- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 23
- 39
Inanın o merak hic bitmiyor. 16.haftama girdim surekli bisey mi oldu korkusu surekli bebeği görme isteği. Zor elde edilen bebekler olunca doguma kadar bu endişeniz bitmez dedi doktorum . Rabbim herkese nasip etsin cok dua ediyorumAmin inşallah ben biraz eceleciyim sanırsam ikizmi dye merk ediyrm biraz
Bir de benim de kan dağıtım yüksekti ikiz olabilir demişti doktorum kese görmeye gidince tek cikti :) sizin için de hayirlsii olsunAmin inşallah ben biraz eceleciyim sanırsam ikizmi dye merk ediyrm biraz
B
Bir de benim de kan dağıtım yüksekti ikiz olabilir demişti doktorum kese görmeye gidince tek cikti :) sizin için de hayirlsii olsun
Teşekkür ederim haklsnz zor bulnc insan korkyr ynde hayrlsı hakkmzdaB
Bir de benim de kan dağıtım yüksekti ikiz olabilir demişti doktorum kese görmeye gidince tek cikti :) sizin için de hayirlsii olsun
Bugün testi yenile bence 21 arkasıından gidilmeyecek bir değer değil arkadaşımKızlar tranaferden sonra bugun 12. Günüm 5. Gun embriyosuydu. Beta 21 çıktı sizce clk mu kötü yükselme şansı nedir kafamda deli sorular
Bence çıkar , benimki 3.gün embriyosuydu 8.günde 50 çıktı , 7. Günde de idrar testinde çıktı , iki farklı markadan yapmıştım ama testi birinde 2.çizgi göründü diğerinde görünmemişti . Umarım güzel bir sonuç alırsın :)Merhaba hanimlar pozitif haberi alanlar saglikla kucaginiza alirsiniz insallah sonuc bekleyenlerde hayirli sonuclar alir insallah benim bugun 7.gunum 5.gun embiriyosu transfer edildi kan tahlininde cikarmi acaba yaptrmis olsam
Değerin katlanması önemli sanırım , tekrarlatsana testi, umarım artarak devam eder:)Kızlar tranaferden sonra bugun 12. Günüm 5. Gun embriyosuydu. Beta 21 çıktı sizce clk mu kötü yükselme şansı nedir kafamda deli sorular
Deneyimli arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim , bhcg 3 kat artıyor en son dün baktırdım 14.gün 1023 çıktı , 3.gün embriyoları benimki , bhcg kaç olunca kese görünür ???Bir de transfer sonrası estrofem ve clexan iğneyi ne kadar süre daha kullandınız?
Evet aynı gidiyoruz :) ben ikiz olur mu diye endişeleniyorum bir taraftan ama seninki de yüksekmiş :) yarın doktora gidip şansımı deneyecem kese görünüyor mu diyeAynı gidiyoruz seninle, benim de 14. gün 1123 tü. :) 16. günde ağrım çok var diye DR a gittim kese hayal meyal gözüktü karından. 21. gün net gözüktü yani tam 5 haftalıktım. Keseyi görünce kan sulandırıcıyı kesti. Dün tam 6 haftalıkken kalp atışını gördük. 2-3 gün daha estrofemi çift iç, sonra 3 gün tek iç ve kes dedi. Yani 7 haftanın sonunda kestirmiş oluyor.
Evet aynı gidiyoruz :) ben ikiz olur mu diye endişeleniyorum bir taraftan ama seninki de yüksekmiş :) yarın doktora gidip şansımı deneyecem kese görünüyor mu diye
hadi bakalım hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu evde test yapmışmıydınKizlar dayanamdim bende tahlil verdim sonucu bekliyorum bugun transfer dahil 8. Gunun
Evde besinci gun test yaptm cikmadi 5.gun embiriyosu dondurulmustuhadi bakalım hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu evde test yapmışmıydın
Hadi hayırlısı insallahhKizlar dayanamdim bende tahlil verdim sonucu bekliyorum bugun transfer dahil 8. Gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?