Hayır. Kendisi zorunlu olmadıkça vajinal ultrason yapmadığını söyledi. Aslında bir zararı yok diye okumuştum ben.Vajinal mı baktı peki
Maşallah arkadaşım, Allah kucağına almayı nasip etsin12.gün 1228 çıktı, 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım
Maşallah arkadaşım, Allah kucağına almayı nasip etsin
Bence düşük değil iki gün sonra tekrar baktirın 2 e Katlamasi önemli inşallah hersey yolunda gider hayırlı olsunArkadaslar ayın 13unde trasferin de 13.gununde degerim 143 çıktı sizce düşük mü. Doktorum yarın için testi tekrar yapmamı istemişti ben biraz tedirgin oldum.
Naptın bugün doktora gittin mi, bebeğin sağlıkla duruyordur inşllahArkadaslar bugün 8+5 im sabah kasık ağrısıyla ve lekelenmyle acile gittim .doktor kese içinde kanama olduğunu bebeği ve kalp atışlarıni görmediğini söyledi kürtaj dedi .halbuki 5 gün önce duymuştum yarın kendi doktoruma gideceğim .doktorun yanılma payı var mı acaba
Malesef kalbi durdu bebeğinin kürtaj oldum herseyin hayırlısı artıkNaptın bugün doktora gittin mi, bebeğin sağlıkla duruyordur inşllah
Hayirli olsun degeriniz cok guzel ikisinin tutmus olma ohtimali yuksek. Bnde dun 3. Tup bebek denememde iki tane 3. Gun embriyosu transferi oldum. Heyecanla sonuc beklemeye basladik, sizin emb kac hucreliydo kalitesi neydiArkadaşlar benim 3. Denemem 2tane 3.gun embriyosu transferi yapıldı dün 14.gun sonucum 835 çıktı yarın tekrarlanacak sizce değerim nasil
Hayirli olsun degeriniz cok guzel ikisinin tutmus olma ohtimali yuksek. Bnde dun 3. Tup bebek denememde iki tane 3. Gun embriyosu transferi oldum. Heyecanla sonuc beklemeye basladik, sizin emb kac hucreliydo kalitesi neydi[/QUO.
Teşekkür ederim cnm kaliteyi bilmiyorum ana doktor en iyi kalitede demişti 8 hucreliydi darisi sana cnmHayirli olsun degeriniz cok guzel ikisinin tutmus olma ohtimali yuksek. Bnde dun 3. Tup bebek denememde iki tane 3. Gun embriyosu transferi oldum. Heyecanla sonuc beklemeye basladik, sizin emb kac hucreliydo kalitesi neydi
Amin inşallah cnm senin kaç gün kaldı test gününeSaglikla devam ettigi ve kucagina aldigin gunleride gorursun ins cnm darisi biz bekleyenlere
BnM transferim dun yapildi cnm 12. Gun test gunu olacak. 9 ve 10 hucreli grade2 transfer edilmis ins tutarlarAmin inşallah cnm senin kaç gün kaldı test gününe
İnş cnm bol su iç çok faydası var stres yapmaBnM transferim dun yapildi cnm 12. Gun test gunu olacak. 9 ve 10 hucreli grade2 transfer edilmis ins tutarlar
geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Seni özellikle takip ediyordum çok düşük başlamıştı bhcg değerin. İlk defa bu değerde birinin kesesi, kalp atışını görmüştüm. Ama önemli olan sağlıklı bir bebek olması tabiki. Rabbim mucizeni çok aratmadan versin.Malesef kalbi durdu bebeğinin kürtaj oldum herseyin hayırlısı artık
Baska dikkat etmem gereken sey varmiİnş cnm bol su iç çok faydası var stres yapma
geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Seni özellikle takip ediyordum çok düşük başlamıştı bhcg değerin. İlk defa bu değerde birinin kesesi, kalp atışını görmüştüm. Ama önemli olan sağlıklı bir bebek olması tabiki. Rabbim mucizeni çok aratmadan versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?