Benmde 10.gün 74 çıktı..13.gün75 çıktı..aranızda benin gibi olan var mi çok üzgünüm
Evet..biri normal poliklinkte diğeri acildeAynı hastanedemi yaptırdım canim
Baska merkezlerde farklilik gosteriyoda ondan sordum canimEvet..biri normal poliklinkte diğeri acilde
Gayet guzel artmis canim hayirli olsunArkadaslar 9. Gun 49
12. Gun 173
Sizce nasil ?
Cok tsk ederimmmm cok korktum dusuk basladi diye ins boyle devam eder sukurler olsunGayet guzel artmis canim hayirli olsun
Bugün 13.günün mü canım? Yarin bir daha yaptır düzgün artar inş. Artmazsa kimyasal gebelik olabilir doktora mutlaka görün Dr daha iyi bilirBenmde 10.gün 74 çıktı..13.gün75 çıktı..aranızda benin gibi olan var mi çok üzgünüm
Düşünde başlamamış canım gayet iyi sağlıkla artar inşallahCok tsk ederimmmm cok korktum dusuk basladi diye ins boyle devam eder sukurler olsun
Yarın da belli olur aynen. Hayırlısı olsun hakkındaEvet bugün 13.gün 75 çıktı..hemşire çarşamba baktır dedi ama ben yarın baktırcam..umudum yok ama hayrlısı
Hayırlı olsun arkadaşım. 5. Haftada kese göründü benimSelam kızlar benmde 13 günm 1055.45 cıktı kese ne zmn görülür
Hayirli olsun :) benim 11.gun 615 çıkmıştı bir hafta sonrası kese icin gitmiştim. Insallah saglikla kucaklayalım. Allah tüm bu tedavi ile uğrasanların yüzünü güldürsünSelam kızlar benmde 13 günm 1055.45 cıktı kese ne zmn görülür
Teşekkür ederim cnm benm 5 haftalıkmı dün vermştm kan bugün yarn görebilirmymHayırlı olsun arkadaşım. 5. Haftada kese göründü benim
Hayirli olsun :) benim 11.gun 615 çıkmıştı bir hafta sonrası kese icin gitmiştim. Insallah saglikla kucaklayalım. Allah tüm bu tedavi ile uğrasanların yüzünü güldürsün
Son adet tarihine göre veya transfer öncesi 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor canım. Yani senin transfer sonrası 13. Gününde 4 haftalık oluyorsunTeşekkür ederim cnm benm 5 haftalıkmı dün vermştm kan bugün yarn görebilirmym
Teşekkür ederim cnm acele etmim 1 hafta snra gidim kan yüksek çıkınca heyecan yaptımSon adet tarihine göre veya transfer öncesi 2 hafta ekleyerek hesaplanıyor canım. Yani senin transfer sonrası 13. Gününde 4 haftalık oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?