp atışını duyma şansımız var mı? 2 kese var ama 2.kese ufak işte içini gördü mü onu da bilmiyorum
9.gün 318 11.gün 684 13.gün 1770 çıkmıştı canım senin kaçtı? Dr sanki öteki kaybolur gider gibi konuştu hiç beklemiyordum üzüldümBen sadece keseleri gördüm, biri aynen ufak. Çarşamba kalp atışı için gidicem ama aynı şeyi yaşayacağımı düşünüyorum. Ama benim içime doğan birinin geriden geleceği. İkiz anneleri konusunda ultrsonu paylaşmıştım, Bir arkadaş ikizlerde bunun normal olduğunu yazmıştı. BHCG lerin kaç çıkmıştı acaba?
9.gün 318 11.gün 684 13.gün 1770 çıkmıştı canım senin kaçtı? Dr sanki öteki kaybolur gider gibi konuştu hiç beklemiyordum üzüldümçok şükür birini duydum ötekini de duysaydım keşke. Hayırlısı olsun inş arkadaşım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da
Durumumuz baya benziyor canım inş dediğin gibidir. Bir de ultrasonun açısı da bazen çok farklı gösterebiliyor. Benim pıhtıyı tetikleyip kanamayı artırmasın diye Dr ultrasonu korkarak yaptı. Fazla zorlamiyorum dedi inş onun da etkisi vardır. Ama kalp duyulmadı o kesin malesefAmin canım, benim DR da biri küçük gelişicek mi görücez dedi. Ben de üzüldüm. Benim 10. gün 232, 12-512, 14-1123 çıktı 20. gün 9700 e fırladı. Bence benimki de seninki de diğerine göre geriden geliyor, inşallah yetişirler.
Durumumuz baya benziyor canım inş dediğin gibidir. Bir de ultrasonun açısı da bazen çok farklı gösterebiliyor. Benim pıhtıyı tetikleyip kanamayı artırmasın diye Dr ultrasonu korkarak yaptı. Fazla zorlamiyorum dedi inş onun da etkisi vardır. Ama kalp duyulmadı o kesin malesefbir de benim embriyolar 5.gün embriyosu ama kaliteleri biraz farklı. Eşim kalite farkı yüzünden de diğeri geriden geliyor olabilir dedi. Belki seninki de öyledir. 10 gün sonra çağırdı ama o arada başka doktora da mı görünsem bilemiyorum çok açıklamıyor benim Dr
Aynen öyle canım ins bi tanesini sağlıkla kucağımıza alalım da 2.si bonus1 tane olsun bizim olsun diyoruz biz eşimle. İki olursa tabiki süper olur. Bence ultrason zarar verebilecekse yaptırma. Benim 3. gün embriyoları aynen 1 i iyi kalite, diğer ikisi orta kaliteydi. Bakalım en hayırlısı neyse o olsun bebişlerimize. Bol bol yat dinlen canım inşallah o da büyüsün.
Canım benim Dr un umutsuz konuşması hiç hoş değil zaman verebilirdi benimde aynen bu şekilde oldu birinin kalp atışı görüldü diğerinin görülmedi bisonraki hafta ikisinide duyduk ve hamileligim boyunca biri küçük biri büyük oldu doğdular yine öyle sen üzme kendini hayırlısı neyse o olsunCanım bugün çok şükür birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadıko ufak dedi doktor fazla umutlanmayalim dedi moralim bozuldu. Sence geriden geliyor olabilir mi? Sonradan kalp atışını duyma şansımız var mı? 2 kese var ama 2.kese ufak işte içini gördü mü onu da bilmiyorum
Amin canım benim içimi ferahlattin Allah razı olsun senin bebislerde de aynı böyle 2 kese görünüp tekinin kalp atışı duyuldu demek? Bana teki kaybolur gibi konuştu. Öyle çok umutsuz konuşmaz normalde hatta bu tedavi sırasında hep kesin tutar dedi, değerlerimi öğrendiğimizde kesin ikiz dedi. Şimdi böyle umutlanmayalım deyince kötü oldumCanım benim Dr un umutsuz konuşması hiç hoş değil zaman verebilirdi benimde aynen bu şekilde oldu birinin kalp atışı görüldü diğerinin görülmedi bisonraki hafta ikisinide duyduk ve hamileligim boyunca biri küçük biri büyük oldu doğdular yine öyle sen üzme kendini hayırlısı neyse o olsun
Allah sağlıkla doğmak nasip etsin. Benim 5. Haftanin icinde biri duyuldu cok sukur şimdi 6.haftaya girdim oteki hala duyulmadiKızlar benimde birinin kalp atışı zor duyuldu alt ultrasyonda anca duyduk hep biri geriden geliyo
Kızlar benimde birinin kalp atışı zor duyuldu alt ultrasyonda anca duyduk hep biri geriden geliyo
Amin inş canım hayırlısıyla sağ salim gelsin bebislerimizÇok sevindim benim de içim ferahladı, demek ki ikizlerde böyle oluyo, inşallah ikisi de sağlıklı devam eder
Kuzum öyle de olabilir herşeye hazırlıklı olmalısınız güçlü ol canım üzme kendiniAmin canım benim içimi ferahlattin Allah razı olsun senin bebislerde de aynı böyle 2 kese görünüp tekinin kalp atışı duyuldu demek? Bana teki kaybolur gibi konuştu. Öyle çok umutsuz konuşmaz normalde hatta bu tedavi sırasında hep kesin tutar dedi, değerlerimi öğrendiğimizde kesin ikiz dedi. Şimdi böyle umutlanmayalım deyince kötü oldumHerşeyin hayırlısı tabi, Allah herkesin evladını bagislasin
Haklısın canım elimdekine binlerce şükredip onun sağlıkli dogmasi için dua edeceğim herseyin hayırlısı hepimiz içinKuzum öyle de olabilir herşeye hazırlıklı olmalısınız güçlü ol canım üzme kendini
bende çok üzülüyordum canım ama alıştım cinsiyettedir biri sonra gosterdi:)Çok sevindim benim de içim ferahladı, demek ki ikizlerde böyle oluyo, inşallah ikisi de sağlıklı devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?