Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaslar bugün 8+5 im sabah kasık ağrısıyla ve lekelenmyle acile gittim .doktor kese içinde kanama olduğunu bebeği ve kalp atışlarıni görmediğini söyledi kürtaj dedi .halbuki 5 gün önce duymuştum yarın kendi doktoruma gideceğim .doktorun yanılma payı var mı acaba

Arkadaslar ayın 13unde trasferin de 13.gununde degerim 143 çıktı sizce düşük mü. Doktorum yarın için testi tekrar yapmamı istemişti ben biraz tedirgin oldum.

Arkadaslar ayın 13unde trasferin de 13.gununde degerim 143 çıktı sizce düşük mü. Doktorum yarın için testi tekrar yapmamı istemişti ben biraz tedirgin oldum.
Bence düşük değil iki gün sonra tekrar baktirın 2 e Katlamasi önemli inşallah hersey yolunda gider hayırlı olsun

Naptın bugün doktora gittin mi, bebeğin sağlıkla duruyordur inşllah

Arkadaşlar benim 3. Denemem 2tane 3.gun embriyosu transferi yapıldı dün 14.gun sonucum 835 çıktı yarın tekrarlanacak sizce değerim nasil

Arkadaşlar benim 3. Denemem 2tane 3.gun embriyosu transferi yapıldı dün 14.gun sonucum 835 çıktı yarın tekrarlanacak sizce değerim nasil
Hayirli olsun degeriniz cok guzel ikisinin tutmus olma ohtimali yuksek. Bnde dun 3. Tup bebek denememde iki tane 3. Gun embriyosu transferi oldum. Heyecanla sonuc beklemeye basladik, sizin emb kac hucreliydo kalitesi neydi

Hayirli olsun degeriniz cok guzel ikisinin tutmus olma ohtimali yuksek. Bnde dun 3. Tup bebek denememde iki tane 3. Gun embriyosu transferi oldum. Heyecanla sonuc beklemeye basladik, sizin emb kac hucreliydo kalitesi neydi
Teşekkür ederim cnm kaliteyi bilmiyorum ana doktor en iyi kalitede demişti 8 hucreliydi darisi sana cnm

Malesef kalbi durdu bebeğinin kürtaj oldum herseyin hayırlısı artık
geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Seni özellikle takip ediyordum çok düşük başlamıştı bhcg değerin. İlk defa bu değerde birinin kesesi, kalp atışını görmüştüm. Ama önemli olan sağlıklı bir bebek olması tabiki. Rabbim mucizeni çok aratmadan versin.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…