Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Amin inşallah ben biraz eceleciyim sanırsam ikizmi dye merk ediyrm biraz
Inanın o merak hic bitmiyor. 16.haftama girdim surekli bisey mi oldu korkusu surekli bebeği görme isteği. Zor elde edilen bebekler olunca doguma kadar bu endişeniz bitmez dedi doktorum . Rabbim herkese nasip etsin cok dua ediyorum

3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 8.gün: 50
9.gün: 106
11.gün 333 çıktı. Yarın da tekrarlayacam, bir taraftan seviniyorum ama bir taraftan da hep bir korku var içimde

Kızlar tranaferden sonra bugun 12. Günüm 5. Gun embriyosuydu. Beta 21 çıktı sizce clk mu kötü yükselme şansı nedir kafamda deli sorular

Merhaba,
Transfer sonrası dönemde belki de en merak edilen şey beta değerleri o yüzden bu başlığın çok kişi için önemli olduğunu düşünüyorum. 4. Tüp bebek denemem, 2 adet blast embriyo transferi yapıldı beta değerlerim şöyle,
9. Gün- 35.4 ( ki bu değer beni üzmüştü)
11. Gün- 121.4 ( asıl test günüm)
13. Gün - 311

16. Günde yeniden yaptırmak istiyorum. İnsan artışı görmek istiyor sanırım. Kese için tam 1 hafta sonrasına gün verildi.
Hepimizden güzel haberler almak dileğiyle

Kızlar tranaferden sonra bugun 12. Günüm 5. Gun embriyosuydu. Beta 21 çıktı sizce clk mu kötü yükselme şansı nedir kafamda deli sorular
Bugün testi yenile bence 21 arkasıından gidilmeyecek bir değer değil arkadaşım

Merhaba hanimlar pozitif haberi alanlar saglikla kucaginiza alirsiniz insallah sonuc bekleyenlerde hayirli sonuclar alir insallah benim bugun 7.gunum 5.gun embiriyosu transfer edildi kan tahlininde cikarmi acaba yaptrmis olsam

Deneyimli arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim , bhcg 3 kat artıyor en son dün baktırdım 14.gün 1023 çıktı , 3.gün embriyoları benimki , bhcg kaç olunca kese görünür ??? Bir de transfer sonrası estrofem ve clexan iğneyi ne kadar süre daha kullandınız?

Merhaba hanimlar pozitif haberi alanlar saglikla kucaginiza alirsiniz insallah sonuc bekleyenlerde hayirli sonuclar alir insallah benim bugun 7.gunum 5.gun embiriyosu transfer edildi kan tahlininde cikarmi acaba yaptrmis olsam
Bence çıkar , benimki 3.gün embriyosuydu 8.günde 50 çıktı , 7. Günde de idrar testinde çıktı , iki farklı markadan yapmıştım ama testi birinde 2.çizgi göründü diğerinde görünmemişti . Umarım güzel bir sonuç alırsın :)

Aynı gidiyoruz seninle, benim de 14. gün 1123 tü. :) 16. günde ağrım çok var diye DR a gittim kese hayal meyal gözüktü karından. 21. gün net gözüktü yani tam 5 haftalıktım. Keseyi görünce kan sulandırıcıyı kesti. Dün tam 6 haftalıkken kalp atışını gördük. 2-3 gün daha estrofemi çift iç, sonra 3 gün tek iç ve kes dedi. Yani 7 haftanın sonunda kestirmiş oluyor.

Evet aynı gidiyoruz :) ben ikiz olur mu diye endişeleniyorum bir taraftan ama seninki de yüksekmiş :) yarın doktora gidip şansımı deneyecem kese görünüyor mu diye

Evet aynı gidiyoruz :) ben ikiz olur mu diye endişeleniyorum bir taraftan ama seninki de yüksekmiş :) yarın doktora gidip şansımı deneyecem kese görünüyor mu diye

Benimki dizi gibi oldu. :) Ben ilk çok erken gittiğimde, 1 kesin var 2 tane daha var sanki kesin değil dedi. İkinci gittiğimizde iki keseyi kesin gördük, birinde bebeği göremedik daha küçüktü, haftaya bakıcaz dedi. Bu gittiğimizde büyük olanın kalp atışını gördük, küçük olan sanırım yok olacak dedi. Hiç saymadı onu. Ben hala ikiz gibi hissediyorum ya da öyle olsun diye çok istediğim için belki de. Bakalım hayırlısı.

Senin de çoğul çıkma ihtimali yüksek bence. Hayırlısı neyse o olsun. Sayısı önemli değilde Allah sağlıkla sonunu görmemizi nasip etsin inşallah canım :)

Kızlar ben 1 haziranda transfer oldum 2 donmuş yerleştirildi ilk de olmadi kimyasal oldu çok kafaya taktım çok üzüldüm ağladım ama 2. De hep hayırlısıyla olsun yoksa hiç olmasın dedim hep duyuyoruz erken düşükler falan olabiliyor kendinizi rahat tutun
Bu olanda hiç stres yapmadım salladım ilk testte 370 cıktı 10. Gündü 12. Gün 980 cıktı ikiside tutmuştu biri düştü diğeri duruyor şimdilik kalp atışını duydum Rabbim.buradaki ve isteyen herkese nasip etsin bizler de inşallah sağlıkla kucağınıza alalım 2 yada 1 önemli değil yeter ki 1 tane olsun sağlıklı olsun ikizler hep tehlikeli korkulu oluyor erken doğum ihtimali yüksek oluyor hep yeterki hayırlı sağlıklı olsun 1 tane olsun sağlıkla huzurla bizim olsun hepinize de duacıyım Rabbim dualarınızı hayirla kabul etsin inşallah

Benim doktorum ilk seferde korkmuştu 5 6 ayda erken doğabilir ikisini de kaybedebilirsin diye ben hep hayırlısı olsun dedim
Rabbim umutlarımızı kırmasın inşallah benim aşırı mide bulantılarım var yemek yiyemiyorum 6. 7. Hafta böyle olan var mi acaba aramızda çözüm bulabilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…