Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim negatif sonucum
Mervecim, transfer dahil 8 gün demişsin aslında senin bugün 7. Günün. Ben 9. Gün kan verdim ( transfer sonrası 9. Gün) 35 çıktı değerim 5. Gün 2 embriyo transferim vardı. Çok erken olduğunu düşünüyorum

Arada bi dger cikmis olsaydi haklisiniz ama 0.680 cikti oyuzden kesin emin olduk dr.konustuk belli olur azda olsa dedi o yuzden kesin gozuyle bakiyorum.

Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım :) ben ikiz gebeliklerde daha fazla risk olabilir diye endişe ediyorum ama bu dünyadan alacağımız var diyen iki bebişe asla hayır demem:)

Arkadaşım ümidini kırma , iki gün sonra tekrarla yine de, negatifse bile bir iki ay dinlen ama pes etme, bu forum sayısız negatife rağmen ümidini kaybetmeden pozitif görenlerin hikayeleriyle dolu.
Muhakkak oledir yani herseyin vakti saati ama insan emek veriyo maddi manevi yipraniyo yoruluyo yoksa hersey allahtan suphesiz iman ediyoruz

Merhabalar pozitif sonuc alan arkadaslara hayirli olsun.negatif sonuclarda uzulmesin bende cok defa aldim ama insan umudunu hic kaybetmiyor yeterki isteyin.benim dun sonuc günümdü.13.gün 2.gün embriyoau 164.4 cikti betahcg.dr yoktu p.tesi gorusursunuz dediler sevinsekmi sevinmesekmi bilemedik

Sağlıkla gelsin tabiki sevin hem de çoook sevin arkadaşım

Maşallah ne güzel pozitifi almışsın. 2 gün sonra tekrar test yaptırırsınız içiniz daha da rahatlar. Tebrik ederim

ca
Arkadaşlar tüp bebek iki transfer sonrası değerlerimi paylaşıyorum 9. Gün 82 11. Gün 157 13. Gün 203 18. Gün 474 acaba yavaş mı ilerliyor çok üzgünüm
nım sadece 13. gün düşük biraz ama sonraki de çok iyi inşallah böyle devam eder kafana takma sakın

Merhabalar bende 25 haziranda transfer oldum 10. Gün 81 12. Gün 165 14. Gün 815 çıktı bi daha yaptırmadım amaa orantısız değil mi böyle bişi yaşayan var mı acaba

Merhabalar bende 25 haziranda transfer oldum 10. Gün 81 12. Gün 165 14. Gün 815 çıktı bi daha yaptırmadım amaa orantısız değil mi böyle bişi yaşayan var mı acaba
Merhaba ilk iki testte 2 kat artıştan sonra aslında doktorlar bir diğer teste daha ihtiyaç duymuyor arkadaşım. Ben meraktan 15. Gün yine yapmıştım orantısızdı 800-1000 aralığında beklediğim değer 1600 lere çıkmıştı ama çok şükür keseyi de gördüm. İçini ferah tut endişe etme

Dağol
Sağol arkaşım bende korktum fazla olunca keseyi ne zman gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…